I tańczyła jako ostatnia, aby wysłać na nią SMS-a ludzie mieli może jakieś 5 minut
W SMS-y z TzG nigdy nie wierzyłem i nie wierze.
Pottermaniack pisze:Natasza zatańczyła najlepszy taniec ze wszystkich edycji, o wiele lepszy technicznie od Gardias, Kuleszy, Guzik czy Cichopek, a jednak Iwona z Piotrem dali jej 9-tki.
Zatańczyła fajnie, ale bez przesady
A tak sobie z mamą pomyśleliśmy, że w finale ( albo i wcześniej xD ) pewnie przypną jej mikrofon i nie tylko będzie tańczyć, ale też sama będzie sobie śpiewać
Pierwszy odcinek TzG według AGB ( firmy, która dostarcza wyniki do TVN-u) cieszył się oglądalnością na poziomie 4.630.596 mln widzów przy udziale w rynku 30,58%.
Zebrali gwiazdy to i oglądalnosc mają, a my kolejną 11-stą edycję.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
To było do przewidzenia. Odcienk pierwszy poprzedniej edycji oglądało 300 tys. osób mniej, a średnia 9 edycji to 3,8 mln. Chociaż myślałem, że będzie jeszcze większa, TVP1 nie emituje w tym sezonie "Rancza" i TVN nie ma większych konkurentów o tej porze.
Tim pisze:
Pottermaniack pisze:Na pierwszym Wyrwał wygląda jak Paschalska.
Bardzo naciągane to porównanie. Ja tam wielkiego podobieństwa nie widzę.
Wypowiedź Chajzera: – Wszyscy czujemy się, jakby nam kazano wskoczyć do basenu z Otylią Jędrzejczak (26 l.) albo ścigać się na bieżni z Marcinem Urbasiem (33 l.) – mówi w imieniu pozostałych uczestników Chajzer. – Nie mam najmniejszych wątpliwości, że to Natasza wygra ten program – dodaje pan Zygmunt.
Różnice między aktorką, tańczącą zawodowo w teatrze Buffo, a resztą stawki widać gołym okiem. Według pana Zygmunta wszyscy właściwie zastanawiają się już tylko nad tym, z kim Natasza wystąpi w finale "Tańca z gwiazdami". – Miała być zabawa, a program wygląda jak profesjonalne zawody tańca. Ale tak widocznie postanowili producenci – żali się Zygmunt Chajzer.
Na sukces w swoim wykonaniu nie liczy nawet w najśmielszych marzeniach ani on sam, ani większość z reszty gwiazd. – Chyba największe szanse, by dotrzeć do finału, ma Ania Mucha (29 l.) – spekuluje dziennikarz. Jeśli nawet, to i tak będzie tam czekać na nią Natasza Urbańska, zawodowa tancerka...
Fajnie gdyby pan Zygmunt powiedział o tym dziś na żywo w programie, wtedy pierwszy raz byłby mały skandal w Tańcu i nie byłoby tak wesoło.
Tak właściwie nie wiem po co Zygmunt się bulwersuje. Moim zdaniem powinien się martwic, aby dziś nie odpasc, a nie oto aby wygrac w finale
Gościem muzycznym dziś będzie Oceana.
Mucha, Urbańska, Majdan, Otylia i Kwiatkowski moga jedynie czuc się bezpiecznie, reszta stąpa po kruchym lodzie, oby nie padło dziś na Grażynę Wolszczak lub Weronikę Rosati
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie