Bridget Forrester
Czytałem wywiad z Ashley Jones w która przyznała, że przygotowując się do roli Bridget oglądała przełomowe sceny Bridget tj. np. odkrycie prawdy o romansie Deacona z Brooke w wykonaniu Jennifer Finnigan.mailo pisze:Właśnie zgadzam się z B@rem że jej osobowość została ta sama, jakby aktorka przygotowywala się wcześniej do tej roli. Pisalem juz o tym w temacie "Różne osobowości jesdej postaci"
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Zgadza się , w stosunku do Ridge Brooke powinna zaregować zdecydowanie i to zrobiła ,natomiast reakcja w stosunku do Bridget powinna wyglądać inaczej, to znaczy powinna córce pomóc .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Robi, ale jak Brooke może pomóc Bridget w nieszczęśliwej miłości do jej męża? I tak jest wyrozumiała, że pozwoliła jej z nimi mieszkać.
Ostatnio zmieniony 2009-03-09, 19:43 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Może warto byłoby posłuchać w tym przypadku Stephanie , poza tym dom Brooke w tej chwili stoi pusty. 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Gdyby Brooke zaproponowała Bridget przeprowadzkę do jej starego domu, Forresterówna mogłaby się poczuć odrzucona przez matkę, a Logan zależy na odbudowaniu i zacieśnieniu kontaktów z córką.
Mogłaby się poczuć odrzucona gdyby matką z nią nie rozmawiała i traktowałaby ją jak rywalkę. Natomiast zamieszkiwanie pod jednym dachem Bridget i Ridge nie jest zbyt bezpieczne.
Ostatnio Bridget zachowuje się głupio i mimo, że mam jakąś słabość do nowej aktorki i uważam ją za najlepszą Bridget, to tak jak przewidywałem są momenty, kiedy jest strasznie irytująca (a na TVP nawet jakoś jeszcze bardziej
). Widać, że dawno nie miała faceta, a w tej Danii to nie wiem, czy w ogóle była z Oscarem. Brakuje jej kogoś takiego jak Deacon, bo Nick to jednak nie to samo - juz sie boję ich wspólnych scen, które sie zapowiadają, bo na razie ich najlepszymi były te z małpą
.
Głupia? Ja ją podziwiam za dojrzałość, i to tą wrodzoną, nie nabytą.Damians pisze:Bridget zawsze była - mówiąc wprost - głupia.
Nie wiem, co powinno się mówić w chwili śmierci, ale na pewno nie wygłaszać regułki medyczne z pamięci i wspominać wczorajszy pocałunek![]()
Raczej całe życie powinna wspominać...
Damians, czy kiedykolwiek byłeś w sytuacji w której żegnałeś się z życiem?Skąd wiesz, co mówi, czuje się wtedy, a czego nie? I chyba nie istnieje nic takiego, co POWINNO mówić się albo myśleć w takiej chwili, to kwestia jak najbardziej indywidualna, i to pod każdym względem.
[ Dodano: 2009-04-03, 20:01 ]
Moim zdaniem obecna Bridget nie umywa się do tej (jak dla mnie nieodżałowanej) poprzedniej.Primok pisze:O mam jakąś słabość do nowej aktorki i uważam ją za najlepszą Bridget
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Marek Forrester