Mam Talent

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Goku pisze:I ta dziewczynka od "Gdzie ci mężczyźni?" też fajnie, kompletne przeciwieństwo Klaudii Kulawik :).
Zgadzam się w 100%. :: bow :: Jest świetna, naturalna i sympatyczna.

Dzieciaki ze skrzypcami to już przesada, wystarczy przyprowadzić do programu kilka dzieciaków i już ma się przejście do kolejnego etapu. A większość z tych dzieci nie ma jeszcze dobrze rozwiniętych talentów.

Szkoda, że psiaki nie przeszły.

Cheerleaderki były super. :)

Bardzo podobała mi się 18-latka śpiewająca piosenkę Amy Winehouse.
Goku

Post autor: Goku »

Zdecydowanie najlepsza była Kasia Popowska!!! :: bow :: Widziałem już wcześniej fragment tego występu w reklamie, ale dopiero teraz zauważyłem, że to ta o której od kilku tygodni ciągle pisze Gabra :)

Perkusista był świetny! :D

Super był zespół tych dziewczyn co tańczyły i stepowały :D.

Ten koleś który przechodzi mutację głosu był straszny xDD. W ogóle zdziwiło mnie to, że 17-latek przechodzi jeszcze mutację głosu. Ja w wieku 13 lat już byłem po.

Ten chłopak z piłką był świetny! :D

Sunday Singers też fajnie xDD.

Koleś chodzący po taśmie - WOW! :: bow :: Aż mnie ciarki przeszły przez chwilę :D.

Koleś grający na skrzypcach też ok.

Ci od breakdance'a też fajnie, ale ta jedna wyglądała jakby zaraz miała komuś dowalić xDD.

Świetna też ta śpiewająca 16-latka na koniec. :: bow ::

A nie rozumiem co będzie w przyszłym odcinku. Przez cały odcinek będą wybierali półfinalistów, czy jak? Bo w zapowiedziach były przecież osoby, które jeszcze nie występowały...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W sumie nudny ten odcinek dziś, perkusista zyskał u mnie plusa za Hung Up Madonny :P
W dzisiejszym odcinku mogliśmy tez usłyszeć fragment piosenki Ridge'a i Brooke ::chytry::
Czekam na programy na żywo, na pewno będą ciekawsze.
Ten chłopak co przechodzi mutację lub zwyczajnie miał taki głos był w sumie zabawny, nie miał talentu do śpiewu, ale może jakby miał inny pomysł na siebie i swój głos może coś by z niego było. Wielu co przeszło teraz na pewno odpadnie potem, bo na dłużej pewnie będą nudni. Nie lubię też patrzeć na sztuczki bo jeśli są kiepskie to takie żenujące i żal mi tych występujących, ale w sumie sami się tam pchają :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex-fan Brooke pisze:W sumie nudny ten odcinek dziś, perkusista zyskał u mnie plusa za Hung Up Madonny
A czy mi się zdawało czy w dzisiejszym odcinku był też króciutki fragment "Holiday"? :)
Mnie też trochę nudził dzisiejszy odcinek.

Zdziwiło mnie, że ten koleś ma mutację w wieku dopiero 17 lat. To bardzo późno.

Bardzo podobały mi się stepujące dziewczyny i ci od breakdance'a. W sumie jak spojrzę na całą edycję to najczęściej podobają mi się ci co tańczą.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tomala pisze:
Adex-fan Brooke pisze:W sumie nudny ten odcinek dziś, perkusista zyskał u mnie plusa za Hung Up Madonny
A czy mi się zdawało czy w dzisiejszym odcinku był też króciutki fragment "Holiday"? :)
Mnie też trochę nudził dzisiejszy odcinek.

Zdziwiło mnie, że ten koleś ma mutację w wieku dopiero 17 lat. To bardzo późno.

Bardzo podobały mi się stepujące dziewczyny i ci od breakdance'a. W sumie jak spojrzę na całą edycję to najczęściej podobają mi się ci co tańczą.
Nie wyłapałem Holiday, może przegapiłem a chłopiec może tylko tak powiedział z tremy :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Zdecydowanie najlepsza była Kasia Popowska!!! Widziałem już wcześniej fragment tego występu w reklamie, ale dopiero teraz zauważyłem, że to ta o której od kilku tygodni ciągle pisze Gabra
Oh, Kasia była rewelacyjna :serce: ! Ten głos, piosenka przepiękna, wykonanie cudowneeeee :D !!!!!! Śliczna w ogóle dziewczyna ;) . Oczywiście będę głosować na nią w półfinale ^^. Wczoraj była bezapelacyjnie najlepsza :)
Ta girl na końcu też ładnie, ale Kasia najlepiej :P . Bardzo spodobali mi się też Sunday Singers, pomysłowo i ciekawie ::ok::
Świetny odcinek, lepszy od poprzedniego dużo :) .
Wkurza mnnie nawijanie Chylińskiej na występach uczestników. :evil: Niech im da kurde skończyć i potem się wypowie :x ... Prowadzący jak zwykle żałośni :zeby: . Szczególnie Prokop.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Perkusista był niezły. :D

Kasia Popowska świetnie zaśpiewała, jeden z najlepszych wokali tej edycji. :wink:

Chłopak z piłką świetny. :: bow :: Wojewódzki żałosny z kopaniem piłki, Prokop też się nie popisał.

