Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Widziałem dziś wiekszość pierwszego odcinka.
Rick fajnie zachował sie wobec Amber. Nie krzyczał, nie ganił. Widzę, że zmądrzał po tych wszystkich wpadkach jest oddanym mężem swojej żony.
Czyżby Tricia odchodziła z "MnS"?
Nie dziwię się Macy, że nie ma takiego zaufania do swojego męża, po tym wszystkim, co jej zrobił.
Damians, dziękuję ci za odpowiedź dotyczącą Bridget.
Rick fajnie zachował sie wobec Amber. Nie krzyczał, nie ganił. Widzę, że zmądrzał po tych wszystkich wpadkach jest oddanym mężem swojej żony.
Czyżby Tricia odchodziła z "MnS"?
Nie dziwię się Macy, że nie ma takiego zaufania do swojego męża, po tym wszystkim, co jej zrobił.
Damians, dziękuję ci za odpowiedź dotyczącą Bridget.
Ostatnio zmieniony 2008-04-14, 22:33 przez Dawidek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzisiaj podobała mi sie Tricia
Po wyjechała i mam nadzieję że już nie wróci
Darla jest zdecydowanie najlepszą obecnie postacią w MNS
Wszystkim pomaga i jest super
Amber dzisiaj zachowała się dojrzale i odpowiedzialnie, ale również podobało mi się zachowanie Ricka
Kristen pojawiła się na kilka chwil
Nie wiadomo po co i nie wiadomo dlaczego 
Po wyjechała i mam nadzieję że już nie wróci
Darla jest zdecydowanie najlepszą obecnie postacią w MNS
Wszystkim pomaga i jest super
Amber dzisiaj zachowała się dojrzale i odpowiedzialnie, ale również podobało mi się zachowanie Ricka
Kristen pojawiła się na kilka chwil
-
Dawidek
- Administrator
Oby było w "MnS" więcej takich zaskoczeń jak dziś. Dzięki temu serial miałby o wiele większą widownię.
Wejście bliźniaczki było wielkie i aż ścięło mnie z nóg, gdy zobaczyłem sobowtóra Amber.
Forrester'owie mieli megawielkie miny. Amber też. Dziewczyna mi się od razu spodobała. Widać wyraźnie, że Amber miała pecha nawet do własnej rodziny.
Deacon nie daje o sobie zapomnieć. Świetnie Brooke postąpiła, wylewając wino na jego twarz. Świetny materiał dla brukowców.
Oby CJ dotrzymał przysięgi, bo jeszcze on wywoła wielkie zamieszanie. To tak delikatna sprawa, że lepiej byłoby, gdyby siedział cicho.
W sumie dzisiejsze odcinki były niezłe.
Wejście bliźniaczki było wielkie i aż ścięło mnie z nóg, gdy zobaczyłem sobowtóra Amber.
Deacon nie daje o sobie zapomnieć. Świetnie Brooke postąpiła, wylewając wino na jego twarz. Świetny materiał dla brukowców.
Oby CJ dotrzymał przysięgi, bo jeszcze on wywoła wielkie zamieszanie. To tak delikatna sprawa, że lepiej byłoby, gdyby siedział cicho.
W sumie dzisiejsze odcinki były niezłe.
hej wyjezdzam na kilka dni i nie bede mogl obejrzec MODŁY.Nie wiecie gdzie w necie sa ostatnie odcinki?Chodzi mi o te ktore beda w TV od dzis do soboty?
http://i109.photobucket.com/albums/n61/ ... C00030.jpg
B&B - moim ulubionym serialem
B&B - moim ulubionym serialem
Ale Brooke zareagowała jak przytulała Amber i zobaczyła drugą Amber. Fajnie że najbardziej pechową postać MNS wreszcie spotkało coś dobrego. Wkońcu ma kogoś spokrewnionego ze sobą, na kogo zawsze może liczyć. Nie tak jak to było z jej matką. Całe szczęście że Ridge nie powiedział Ericowi prawdy. Ten wątek od samego początku mi się nie podoba. Szkoda mi Stephanie. Błąd z baaardzo dalekiej przeszłości. Mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży. Ona była dzisiaj taka smutna.
No i Macy wkońcu uświadomiła sobie kogo naprawdę kocha. Tak się cieszę że wybrała Thorne'a.
No i Macy wkońcu uświadomiła sobie kogo naprawdę kocha. Tak się cieszę że wybrała Thorne'a.
-
Dawidek
- Administrator
Slavek, zajrzyj do tematu "MnS w polskim internecie". Tam jest chyba odpowiedź na Twoje pytanie.
"Chyba muszę iść się położyć" - cytat dnia Brooke. Miała boską minę, jak zobaczyła dwie "Amber". Uśmiałem się na tej scenie.
April przypadła mi do gustu. Chyba Rick i jego żona nie będą się nudzić.
Na miejscu Ridge'a też nie potrafiłbym ojcu powiedzieć prawdy. Stephanie miała rację, że istotniejsze jest to, kto wychował, a nie urodził. Choć to drugie też jest ważne. Drugi raz przyznałem jej rację, kiedy powiedziała, że Massimo jest egoistą.
Na miejscu Macy nie śpieszyłbym się z deklaracjami dotyczącymi uczuć. Dziewczyna jest w rozterce. Oby nie żałowała swojej decyzji.
"Chyba muszę iść się położyć" - cytat dnia Brooke. Miała boską minę, jak zobaczyła dwie "Amber". Uśmiałem się na tej scenie.
Na miejscu Ridge'a też nie potrafiłbym ojcu powiedzieć prawdy. Stephanie miała rację, że istotniejsze jest to, kto wychował, a nie urodził. Choć to drugie też jest ważne. Drugi raz przyznałem jej rację, kiedy powiedziała, że Massimo jest egoistą.
Na miejscu Macy nie śpieszyłbym się z deklaracjami dotyczącymi uczuć. Dziewczyna jest w rozterce. Oby nie żałowała swojej decyzji.
-
pszczolavel