Post autor: Damians »

Cieszę się poczwórnie, że:
- moja kochana Muszka wygrała i w końcu została doceniona,
- Natasza przegrała po raz drugi i po raz drugi uciekła ze sceny, czym pokazała swoją zawiść i fałszywość!
- Polacy w większości nie dali się nabrać na ten fałsz i tę obłudę, którą przez tyle tygodni wciskała nam Natasza,
- nie dałem się zmanipulować TVN-owi i mimo tego, że już trzymałem w ręku telefon i wpisałem w treść numer Muchy, to nie wysłałem tego sms-a i zaoszczędziłem 4 zł :zeby:

Mucha była niesamowita, w TzG pokazała wielką klasę, udowodniła, że jest gwiazdą. TVN na pewno jej teraz nie zostawi i będzie ją upychał, gdzie się tylko da. I dobrze :mrgreen:

I na widowni była Helenka Vondrackova :shock: ::rad:: :zeby:

Doda została jakoś przyćmiona przez ogólne show finałowe :lol: Pod koniec, jak już się rozśpiewała, to nawet ładnie wyszło.

No i tak na koniec, śmiało można o Muszce - w kontekście Nataszy - napisać: "To nie była dla mnie kreacja, to była dla mnie prawda, która mnie porwała. I o to właśnie chodzi".
I o to chodzi :D

Nataszka nie przyszła dzisiaj do DD TVN, w ostatniej chwili odwołała wizytę :lol:
Pewnie teraz siedzi w kącie i płacze. Ma za swoje, za swój fałsz i obłudę.

Post autor: mailo »

Damians pisze:Nataszka nie przyszła dzisiaj do DD TVN, w ostatniej chwili odwołała wizytę :lol:
Pewnie teraz siedzi w kącie i płacze. Ma za swoje, za swój fałsz i obłudę.
Damians tez oglądalem Dzień Dobry TVN i jak Pieńkowska to powiedziała to zaśmiałem się normalnie na głos :lol: Nienawidzę takich ludzi jak Urbańska - nadambitnych, nie potrafiących przegrywać, zestresowanych, żyjących pod presją, nerwowych i sztucznych. Te jej teksty typu - "Jak dostałam 9 to sie wtedy wnerwiłam" ::plask wczolo: Ja już pod koniec chciałem, żeby przegrała nie dlatego, że jest profesjnoalistką i oszustką, nie za jej głupie teksty o Józefowiczu ("Sędziowi są śiwetni, ale mój mąż jest dla mnie najsurowszym sędzią"), ale żeby zobaczyć jej reakcję i to jak jest psychicznym dnem. jak pisała o niej prasy ma syndrom drugiego miejsca i musi być zawsze najlepsza. Cóż nie wyszło. Wymuszony uśmiech na końcu powinni umieścić w jakimś muzeum figur woskowych taki był sztuczny.A to, że nie przyjęła zaproszenia do Dzień Dobry TVN to tylko zniszczyła tym resztki godnosci jakie miała.
Co do Muchy to chociaz się starała to widac było, że sie tym bawi a nie traktuje tego jak walkę o życie. Zdecydowanie wolę takie wyluzowane osoby.

Post autor: Pottermaniack »

Najlepszy finał spośród wszystkich edycji. :wink:

Doda wyglądała świetnie, a na dodatek pokazała, że potrafi śpiewać, a nie tylko być królową kiczu. Portale plotkarskie mówiły, że chce poniżyć Radka, ale ona grzecznie przesiedziała cały TzG u boku Nergala. :lol: A na widowny same sławy: Maryla, Helena Wondrackowa, Monika Richardson z dzieckiem, Agustin, Aga Włodarczyk w drugim rzędzie ( nie mogła sobie odmówić zobaczenia klęski Nataszy :P ) i Alan Andersz. No i przede wszystkim Janusz z biczem w ręku "dopingował" Nataszę.

Tańce bardzo dobre, Mucha i Natasza to świetne tancerki, biją innych finalistów o głowę. Freestyle'e niesamowite, Mucha miała świetną piosenkę Maryli, a Natasza fenomenalnie wyglądała "na wietrze".

TVN oczywiście sterował wynikami głosowania i wpływy z SMS'ów zapewne są przeogromne.

No i najważniejsze - Mucha wygrała! :: bow :: Biedna Natasza. :twisted:

A po programie odbyła się wielka impreza, na której Doda pogratulowała Ance, Natasza z Januszem nie przyszli. ::jezyk:: Chyba prędko jej nie zobaczymy po ostatnim spotkaniu z mężem. ::rad::

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie to abym nagle czepiał się Muszki, ale okazywanie radości to tez pani Ania się nauczyła :wink: W Joś nigdy się tak nie zachowywała a cały czas ten sam styl skakania to naturalny nie jest, ciężko wyczwiczyc takie odruchy, skoro w joś takich nie miała :P Oczywiście Natasza jest bardziej fałszywa, ale czego sie nie robi, aby wejśc w sympatię widzów. Pamięc widza jest krótka i szybko zapomina i to Natasza chciała skutecznie wykorzystac. I moim zdaniem jej się to udało.

