Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Osz zapomniałam że w soboty jest Moda! ::plask wczolo: :evil:
Team Hunter:)A jak!
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Massimo nie powinien sterować czyimś życiem. Ni4ch lepiej zajmie się swoim.
Sęk w tym, że on nie ma swojego życia, więc wpiep**a się do czyjegoś :P
Abec

Post autor: Abec »

To naturalne, pewnie wielu ojców w tym wieku uznaje, że walka o szczęście jedynaka jest najważniejsza.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widziałem dziś wiekszość pierwszego odcinka.
Rick fajnie zachował sie wobec Amber. Nie krzyczał, nie ganił. Widzę, że zmądrzał po tych wszystkich wpadkach jest oddanym mężem swojej żony.
Czyżby Tricia odchodziła z "MnS"? ::chytry::
Nie dziwię się Macy, że nie ma takiego zaufania do swojego męża, po tym wszystkim, co jej zrobił.

Damians, dziękuję ci za odpowiedź dotyczącą Bridget. :: bow ::
Ostatnio zmieniony 2008-04-14, 22:33 przez Dawidek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj podobała mi sie Tricia :)
Po wyjechała i mam nadzieję że już nie wróci :P
Darla jest zdecydowanie najlepszą obecnie postacią w MNS ::ok::
Wszystkim pomaga i jest super :serce:
Amber dzisiaj zachowała się dojrzale i odpowiedzialnie, ale również podobało mi się zachowanie Ricka ::rad::
Kristen pojawiła się na kilka chwil :? Nie wiadomo po co i nie wiadomo dlaczego ::jezyk::
Bic

Post autor: Bic »

Doubles troubles
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Onyks

Post autor: Onyks »

Bardzo fajne odcinki. April pokochałem od pierwszego wejrzenia. Świetnie się ubiera i mogłaby zająć się projektowaniem. Wyglądała wspaniale. Ta okropna Amber nie dorasta uroczej siostrze do pięt. Świetna konferencja prasowa, no i była dobra kara dla marnego piosenkarza. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Brooke bardzo dobrze zrobiła że oblała Deacona winem. Sprowadziła go na ziemię. Ta sprawa z April jest bardzo ciekawa. Amber gada coś na konferencji i nagle widzi siebie :wink: Ciekawe co wtedy pomyślała. April jest wbrew pozorom całkiem sympatyczna.
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Aktorka która gra April jest świetna ::ok:: :: bow :: . W ogóle od razu polubiłam tę postać - sympatyczna ::ok:: . Jednak z wyglądu wybieram Amber :) . Ślicznie wyglądała na konferencji :serce: :: bow :: .
Super była scena gdy Deacon śpiewał :mrgreen: . I ta akcja Brooke ::rad:: :: bow :: . Ogólnie fajne i ciekawe odcinki ::ok:: :wink:
Dawidek
Administrator

Oby było w "MnS" więcej takich zaskoczeń jak dziś. Dzięki temu serial miałby o wiele większą widownię.
Wejście bliźniaczki było wielkie i aż ścięło mnie z nóg, gdy zobaczyłem sobowtóra Amber. ::ke:: :shock: Forrester'owie mieli megawielkie miny. Amber też. Dziewczyna mi się od razu spodobała. Widać wyraźnie, że Amber miała pecha nawet do własnej rodziny.
Deacon nie daje o sobie zapomnieć. Świetnie Brooke postąpiła, wylewając wino na jego twarz. Świetny materiał dla brukowców. :D
Oby CJ dotrzymał przysięgi, bo jeszcze on wywoła wielkie zamieszanie. To tak delikatna sprawa, że lepiej byłoby, gdyby siedział cicho.
W sumie dzisiejsze odcinki były niezłe. :serce:
bastet78

Post autor: bastet78 »

Ale April miała wejście. Słodziutka :P
Slavek

Post autor: Slavek »

hej wyjezdzam na kilka dni i nie bede mogl obejrzec MODŁY.Nie wiecie gdzie w necie sa ostatnie odcinki?Chodzi mi o te ktore beda w TV od dzis do soboty?
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale Brooke zareagowała jak przytulała Amber i zobaczyła drugą Amber. Fajnie że najbardziej pechową postać MNS wreszcie spotkało coś dobrego. Wkońcu ma kogoś spokrewnionego ze sobą, na kogo zawsze może liczyć. Nie tak jak to było z jej matką. Całe szczęście że Ridge nie powiedział Ericowi prawdy. Ten wątek od samego początku mi się nie podoba. Szkoda mi Stephanie. Błąd z baaardzo dalekiej przeszłości. Mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży. Ona była dzisiaj taka smutna.
No i Macy wkońcu uświadomiła sobie kogo naprawdę kocha. Tak się cieszę że wybrała Thorne'a.
Dawidek
Administrator

Slavek, zajrzyj do tematu "MnS w polskim internecie". Tam jest chyba odpowiedź na Twoje pytanie.

"Chyba muszę iść się położyć" - cytat dnia Brooke. Miała boską minę, jak zobaczyła dwie "Amber". Uśmiałem się na tej scenie. ::loll:: :zeby: :: bow :: ::ke:: :D April przypadła mi do gustu. Chyba Rick i jego żona nie będą się nudzić. :wink:
Na miejscu Ridge'a też nie potrafiłbym ojcu powiedzieć prawdy. Stephanie miała rację, że istotniejsze jest to, kto wychował, a nie urodził. Choć to drugie też jest ważne. Drugi raz przyznałem jej rację, kiedy powiedziała, że Massimo jest egoistą. ::ok::
Na miejscu Macy nie śpieszyłbym się z deklaracjami dotyczącymi uczuć. Dziewczyna jest w rozterce. Oby nie żałowała swojej decyzji.
pszczolavel

Post autor: pszczolavel »

April jest świetna ::rad:: , ale lepiej wyglądała w tej blond peruce.
Massimo zachowuje się jak egoista, chce, żeby nazwisko Marone przetrwało ::plask wczolo: , chociaż uwielbiam, kiedy nazywa Eryka krawcem. ::rad::
Oglądam : Moda na sukces, Pierwsza miłość, Barwy szczęścia, Czarodziejki
Zablokowany