Bieżące odcinki cz. 1
Nick jest coraz bardziej irytujący. Niech wreszcie da sobie spokój, Brooke i zajmie się Bridget, zamiast stać pod drzwiami sali i zaglądać przez szybę. A potem oczywiście pojedzie do narzeczonej i będzie jej powtarzał, ze kocha tylko ją. Oczywiście w trakcie stosunku.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
No i oczywiście Bridget znowu cierpi
Nie mam żadnych wątpliwości, co do tego, że Nick kocha "sami wiecie kogo". Ale sądzę, że niepotrzebnie Eryk poszedł do Bridget siać u niej wątpliwości, bo i tak sama potem zobaczyła Nick'a i "tę, której imienia nie wolno wymawiać"(
) i sama wyciągnęłaby wnioski.
Hope strasznie szybko zdrowieje. Rokowania były takie złe, a ona już odzyskała przytomność, a to chyba nadal jest ten sam dzień, w którym miała wypadek.
Hope strasznie szybko zdrowieje. Rokowania były takie złe, a ona już odzyskała przytomność, a to chyba nadal jest ten sam dzień, w którym miała wypadek.
W pełni zgadzam się z postem Tomali. Widać jak na dłoni jak bardzo Nick jest oddany Brooke i Hope.
A co do tych określeniem rodem z "Harry'ego Potter'a", to ja tylko tak żartowałem, nie zamierzałem wprowadzać tej myśli w życie, ale może jednak będę stosował te określenia.
A co do tych określeniem rodem z "Harry'ego Potter'a", to ja tylko tak żartowałem, nie zamierzałem wprowadzać tej myśli w życie, ale może jednak będę stosował te określenia.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Pottermaniack
Szkoda mi Bridget. Bardzo chce wierzyć, że Nick kocha tylko ją i dlatego cierpi. Oczywiście Pani w Bieliźnie (
) zepchnęła Bridget na dalszy tor i przestała się interesować tym, że może zranić własną córkę przez kontakt z jej narzeczonym. Eryk jest żałosny
Idealizuje Sami Wiecie Kogo, że to niby jeden wielki ideał, któremu żaden mężczyzna się nie oprze 
- Pottermaniack
Można stworzyć inneDeaconFan pisze:A co do tych określeniem rodem z "Harry'ego Potter'a", to ja tylko tak żartowałem, nie zamierzałem wprowadzać tej myśli w życie, ale może jednak będę stosował te określenia.
* Blondie, Uwodzicielka, Jedna wielka obsesja na punkcie Ridge'a, Kobieta w Bieliźnie, Arcywróg Najjaśniejszej Stephanie
Swoją drogą, Hope szybko doszła do siebie
Sorry za podwójny post
"Ta , której imienia nie wolno wymawiać "znowu zapomniała o otaczającym ją świecie. Teraz rozumiem martwi się o Hope. Ta pani tak jak mówiła zaczyna zaczyna nowe życie . Szkoda , że zapomina o swojej córce, którą świadomie/ nieświadomie rani. Jak już mówiłem wcześniej Erickowi naprawdę odbiło zaraz zrobi z "tej , której imienia nie wolno wymawiać świętą"
Już jedna święta w serialu jest . Nie chce kolejnej.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
-
Dawidek
- Administrator
Ja się nie dziwię Brooke - Hope w końcu jest jej córką.
Według mnie Nick jest traktowany przez Brooke, jako przyjaciel. Bridget zamiast cierpieć, powinna powiedzieć i matce i chłopakowi, co czuje widząc ich razem. Myślę, że wtedy Brooke by zareagowała odpowiednio.
Eric chyba nie zastanowił się nad tym, co robi. Chce żenić się z Brooke - nie mając rozwodu ze Stephanie i jednocześnie chce chronić córkę. Ciekawe, jaki powód jeszcze znajdzie...
Rozmowa z Bridget była bezsensowna, tylko napędził jej wątpliwości. Bardziej powinien pogadać z potencjalnym zięciem, niż robić przykrość córce. On ostatnio chyba nie myśli....
Warta uwagi była też końcówka drugiego odcinka. Te odcinki związane z wypadkiem Hope - to najprawdopodobniej kampania społeczna mająca na celu uczulenie ludzi przed niebezpieczeństwem. Bardzo dobry pomysł - poprzez serial można zwrócić uwagę na wiele kwestii, na które trzeba zwracać uwagę w swoim życiu. To chyba pierwszy taki apel w "MnS".
