Mam Talent

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Nie zauważyłam tematu, więc kopiuję tu swojego posta z "reality show":

Jestem zawiedziona ostatnim odcinkiem ::kwasny::
Duet Prokop&Hołownia ciągle walił głupimi, dwuznacznymi tekstami, Foremniak i Wojewódzki byli zgryżliwi, poziom wystepów uczestników niższy niż oczekiwałam, a w powietrzu unosiła się zawiść i rywalizacja. Uczestnicy patrzyli na siebie jak na wrogów, nie usmiechali się, nie złapali się za ręce. Mile zaskoczyła mnie Klaudia, była najnormalniejsza z tych wszystkich ludzi, podziękowała nauczycielowi, pozdrowiła mamę, ciesze się ze przeszła dalej. Mimo że SSnake mnie tym razem nie zachwycił, to też dobrze, że przeszedł dalej, moze w finale się "spręży" i czymś zaskoczy ::jezyk:: Oby w nastepnym odcinku była milsza, weselsza atmosfera. Na początku zmieniłabym prowadzących...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak już zaczęliście pisać, jakiś uczestnik Mam Talent w dniu finału ogłosił, ze popełni samobójstwo.
Ale co najważniejsze, zwrócił uwagę na to, co ja podkreślam na każdym kroku, a do szerszej społeczności to nie dociera. Mianowicie, że ten program jest w 100% wyreżyserowany i nastawiony na kasę, nie ma tam żadnej prawdy, prawdziwych emocji, prawdziwych uczuć! Wszystko co widzimy, jest skrupulatnie zaplanowane! A jeżeli ktoś spróbuje się wyłamać i wprowadzić coś swojego, to nawet jeśli jest faktycnzie zdolny, zostaje wywalony.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Widzę ,że Damians ma jakieś kompleksy :wink: i wyrzuca swoje flustracje na forum . Najprawdopodobniej jest to spowodowane ,że JOŚ ogląda coraz mniej ludzie , więc być może pożegnamy Edzie i spółke , choć z drugiej strony ile można oglądać upokarząjących się aktorów .
Tak czy inaczej jutro kolejny odcinek Mam Talent :wink: Ja trzymam kciuki za tą młodziutką dziewczyne ,która śpiewa .
Goku

Post autor: Goku »

Po pierwsze - nie wierzę w to całe samobójstwo. Koleś chce zrobić szum dookoła siebie żeby go z powrotem do TV wzięli, bo mu kariera nie idzie.
Po drugie - nie ma co wierzyć osobie która odpadła. Szczególnie jeśli jest to właśnie ten pan.

Gdyby nagle w twoim ulubionym JoŚ pojawiła się Galica i powiedziała "Ten program to dno, wszyscy tu udają, wyniki są sfałszowane a najbardziej kłamliwą suką jest Edyta Górniak" to też byś od razu jej uwierzył?
Awatar użytkownika
Damians

Robi, to jest przerażenia, że społeczeństwo polskie jest takie łatwowierne i naiwne.
Jak już pisałem, nie rozumiem ludzi oglądających ten program i chyba nigdy nie zrozumiem.
Goku

Tak Damians, bo my żyjemy we własnym świecie fanów "Mam Talent"(synonim Matrixa), a ty żyjesz w prawdziwym świecie JoŚ wypełnionym po brzegi napalonymi emerytkami. Congratulations.
Awatar użytkownika
Damians

Dziękuję za uświadomienie.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Musze się zgodzić z Robim i Goku, nie zamierzam co prawda bronić ani jednego, anie drugiego programu.
Ale musze stwierdzić ze Damians trochę przesadza z tą swoją miłością do JOŚ :roll:
Wszystko porównujesz do tego programu i zwracasz uwagi na jego wady.
Mówisz że "Mam Talent" jest wyreżyserownay, a czy naprawę sądzisz że JOŚ nie jest :?:
Bo skoro tak uważasz to musze cię rozczarować :twisted:
Napalasz się na jakieś niewydarzone "gwiazdy" które robią z siebie idiotów by przejść dalej. Nie mówię nic, bo w Mam Talent też oto chodzi. Ludzię idą tam i połowa z nich popisuję się dla dalszych występów. Ale niektórzy naprawdę mają ten tytułowy talent.
Ostatnio zmieniony 2008-10-24, 15:58 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Ten koleś co chce popełnić samobójstwo, po prostu nie jest stały w uczuciach.Nie może pogodzić się z porażką ::kwasny:: I ja też sądzę, że on chce tylko zrobić szum wokół siebie ::kwasny::
I Damians, dlatego woli "Mam Talent", ponieważ bardziej woli głupich w koło nużących aktorów, niż prawdziwych ludzi z talentem...
Awatar użytkownika
Damians

Mareczek pisze:a czy naprawę sądzisz że JOŚ nie jest :?:
Bo skoro tak uważasz to musze cię rozczarować :twisted:
Niestety dla ciebie, ale mnie nie rozczarowałeś :wink:
A może byłeś w studio JOŚ?? No właśnie, a nasz forumowy kolega był i potwierdził prawdziwość tego show.
Goku

Damians jak masz zamiar pisać o JoŚ to nie w tym temacie.

A ty byłeś w studiu Mam Talent?
Tomala

Post autor: Tomala »

Dla mnie jest oczywiste, że oba programy są wyreżyserowane, jak każdy program w telewizji. Ale ludzie dlatego wolą "Mam talent" bo chcą oglądać coś z czego mogą się pośmiać, jak również prawdziwe talenty i rzeczy zapierające dech w piersiach :mrgreen:
Primok

Post autor: Primok »

Tego całego Glanca pamiętam z Big Brothera - już wtedy był delikatnie mówiąc dziwny, ale muszę powiedzieć, że jako brzuchomówca na castingu był lepszy od tego drugiego choć może mniej zabawny jak stwierdziło jury.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ale jaja :lol:
Pianino nie zagrało i ten facet brzuchomówca uratował swój występ :P
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Primok pisze:Ale jaja :lol:
Pianino nie zagrało i ten facet brzuchomówca uratował swój występ :P
Wiem, ale i tak ten brzuchomówca był świetny.
Jest moim faworytem 8)
ODPOWIEDZ