Bridget Forrester
- Amber Moore
Ostatnio dziewczyna jest rewelacyjna
Jej akcje: dzwoneczki, gdy zobaczyła Oskara, zdzielenie metalową tacką gangstera i mordercy w jednym, pchanie wózka z zapierającym się Oskarem
Niech ona do końca życia zostanie w tym jedynym szpitalu w Los Angeles i niech nam serwuje takie akcje
Dodam jeszcze, że ostatnio zrobiła się jakaś taka ładna i robi rewelacyjne miny
Brooke wspaniale wychowała córkę!
Niech ona do końca życia zostanie w tym jedynym szpitalu w Los Angeles i niech nam serwuje takie akcje
Dodam jeszcze, że ostatnio zrobiła się jakaś taka ładna i robi rewelacyjne miny
Brooke wspaniale wychowała córkę!
Bridget mnie zaskakuje
widać zapomniała o tym co zrobił jej Deacon aby teraz nazywać go przyjacielem . Powinna go omijać szerokim łukiem,a zacząć interesować się Oscar'em .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Bridget i Oskar już mnie trochę nudzą
Na początku fajnie oglądało się ich sceny, a teraz już są przeciętne.
A co do samej Bridget - matko, jaka to jest pokraka
Ma torebkę pełną pierścionków zaręczynowych i już chyba sama nie wie, który jest od kogo
Jak ona mogła w ogóle założyć pierścionek od Deacon'a?? Owszem, facet się zmienił, ale dawnych krzywd to nie zmieni.
A co do samej Bridget - matko, jaka to jest pokraka
Jak ona mogła w ogóle założyć pierścionek od Deacon'a?? Owszem, facet się zmienił, ale dawnych krzywd to nie zmieni.
Kwestia przyzwyczajenia 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Nie mogła. Wkleję Ci oficjalną wiadomość w tej sprawie, jaka została ogłoszona po emisji ostatniego odcinka z Jenniffer. Jennifer już w październiku ku zdumieniu całej obsady ogłosiła, że nie podpisuje kontraktu, który wygasał pod koniec stycznia i odchodzi, bo chce zabrać się za inne projekty.Damians pisze:Odkąd jest nowa Bridget, to prawie w ogóle jej nie pokazują. Bezsensu była ta zmiana, przecież mogła zostać stara i występować raz na jakiś czas...
Bridget's speech/toast had an additional context in that this was Jennifer Finnigan's last day in the role of Bridget. Fans of Ms. Finnigan can next catch her on Sunday nights, beginning in March, on the NBC Network, as she takes on a new role in the series "Crossing Jordan." As Bridget thanked her family for her support, you could hear Jennifer thanking her B&B "family" (like John [Eric] McCook, Susan [Stephanie] Flannery and Ronn [Ridge] Moss) for their support. The World of B&B wishes Jennifer the best in her new role and in her future endeavors.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dzisiaj Bridget jako jedyna z gości zachowała się tak jak należy , stwierdziła ,że trzeba przyjrzeć się w co się wchodzi.
-
Ryan Lavery
Finnigan była rewelacyjna jako Bridgette, ale wydaje mi się, że tej nowej nie dali za bardzo pola do popisu toteż nie mogę sobie wyrobić obiektywnej opinii o niej jako o aktorce ani jako o jej przejęciu postaci. Myślę, że EH jest śliczną aktorką, ale lekko niedocenioną przez scenarzystów 'Mody na sukces'.