Według mnie Nick jest traktowany przez Brooke, jako przyjaciel. Bridget zamiast cierpieć, powinna powiedzieć i matce i chłopakowi, co czuje widząc ich razem. Myślę, że wtedy Brooke by zareagowała odpowiednio.
Eric chyba nie zastanowił się nad tym, co robi. Chce żenić się z Brooke - nie mając rozwodu ze Stephanie i jednocześnie chce chronić córkę. Ciekawe, jaki powód jeszcze znajdzie...
Rozmowa z Bridget była bezsensowna, tylko napędził jej wątpliwości. Bardziej powinien pogadać z potencjalnym zięciem, niż robić przykrość córce. On ostatnio chyba nie myśli....
Warta uwagi była też końcówka drugiego odcinka. Te odcinki związane z wypadkiem Hope - to najprawdopodobniej kampania społeczna mająca na celu uczulenie ludzi przed niebezpieczeństwem. Bardzo dobry pomysł - poprzez serial można zwrócić uwagę na wiele kwestii, na które trzeba zwracać uwagę w swoim życiu. To chyba pierwszy taki apel w "MnS".
Bzdura! Było wiele takich wątków i akcji, jak np. temat seksu w filmie Taylor i Pierce'a, ciąża Amber, gdy nie wiedziała kto jest ojcem jej dziecka (w USA po jednym z odcinków gdy Amber robiła badania nawet był wyemitowany krótki filmik w którym Adrienne Frantz i Jacob Young mówili coś o zabezpieczaniu się) czy HIV Tony'ego.Dawidek pisze: To chyba pierwszy taki apel w "MnS".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Scen w których Bridget rozmawia sama ze sobą i zapłakana i zasmarkana kolejny raz powtarza, że Nick na pewno, ale to na pewno kocha tylko ją, nie oglądam. Co za dużo to nie zdrowo.
Nicka zaczynam nielubić coraz bardziej - skacze na jednej nodze dookoła Brooke z wywieszonym jęzorem, a kiedy Brooke nie ma chwilowo czasu, to jedzie do Bridget, mówi ją, że kocha ją najbardziej na świecie, obowiązkowo seks, a za chwilę znów leci do Brooke.
Nicka zaczynam nielubić coraz bardziej - skacze na jednej nodze dookoła Brooke z wywieszonym jęzorem, a kiedy Brooke nie ma chwilowo czasu, to jedzie do Bridget, mówi ją, że kocha ją najbardziej na świecie, obowiązkowo seks, a za chwilę znów leci do Brooke.
Ostatnio zmieniony 2009-06-09, 09:29 przez Tiril, łącznie zmieniany 1 raz.
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
No ja już wybaczam twórcom odgrzewane wątki, widocznie tego nie da rady obejść. Ale w ciągu kilku miesięcy została praktycznie powtórzona taka sama scena z lamentującą Bridget na ten sam temat pod koniec odcinka! Ze trzy razy w okolicach pierwszego ślubu i ze dwa razy już teraz - to w domu Brooke, to na łodzi Nicka, to znowu w szpitalu... Ileż można!Tiril pisze:Scen w których Bridget rozmawia sama ze sobą i kolejny raz powtarza, że Nick na pewno, ale to na pewno kocha tylko ją, nie oglądam. Co za dużo to nie zdrowo.
- Marek Forrester
W odcinku 4400 gościnnie wystąpił zwycięzca 10 sezonu "Survivor: Palau", strażak z zawodu w serialu zagrał też strażaka który rozmawiał z Hectorem o dzieciach
Eric miał rację! Bridget nie powinna być z Nickiem. On należy do Brooke i do niej czuje większe uczucie, tylko ,że je tłumi bo podoba mu się Bridget ale uczucie żywi do Brooke. Mam nadzieje ,że Bridget przejrzy na oczy i zobaczy jak Dante jest w niej zauroczony i oddany.
To cudownie ,że Hope już się wybudziła, oby nie było nigdy więcej żadnych powikłań i szybko zapomniała o tym wypadku. Dziewczynka jest naprawde prześliczna i taka pocieszna, zupełnie jak mama
Eric miał rację! Bridget nie powinna być z Nickiem. On należy do Brooke i do niej czuje większe uczucie, tylko ,że je tłumi bo podoba mu się Bridget ale uczucie żywi do Brooke. Mam nadzieje ,że Bridget przejrzy na oczy i zobaczy jak Dante jest w niej zauroczony i oddany.
To cudownie ,że Hope już się wybudziła, oby nie było nigdy więcej żadnych powikłań i szybko zapomniała o tym wypadku. Dziewczynka jest naprawde prześliczna i taka pocieszna, zupełnie jak mama
Nobody does it better