Bridget Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Ja również lubię Bridget. Stara się jakoś sobie radzić po tym co zrobiła jej matka i jak na razie dobrze się trzyma. Bardzo lubię tę postać
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ostatnio dziewczyna jest rewelacyjna ::rad:: ::rad:: Jej akcje: dzwoneczki, gdy zobaczyła Oskara, zdzielenie metalową tacką gangstera i mordercy w jednym, pchanie wózka z zapierającym się Oskarem ::loll:: :zeby:

Niech ona do końca życia zostanie w tym jedynym szpitalu w Los Angeles i niech nam serwuje takie akcje :zeby:

Dodam jeszcze, że ostatnio zrobiła się jakaś taka ładna i robi rewelacyjne miny ::rad::
Brooke wspaniale wychowała córkę!
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Bridget mnie zaskakuje ::kwasny:: widać zapomniała o tym co zrobił jej Deacon aby teraz nazywać go przyjacielem . Powinna go omijać szerokim łukiem,a zacząć interesować się Oscar'em .
Awatar użytkownika
Damians

Bridget i Oskar już mnie trochę nudzą ::kwasny:: Na początku fajnie oglądało się ich sceny, a teraz już są przeciętne.
A co do samej Bridget - matko, jaka to jest pokraka ::loll:: ::loll:: Ma torebkę pełną pierścionków zaręczynowych i już chyba sama nie wie, który jest od kogo ::plask wczolo:
Jak ona mogła w ogóle założyć pierścionek od Deacon'a?? Owszem, facet się zmienił, ale dawnych krzywd to nie zmieni.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Bridget jest piękna :) I inteligentna, szczera, itd. itp. normalnie moja ulubiona postać :))))))
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Jak pojawiła się obecna aktorka grająca tą postać wydawałami się brzydka, w porównaniu z poprzednią. Jednak obecnie jakoś mi się opatrzyła i jest nawet całkiem ładna.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Awatar użytkownika
Robi

Kwestia przyzwyczajenia :zeby:
Awatar użytkownika
Damians

Odkąd jest nowa Bridget, to prawie w ogóle jej nie pokazują. Bezsensu była ta zmiana, przecież mogła zostać stara i występować raz na jakiś czas...
Primok

Post autor: Primok »

A ona jeszcze występuje :?: Nie było jej ani na urodzinach bliźniaczek, ani na przyjęciu Jackie mimo, że Oscar tam był :P .
Awatar użytkownika
Damians

Przecież Oskar powiedział, że Bridget uczy się do egzaminu ::loll::

Wolała książki od medycyny, niż jakąś pseudo księżniczkę :zeby:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:Odkąd jest nowa Bridget, to prawie w ogóle jej nie pokazują. Bezsensu była ta zmiana, przecież mogła zostać stara i występować raz na jakiś czas...
Nie mogła. Wkleję Ci oficjalną wiadomość w tej sprawie, jaka została ogłoszona po emisji ostatniego odcinka z Jenniffer. Jennifer już w październiku ku zdumieniu całej obsady ogłosiła, że nie podpisuje kontraktu, który wygasał pod koniec stycznia i odchodzi, bo chce zabrać się za inne projekty.
Bridget's speech/toast had an additional context in that this was Jennifer Finnigan's last day in the role of Bridget. Fans of Ms. Finnigan can next catch her on Sunday nights, beginning in March, on the NBC Network, as she takes on a new role in the series "Crossing Jordan." As Bridget thanked her family for her support, you could hear Jennifer thanking her B&B "family" (like John [Eric] McCook, Susan [Stephanie] Flannery and Ronn [Ridge] Moss) for their support. The World of B&B wishes Jennifer the best in her new role and in her future endeavors.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Robi

Dzisiaj Bridget jako jedyna z gości zachowała się tak jak należy , stwierdziła ,że trzeba przyjrzeć się w co się wchodzi.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też podobało się zachowanie Bridget. Tak poza tym, to tęsknię za Finnigan, którą jakoś bardziej lubiłam.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja też tęsknię za J. Finnigan. :( Nowa Bridget jest jakaś taka bezbarwna. Jest mi całkowicie obojętna. :roll: Szkoda, że ta postać spadła teraz na drugi, a nawet chyba i trzeci plan. ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Finnigan była rewelacyjna jako Bridgette, ale wydaje mi się, że tej nowej nie dali za bardzo pola do popisu toteż nie mogę sobie wyrobić obiektywnej opinii o niej jako o aktorce ani jako o jej przejęciu postaci. Myślę, że EH jest śliczną aktorką, ale lekko niedocenioną przez scenarzystów 'Mody na sukces'.
ODPOWIEDZ