Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Wiem co to zanczy robic aktulaizacje na stronie jak ma sie wlasne sprawy! Jak ja pierwszą www umieściłem w internecie w 2002 roku i potem jeszcze chyba ze 3, albo 4 o innej tematyce, to zadna z nich nie przetrwała, bo nie miałem czasu nad nimi pracowac. Chyba, ze znalazłaby się jakaś dorba dusza i pomogła Olegowi.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Jeśli znalazła by się taka dobra dusza, która pomogłby mi przy dziale Postacie to było by fajnie :) Ostatnia aktualizacja miała miejsce już prawie rok temu i trzeba było troszkę uzupełnić. Tzn. podopisywać po kilka zdań do każdego bohatera tak, żeby się to trzymało kupy :wink: :roll:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja z chęcią mogę, ok? :wink:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Ok. Fajnie :) Ograniczenia czasowego nie nakładam ::jezyk:: Jak napiszesz to wyślij mailem. Będę bardzo wdzięczny. :serce:
Awatar użytkownika
B@r

A o jakich postaciach napisać? :D
Pierce, Adam, Kimberly....?
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

O wszystkich 8) , a jak nie masz czasu to chociaż o kilku. Obojętnie o których.
M@rek

Post autor: M@rek »

Ja też mogę pomóc. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Sledzicie barometr? Taylor z niego wypadła, na miejscu pierwszym jest CJ -Stephanie tez coś bez szans na dostanie się do barometru a jak głosujecie w nowych ankietach? Ja oczywiście nie chcę aby Rick był z Kimberley a za najlepszy debiut uważam CJa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Śledzę barometr i doskonale wiem, że Taylor z niego wypadła :lol: Dobrze, że Brooke się trzyma :serce: Ale by było jakby ktoś kiedyś dostał 100%, albo 0 % :)

[ Dodano: 2006-02-20, 15:37 ]
Śledzę barometr i doskonale wiem, że Taylor z niego wypadła :lol: Dobrze, że Brooke się trzyma :serce: Ale by było jakby ktoś kiedyś dostał 100% albo 0 % :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zaglądałem do księgi gości na stronce i trochę mnie rozbawiło że ktoś pozdrawia aktorów :lol: ktoś nawet jest fanem Kimberley :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Przecez to nie jes przymuszeniem lubic Taylor albo Brooke.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Bar - kiedy mniej więcej mogę się spodziewać opisów :?: Nie poganiam, ale chciałbym wiedzieć tak orientacyjnie :)

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na nową sondę to niech zapoda tutaj. Ja mam kilka, ale jak się pojawi jakiś ciekawy to skorzystam ::rad::

[ Dodano: 2006-02-24, 22:45 ]
I jeszcze pytanko - jaką macie rozdzielczość :?: Chodzi o to, czy strona wypełnia cały ekran, czy są paski po bokach :roll: :?:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Oleg ja mam pomysł na sondę:

Czy Pierce bylby lepszym mężem Taylor?

a rozdzielczosc jest normalna u mnie;p
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Oleg, jutro nad tym popracuję.
Najpierw wezmę się za postać Taylor 8)