Mam Talent
Mi sie właśnie wydaje, że to on sam nawiazuje do religii i prowokuje jakieś dyskusje. Jak prowadzi przegląd prasy w Dzień Dobry TVN to samo - "A teraz mój ULUBIONY temat - kościoły ! "Tomala pisze:A właściwie to dlaczego wszyscy przy Hołowni nawiązują do religii? xD On jest teologiem? Mnie ci prowadzący już bardzo denerwują. Prokopa zdecydowanie wolę z Dorotą Welman, chociaż teraz też nie są już tacy fajni jak dawniej.
Kolejny półfinał za nami 
Cieszę się, że przeszli ci dwaj kolesie. Byli świetni.
Nie wiem o co chodziło jurorom z tym niby złym repertuarem Ani i Madoxa. Ja jakoś nie słyszałem nic złego w ich wykonaniu. Ale może się nie znam
Grupa taneczna była super. I ci akrobaci też. Ta wieża, którą zbudowali była niesamowita!
I Agata też super. Taka młoda, a jednak ma charakterek
Świetnie się prezentowała w piosence Chylińskiej.
Cieszę się, że przeszli ci dwaj kolesie. Byli świetni.
Nie wiem o co chodziło jurorom z tym niby złym repertuarem Ani i Madoxa. Ja jakoś nie słyszałem nic złego w ich wykonaniu. Ale może się nie znam
Grupa taneczna była super. I ci akrobaci też. Ta wieża, którą zbudowali była niesamowita!
I Agata też super. Taka młoda, a jednak ma charakterek
- Adex-fan Brooke
Dzisiaj zgadzałem się z jurorami, ale ja bym tej Ani chyba nie przepuścił,bynajmniej dziś przynudzała, lepiej już Madoxa, który faktycznie powinien mieć jakiś bardziej pasujący do niej repertuar. Najfajniejsze były fruwające dzieci dżunglowe i ta mała śpiewająca Chylińskiej piosenkę. W następnym odcinku będę chyba kibicować tej zabawnej śpiewające energicznej blondynie, ale raczej nie będę miał czasu oglądać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Gabra-Sheila
Ja tak samo stawiałamSzogunka pisze:Adex - mamy podobne odczucia. W następnym odcinku - ten sam typA o Madoxie nichcący napisałś w formie żeńskiej?
Ania mi się nie podobala. Stawiałam na DMC Crew i tych akrobatów tarzanów.
Wczorajszy wykon Madoxa niezbyt mi się podobał, ta piosenka nie było dla niego... Mógł coś francuskiego zaśpiewać
Ania nie podobała mi się wczoraj , jury ją nieźle zjechało i ojca
Pulchna dziewczyna-to było fatalne!
Ten gościu w śmiesznych butach był zabawny,tak samo jak Kruk i ten drugi
DMC Crew -brak mi słów !
Akrobaci też mnie zachwycili , super sceneria i oglądało ich się bajecznie
Za tydzień następny półfinał, czy za 2 tygodnie finał? Na końcu pokazywali tego perkusistę i dziewczynę, która śpiewała na castingu ,,You shook me all night long" ... A oni jeszcze nie występowali chyba .
- Pottermaniack
Zgadzam się w 100%, na każdym kroku podlizywała się Chylińskiej, a piosenka ją przerosła.Gabra-Sheila pisze: .
Pulchna dziewczyna-to było fatalne!Absolutnie ,,nie".
Ania średnio, ale i tak Wojewódzki powiedział, że finał ma zapewniony.
Madox powinien przejść dalej, lepszy już on, niż Kruk i Blacha.
Podobali mi się jedynie akrobaci. Z odcinka na odcinek półfinały robią się coraz gorsze.
- Adex-fan Brooke
Faktycznie pomyliłem się z tą formą żeńskąSzogunka pisze:Adex - mamy podobne odczucia. W następnym odcinku - ten sam typA o Madoxie nichcący napisałś w formie żeńskiej?
Ania mi się nie podobala. Stawiałam na DMC Crew i tych akrobatów tarzanów.
Jeszcze fajnie że ten stepujący z butami został uznany, aczkolwiek mnie nie zachwycił.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Bardzo pozytywnie zakręcony. Nie dość, że wynalazca, to jeszcze tancerz
Mnie Madox nie zachwycił. Rzeczywiście nie ten repertuar, ale jury też na wyrost nazywa wiele osób artystami
. Stało się to tak nagminne, że przestało ono wiele znaczyć. Artysta powinien też tworzyć. Wykonawca - to inna para kaloszy.
Agata mi się baaardzo podobała. Jako dziecko. Nie powinna dalej przejść, ale uważam, że jest cudowna - naturalna, zywiołowa. I Gabra - gdzie Ty widzisz tego pulpeta? Twarz ma okrągłą - fakt, ale patrząc na nią, jak na kobietę - pupa mała, uda chude, brak brzucha. To tylko kształt twarzy! A łatwo kogoś wpędzić w aobsesję odchudzania! Czyżby od moich czasów aż tak kanon urody uległ zmianie?