Wojewódzki zachował się jak ostatni cham w stosunku do tego 17-latka. Nie jego wina, że ma tak późno mutację, mógł po prostu powiedzieć, że to było kiepskie, a nie szydzić z niego. :roll:

Sunday Singers niesamowici, w zapowiedzi ciągle grali piosenki Abby, więc myślałem, że oni też coś z repertuaru Abby zaśpiewają. :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wczoraj fragmentami oglądałem. Żenujące było ykorzystanie tej dziewczynki, co się tak ztremowała, że nawet nie mogła się ruszyć. A Wojewódzki jeszcze sie z niej nabijał ::kwasny::
No, ale taki jest już waśnie TVN, tylko wykorzystać człowieka, wycisnąć z niego ostatnie soki, a jak skończy się zarabianie na nim, to go wyrzuca.
Gabra-Sheila

Normalnie nie wierzę... ::kwasny:: Jury jest po****ne ........ Jak Kasia mogła nie przejść? ! :evil: :shock: :x :shock: Chorzy psychicznie są!!! Nie znają się :| .
Tak samo jak tą grubą małą dziewczynkę, co się rozpłakała przed Chylińską rozpłakała przepuścili, a tą małą , uroczą Kasię, która wczoraj zajefajnie śpiewała... :o Nie no, brak słów.
Teraz program będzie beznadziejny i mam gdzieś kto wygra :zmiesz:: .
Goku

Post autor: Goku »

Byłem w szoku, że Kasia Popowska nie przeszła dalej, to ta Wiktoria powinna odpaść! ::ke::

Ale co do tych dziewczynek to się nie zgodzę - ta z wczorajszego odcinka była zbyt podobna do Klaudii Kulawik i w ogóle mnie nie zachwyciła, a ta gruba była świetna!
Damians pisze:Wczoraj fragmentami oglądałem. Żenujące było ykorzystanie tej dziewczynki, co się tak ztremowała, że nawet nie mogła się ruszyć. A Wojewódzki jeszcze sie z niej nabijał ::kwasny::
A według mnie to było naprawdę śmieszne! ::loll::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Jury strasznie niesprawiedliwie oceniało. ::kwasny::

Przeszły "tanie dranie", co jest totalnie dziwne, bo te chłopaki mają przeciętne głosy, wykonanie też średnie. :roll:

Powinna przejść 12-latka, która śpiewała "Eurydykę". Niestety, przeszła fanka Chylińskiej, która tej 12-latce nie dorastała do pięt. :roll: Jury najwidoczniej nie postawiło na wykonanie i talent, tylko na rozrywkę, którą zapewnią dzieciaki ze "śmiesznymi" piosenkami. Pewnie z tego samego powodu przeszła Żaklina, drag queen.

Na szczęście przeszły Dominika i Jadzia z Rzeszowa. :mrgreen: Krystian Herba także. Podkarpackie talenty górą! :: bow :: Cieszę się też, że przeszedł Jerzy, jego show z kijkiem było świetne. :)
Gabra-Sheila

Na szczęście przeszły Dominika i Jadzia z Rzeszowa. :mrgreen: Krystian Herba także. Podkarpackie talenty górą! :: bow ::
:zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby:
O tak ;) . Chociaż wątpię, by dziewczyny wygrały, wczoraj były dobre,ale wydaje mi się, że wygra ktoś , kto śpiewa :roll: .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Gabra-Sheila pisze:Teraz program będzie beznadziejny i mam gdzieś kto wygra :zmiesz:: .
Nareszcie się o tym przekonałaś :mrgreen: Dla mnie od początku ten program jest beznadziejny, nastawiony tylko na zarabianie i wykorzystywanie ludzi, oraz ich krzywdzenie.
Przełącz się w sobotnie wieczory an Polsat :P
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Zapomniałem dodać, że na casting przyszedł także "król Internetu" Luntek. :lol: Koszmarnie zaśpiewał "Womanizer" Britney Spears, jury słusznie go wyśmiało. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A mi się podoba ten pprogram i zapraszam do polemiki. Wyjaśniam swoje stanowisko. W telewizji prywatnej KAŻDY program przewidziany jest na sukces-kasę-komerchę. Tu zarzut stawiać jest bezcelowo. Nie jest to telewizja edukacyjna czy "misyjna". Lubię oglądać Mam Talent bo przedstawia ludzi z pasją. Ukazuje ich zainteresowania, uzdolnienia. Nie mówię tu oczywiście o incydentach - które dodają szczypty ironii - nie każdy pojmuje swój talent jednoznacznie. Oczywiście wątpliwe moralnie wykorzystywanie: tu zaliczylabym właśnie tę dziewczynkę co tak ślicznie zaśpiewala i przypomina niektórym z Was Klaudię Kulawik. Ona JEST ZROBIONA. Uważam że ma niewiarygodnie duży talent, ale technicznie jest "robiona" od wielu lat. Kto zna się na śpiewie - wie o czym mówię. Tej "grubej" (popaprańcy z Was - nie jest GRUBA!) zależało na występie. Dzieci nie umieją aż tak udawać - jest naturalna, dziecięca. Nie wierzę, że wygra, ale nie jest zrobiona na artystkę, czy gwiazdę. Jest śpiewającym dzieckiem. Jury rozczarowało mnie wybierając perkusistę. A prywatnie lubię oglądać czym interesują się dziś ludzie, co jest popularne. Zabrzmi "staro", ale ja nie miałam takich możliwości, nie było takich technik tańca itp. Lubię patrzeć jak ludzie rozwijają swoje pasje. Jak robią coś więcej niż szkoła/praca/dom/komuter/tv/ksiązki.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
ODPOWIEDZ