Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minie dzisiaj, 22:00, do tej pory wszystkie głosy będą ukryte.

Tak
??
??%
Nie
??
??%
Obojętne mi to
??
??%

Liczba głosów: ??
Tomala

Post autor: Tomala »

Byłoby super gdyby Senyszyn tańczyła. Wkurza mnie czasami, ale często bardzo śmieszy. Ma fajne teksty. I głos :lol:

Ale gapa z Muchy. Takiego nowiutkiego mercedesa naruszyć :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Plejada potwierdza te informacje, ale ostateczna decyzja ma zapaść 18 stycznia.

- Oglądałam tańce np. Anny Muchy i wiem, że poprzeczka została podniesiona. Te występy wzbogacone są różnymi figurami, szpagatami, są prawie gimnastyczne, a w mojej kategorii wiekowej takich raczej się nie uprawia – mówi.

W rozmowie z Plejadą Pani Joanna dzieli się kolejnymi wątpliwościami: - Nie za bardzo wiem, jakby to wyglądało, bo od poniedziałku do piątku jestem w Brukseli albo Strasburgu.

Na pytanie, czy jest bardziej na tak czy nie? odpowiedziała - W tej chwili racje są podzielone po równo.
Awatar użytkownika
Damians

A najśmiesznijesze jest, że Mucha dopiero wczoraj odebrała tego marcedesa!

- To niebywałe: na liczniku mam 24 km, bo tyle od wczoraj zdążyłam przejechać, i muszę odstawić wóz do naprawy. Trzeba wymienić tylne lewe drzwi. Na szczęście nikomu nic się nie stało, chociaż kierowca skody, który wjechał we mnie ma przed sobą znacznie poważniejszy remont... Kątem oka widziałam, co się święci, i zdołałam przyśpieszyć. Uciekłam do przodu, co sprawiło, że tamten wóz ledwie się o mnie otarł... Gdyby to nie był Mercedes ze swoim silnikiem, nie wiem, jak by się to wszystko skończyło. Ale czułam się bezpiecznie - jak w jakimś kokonie. No i nawet nie wystrzeliły poduszki - powiedziała Vipnews Anna Mucha.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Robi pisze:[. A mam takie pytanie czy w poprzednich edycjach występowali ludzie po 60tcę :?:
Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że w brytyjskiej edycji TZG (jakoś około 2 lata temu) wystąpiła gwiazda "Dynastii" i "Dynastii Colbych" Stephanie Beacham ur w 1947 roku. Więc tez miała ponad 60. Niestety odpadła jako 2 uczestniczka chyba.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

mailo pisze:
Robi pisze:[. A mam takie pytanie czy w poprzednich edycjach występowali ludzie po 60tcę :?:
Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że w brytyjskiej edycji TZG (jakoś około 2 lata temu) wystąpiła gwiazda "Dynastii" i "Dynastii Colbych" Stephanie Beacham ur w 1947 roku. Więc tez miała ponad 60. Niestety odpadła jako 2 uczestniczka chyba.
Teraz Stephenie jest w brytyskim Big Brotherze :P
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Dziennik Polska donosi, że Nelly Rokita już przyjęła propozycje udziału w TzG :shock: :mrgreen: ::loll::
Tkk_Bolly

Plejada pisze taki sam artykuł powołując się na Dziennik. Dziwne, bo przecież Plejada ma tylko prawdziwe informacje, ale skoro nie potwierdza to pewnie nie zatańczy, a czkolwiek to by było wydarzenie Senyszyn i Rokita :P Nając jeszcze Zytę Gilowską i Hannę Gronkiewicz Waltz. :P Ciekawe czy posłanki pamiętają, że edyna posłanka, która zatańczyła Sandra Lewondowska odpadła przy pierwszej okazji kiedy mogła :P

Ja chciałbym zobaczyc jeszcze bardziej szokujące nazwiska jak Nina Terentiew czy Ewa Minge ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

Ania Świątczak powiedziała dla Plejady, że poważnie rozważa propozycję, czyli raczej pewno, że ją zobaczymy.

Wg Faktu umowy już podpisały: Julia Kamińska, Ilona Wrońska, Bartek Jędrzejak i Anna Dereszowska oraz Przemysław Saleta.

Natomiast wracając do posłanek, to mam wrażenie, ze mi się to wszytko śni :lol: ::loll:: Rokita dla Faktu: – Janek nie umie w tańcu prowadzić – skarży się posłanka. Zawsze marzyłam o tańcu...W ogóle wychodzę z założenia, że mamy w życiu za mało tańca - oświadczyła :lol:

Zrobiłam sobie rozpiskę - zdradziła Faktowi Joanna Senyszyn.

A Sejm wybuchł:
Tadeusz Cymański: W życiu na wszystko jest swój czas, a obu paniom ten czas się wydłużył.

Jak ktoś chce być gwiazdą, to niech zda do szkoły aktorskiej. One pomyliły miejsca pracy
- stwierdziła w rozmowie z Faktem Izabela Jaruga-Nowacka.

Obrazek
Tkk_Bolly

Przecież menadżerka Juli Kamińskiej zaprzeczyła jakoby ta miała wystapic, więc dalej ciągną jej nazwisko? Dereszowska jest wszędzie, co za dużo to nie zdrowo. Za Iloną Wrońską też nie przepadam, cała trójka mdła.

Fajne by było zobaczyc Anię Wiśniewską :D :!:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ktoś w innym temacie już o tym pisał , ale dam linki w dobrym temacie.

2 taniec Rona Mossa we włoskim TzG
Paso doble
http://www.youtube.com/watch?v=iMTV_YtK ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=g24tpHxmtPg

Ktoś zwrócił uwagę , że sędziowie przyznali mu 34(7,7,6,6,8) pkt. Trzeba zwrócić uwagę , że na 50 możliwych , a nie tak jak u nas na 40.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tim pisze:Ktoś w innym temacie już o tym pisał , ale dam linki w dobrym temacie.
No właśnie to ja tam pisałem, ale wcześniej, w sumie dawno temu też pisałem w tym temacie o TzG, że w ogóle RM ma wziąć udział w tym programie. :wink: No, ale prawie nikt nie zwrócił wtedy chyba uwagi na to info (pewnie nie każdy zagląda do tematu o TzG) i potem w temacie "o MnS w polskim internecie" ktoś napisał dopiero o udziale Mossa. Więc kolejnego newsa napisałem w temacie "O MnS w polskim...".

Myślę, że najlepiej o tym pisać w tym temacie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

I proponuje ten wątek kontynuować tutaj. Myślę, że o sukcesach czy porażkach R. Mossa śmiało możecie odsyłać z innych wątków, albo anonsować w SB. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

To jak rozumie, tańce Ridge'a komentujemy tutaj.
Nie podobało mi się jego paso doble. Zbyt przechodzone, za mało tańca. I jeszcze był jakoś dziwnie ubrany, jakby wyskoczył z pierwszych odcinków MNS :lol: W ogóle powinien obciąć te włosy, jakoś się "unowocześnić" :lol:
Tkk_Bolly

Senyszyn nie zatańczy, Kamińska też nie, to było dementowane w grudniu, a dziś interia.pl dementuje udział Dereszowskiej :D
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Senyszyn nie zatańczy,
A skąd te info?
ODPOWIEDZ