Ale oceniając taniec Natasza biła Muchę na głowę, każdy to zauważył, jury również, powtórka finału (Guzik & Steczkowska).

Natasza mogła równie dobrze sobie w takich stylach tanca nie poradzic, a poradziła sobie znakomicie, nawet gdyby jej ustawic bardzo wysoko poprzeczkę to i tak dała sobie radę znakomicie, nawet lepiej od zawodowców.

Ada Fijał siedziała na widowni, może zatańczy? :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Pottermaniack »

Bardzo fajny artykuł - analiza finału TzG i porażki Nataszy:

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,731 ... ONDAZ.html

W wywiadzie Iga Wyrwał ucięła spekulacje i przyznała, że jest obecnie w czwartym miesiącu ciąży.

Internauci zauważyli, że w chwili pierwszego ogłoszenia wyników głosowania widzów, wyniki rozkładały się tak ( na oficjalnej stronie programu ):

Urbańska 53,43%, Mucha 46,57%

Post autor: Tomala »

Fajne te zdjęcia :) Doda jakby trochę podpita :lol: A Nergal ma na głowie bardzo nietypowy... kok ::loll:: Co do strojów to jeszcze Gąs miał wczoraj bardzo gustowny szaliczek :lol:
Natasza moim zdaniem źle zrobiła, że tak się odcięła. Miała szansę na całkowite i bardziej wiarygodne ocieplenie swojego wizerunku, ale to zmarnowała :?
A z tą Igą Wyrwał to wszystko wyjaśnia. Od razu mi się wydawała za gruba jak na modelkę.

Tomala pisze:Natasza moim zdaniem źle zrobiła, że tak się odcięła. Miała szansę na całkowite i bardziej wiarygodne ocieplenie swojego wizerunku, ale to zmarnowała
A kto powiedział, że ona chciała ocieplić swój wizerunek?? :lol:
Od początku, aż do ostatniego uśmiechu była jednym wielkim fałszem! Ale TzG już się skończył i tym samym ta podła gra, na którą dało się nabrać pół Polski. Nie mam pojęcia, jak ludzie mogą być tak naiwni i łatwowierni ::rad:: ::cojest::

A lawina już leci, Józefowicz w dzisiejszym Fakcie: "Każda telewizja ma takie gwiazdy, na jakie zasługuje" ::loll:: ::cojest:: Chyba zapomniał, że Nataszka obskoczyła już wszystkie stacje: Polsat, TVP, TVN i to raczej nie jest wina stacji, tylko Nataszy, że w każdej telewizji spala za sobą mosty.

I w ogóle, w TVN24 główna informacja: Wielka przegrana nie odbiera telefonów!

Jutro pewnie pojawią się informacje od Nataszy i Józefowicza o sfałszowanym głosowaniu :mrgreen:

Post autor: Adex-fan Brooke »

A mi Nataszy trochę szkoda bo fakt, iż w konkursie na sympatie nie mogłaby wygrać z Muchą(i w sumie reality to właśnie konkursy na sympatię), ale w tańcu i śpiewie jest profesjonalna i bardzo dobra i może przegrywać a tego jej i tak nikt nie odmówi. Szkoda, więc że ani razu nie może czuć się w pełni doceniona, Mucha to ponoć aktorka a Natasza raczej artystka, więc przegrała czy nie wydaje się że bardziej zasłużyła. A tak ogólnie mam to gdzieś bo żenujące że było 10 edycji tego cyrku próżności i że to nie koniec.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Jedni wolą"cyrk próżności" w takim wydaniu, inni w wydaniu np. oper mydlanych :wink:

A XI edycja już oficjalnie potwierdzona.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Opera mydlana to serial gdzie fabuła jest ważna a tu promowanie gwiazdeczek i zyski z smsów, tu nie masz nawet co porównywać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Misia »

Nie rozumiem jak ludzi emoga wysyłać na to sms-y i dzwonić!Pewnie z góry wszystko jest ukartowane,ja nie zamierzam ciezko zarobionych pięniedzy czy to moich czy rodziców,wydawać na takie głupie rzeczy ::krzyw::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Misia zgadzam się z Tobą. Też nie mam zamiaru wysyłać sms-ów na takie rzeczy. Chociaż nikt nikomu nie może zabronić wydawania pieniędzy na to na co ma ochotę. Ukartowane to mi się wydawało to po 50% głosów na Ankę i Nataszę pod koniec programu.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: mailo »

Józefowicz o Urbańskiej : "Jaki jest koń, każdy widzi" :lol: :

http://www.interia.tv/lifestyle/plotki,,,,1404048

Obrazek

50 tysięcy mi dawali za jeden odcinek - pochwalił się polityk Faktowi - Ale ja nie chciałem.

::loll:: ::loll:: ::loll::
ODPOWIEDZ