Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiaj śmiać mi się chciało z tej sąsiadki Rysia ::loll:: ::jezyk::
Elżunia, jak zwykle ma pełno zmartwień ::ysz:: ::rad::
Trochę mnie denerwuje ten wątek Olki z Damianem- trochę to naciągane... ::kwasny::

A gdzie się podziała PIERWSZA SZTUCZNOŚĆ POLSKICH SERIALI czyli moja ukochana Monika.. ::cojest:: :serce: :serce: :serce: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A dzisiaj fajny odcinek!

Michał kiedy zobaczył Micha i Kingę z dziećmi na spacerze dostał napadu szału. Uderzył Micha a potem odepchnął Kingę... Świetna akcja
A scena kiedy Olka wyjechała z tym swoim nauczycielem na wyspę i jacyś wędkarze porwali im kajak była zabawna ale okazało się ,że pan profesor ma drugą twarz..
Nobody does it better
Abec

Post autor: Abec »

Pamiętaj, że gdy ostatnio się widzieli Micho do niego strzelał.

A jak Wam się podoba wątek kolegów martletujących Maćka?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Poprzegapiałem w tym tygodniu ::kwasny:: jak to pokazali z tym Maćkiem? gdzieś sa videa z tego tygodnia może?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Wczoraj nie oglądałem ale wiem ,że dziś Maciek nie chciał iśc do szkoły...
Videa chyba nie znajdziesz niestety ::kwasny::
Tak Micho strzelał do niego ale to było dawno, jeszcze był śnieg wtedy pamiętam a potem próbował nawiedzić Kingę. Niedawno znów ją zabrać i nafaszerował prochami. Dobry tekst dziś Michał powiedział do Kingi "Dzieci też chce nauczyć ćpać?!" ::cojest::
Nobody does it better
Abec

Adex-fan Brooke pisze:Poprzegapiałem w tym tygodniu ::kwasny:: jak to pokazali z tym Maćkiem? gdzieś sa videa z tego tygodnia może?
Nic nie pokazali - nawet nie wiemy jak wyglądają jego dręczyciele. Po prostu nie chciał iść do szkoły, a Ryśku skomentował, że on też zawsze na początku roku szkolengo miał z tym problem.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

::loll:: No tak w końcu to "Klan" -w ogóle powinni przerobić to na serial radiowy bo i tak pokazują najwyżej jak ktoś gotuje obiad - powinni wymyślić nowy wciągający wątek z trującym obiadem -rozwiązałby się po wielu miesiącach że Bożenka się wkurzyła i dosypała trutkę -ale pewnie i to zbyt szokujące jak na ten serial ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Wczorajsze sceny Olki i Damiana jak płynęli kajakiem, skojarzyły mi się z tanią Wenecją ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: :mrgreen:
A już za chwilę ob 16 nowy odcinek!!! Będzie moja kochana Monika :serce: :serce: :oops: , która ostatnio ma jakieś ciemniejsze włosy....no i oczywiście moja druga idolka Gabriela :oops: :oops: 8)

[ Dodano: 2006-09-14, 15:58 ]
Dodam jeszcze, że moim wielkim marzeniem jest to aby Monika w tej swojej restauracji, zaczęła śpiewać :roll: :oops: :oops: :serce: (tak jak to robi na przykład Macy w Insoni)
Już sobie wyobrażam Monikę na scenie śpiewającą w duecie z Gabrielą:Wszystko, czego dziś chcę, pamiętaj o tym dolecieć raz, tam i z powrotem z ramion Twych ust, do nieba, do nieba.... ::jezyk:: :serce: :serce: :serce: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

To dobry pomysł. Monika mogłaby zaśpiewać w końcu aktorka grająca postać Moniki jest wokalistką... To nie głupi pomysł.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Oglądałem dzisiaj Klan i wywnioskowałem, że Beata wyjechała gdzieś.
Może mi ktoś powiedzieć gdzie, na jak długo i dlaczego? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Dziś nawet padło to z ekranu - siedzi w sanatorium. Jacek powiedział do Elżbiety Jeden pirat drogowy, a tylko osobom popsuł życie. Mi, mamie, dzieciom, o Beacie nie wspominając. Co u niej w sanatorium? Pare scen dalej, chcąc pozbyć się córki namawiał ją, by narysowała jej jakiś obrazek, a on go później zeskanuje.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Abec pisze:Dziś nawet padło to z ekranu - siedzi w sanatorium. Jacek powiedział do Elżbiety Jeden pirat drogowy, a tylko osobom popsuł życie. Mi, mamie, dzieciom, o Beacie nie wspominając. Co u niej w sanatorium? Pare scen dalej, chcąc pozbyć się córki namawiał ją, by narysowała jej jakiś obrazek, a on go później zeskanuje.
Musiał mi ten kawałek ze senatorium umknąć. ::jezyk:: Chociaż pamiętam tę scenę jak Jacek rozmawiał z Elżbietą. ::kwasny::
No właśnie ze sceny z rysunkiem i skanowaniem zorientowałem się, że Beata wyjechała. ::rad::
Dzięki za odp. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Beatę wysłali do senatorium, ponieważ aktorka która ją gra jest w ciąży.(albo już urodziła, albo urodzi już niedługo dokładnie nie wiem).
Dzisiaj Grażynka zachowywała się trochę jak pedofil ::loll:: ::plask wczolo: ::jezyk::
Te mycie plecków....Maciek jest upośledzony, ale jest już duży i z pewnością poradziłby sobie bez pomocy Grażynki... ::chytry:: ::jezyk::
Monika była jak zawsze wspaniała :serce: ::jezyk:: , szkoda tylko że nie ma teraz jakiegoś ciekawego wątku ::kwasny:: mogłaby na przykład nawiązać romans z tym starym architektem ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Mbie najbardziej ciekawi wątek Kingi, to ciekawe. Ta kobieta walczy w sądzie o opiekę nad dziećmi a nierozumie ,że zrobi im krzywdę... Nadal ćpa, jest od tego uzależniona i nie może się wyleczyć, dzieci będą cierpieć...
Nobody does it better
Abec

Piotr Swend grający Maćka ma 14 lat (dane z IMDb), ale w życiu bym mu tyle nie dał. Wygląda na 10.
ODPOWIEDZ