Mnie Madox nie zachwycił. Rzeczywiście nie ten repertuar, ale jury też na wyrost nazywa wiele osób artystami
Agata mi się baaardzo podobała. Jako dziecko. Nie powinna dalej przejść, ale uważam, że jest cudowna - naturalna, zywiołowa. I Gabra - gdzie Ty widzisz tego pulpeta? Twarz ma okrągłą - fakt, ale patrząc na nią, jak na kobietę - pupa mała, uda chude, brak brzucha. To tylko kształt twarzy! A łatwo kogoś wpędzić w aobsesję odchudzania! Czyżby od moich czasów aż tak kanon urody uległ zmianie?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
-
Gabra-Sheila
Szogunka, ja nie nazwałam ją pulpetem, tylko pulchną. To jest różnica. A tak ją nazwałam, bo nie pamiętam imienia, no przecież szczupła nie jest. Nie mówię, że to źle, bo wygląda uroczo i takie fajne policzki xD : ) Tylko co wgl ta dziewczynka robiła w półfinale... Kasia Sawczuk ma wspaniały głos i zaśpiewałaby z pewnością coś piękniejszego, niż piosenkę jurorki. No, ale tak też wybrało to nieudolne jury.
Obawiam się, że ostatni półfinał będzie najgorszy... Nikogo ciekawego nie będzie
.
Może jedynie ta dziewczyna, co śpiewała U shook me all night long i pomyliła słowa :p .
A jak to jest w finale? Oni prezentują to show, które zrobili na castingu, czy całkiem coś nowego
Nie oglądałam pierwszej polskiej edycji.
Obawiam się, że ostatni półfinał będzie najgorszy... Nikogo ciekawego nie będzie
Może jedynie ta dziewczyna, co śpiewała U shook me all night long i pomyliła słowa :p .
A jak to jest w finale? Oni prezentują to show, które zrobili na castingu, czy całkiem coś nowego
Coś nowegoGabra-Sheila pisze:A jak to jest w finale? Oni prezentują to show, które zrobili na castingu, czy całkiem coś nowego Nie oglądałam pierwszej polskiej edycji.
Jestem bardzo zawiedziony dzisiejszymi wynikami
Ania zdecydowanie powinna przejść! Była świetna.
Chłopak z piłką jak dla mnie bardzo nudny.
Żaklina była beznadziejna.
Grupa tańczących chłopaków całkiem fajna.
Reszta mnie nie zachwyciła. Ogólnie nudny odcinek.
Podsumowując, to we finale zabraknie bardzo wielu fajnych talentów. Od Kasi Popowskiej zaczynając, kończąc dzisiaj na Ani. Po drodze dużo ciekawych osób (grup) również poodpadało
Ania zdecydowanie powinna przejść! Była świetna.
Chłopak z piłką jak dla mnie bardzo nudny.
Żaklina była beznadziejna.
Grupa tańczących chłopaków całkiem fajna.
Reszta mnie nie zachwyciła. Ogólnie nudny odcinek.
Podsumowując, to we finale zabraknie bardzo wielu fajnych talentów. Od Kasi Popowskiej zaczynając, kończąc dzisiaj na Ani. Po drodze dużo ciekawych osób (grup) również poodpadało
- Pottermaniack
Nawet podobały mi się wczorajsze występy.
Tancerze średnio, bez fajerwerków.
Żaklina śmiesznie, plus za dystans do siebie.
Chociaż czy to talent, to można dyskutować.
Martinez - wielki głos, świetny występ!
Ania Gogola - w wyglądzie wielka metamorfoza, ale jej występ mnie nie zachwycił.
Krzysiek Golonka - prawdziwy talent, powinien dalej przejść.
Akrobaci dobrze, ale też bez rewelacji.
Akordeonista - zasłużony finał!
Niesamowity występ, nawet mój tata wysłał na niego dwa sms'y ( pierwszy raz na uczestnika takego programu ).
Wojewódzki pokazał, jakim jest ostatnim palantem, kiedy powiedział, że Polacy nie mają gustu, bo Anka nie przeszła, i że mu wstyd.
On oczywiście wybrałby same najlepsze talenty, jak wcześniej Żaklinę czy Wiktorię Katajew.
I jeszcze TVN zrobiło z niego gwiazdę...
Tancerze średnio, bez fajerwerków.
Żaklina śmiesznie, plus za dystans do siebie.
Martinez - wielki głos, świetny występ!
Ania Gogola - w wyglądzie wielka metamorfoza, ale jej występ mnie nie zachwycił.
Krzysiek Golonka - prawdziwy talent, powinien dalej przejść.
Akrobaci dobrze, ale też bez rewelacji.
Akordeonista - zasłużony finał!
Wojewódzki pokazał, jakim jest ostatnim palantem, kiedy powiedział, że Polacy nie mają gustu, bo Anka nie przeszła, i że mu wstyd.