Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
Wiem co to zanczy robic aktulaizacje na stronie jak ma sie wlasne sprawy! Jak ja pierwszą www umieściłem w internecie w 2002 roku i potem jeszcze chyba ze 3, albo 4 o innej tematyce, to zadna z nich nie przetrwała, bo nie miałem czasu nad nimi pracowac. Chyba, ze znalazłaby się jakaś dorba dusza i pomogła Olegowi.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
- Adex-fan Brooke
Sledzicie barometr? Taylor z niego wypadła, na miejscu pierwszym jest CJ -Stephanie tez coś bez szans na dostanie się do barometru a jak głosujecie w nowych ankietach? Ja oczywiście nie chcę aby Rick był z Kimberley a za najlepszy debiut uważam CJa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Śledzę barometr i doskonale wiem, że Taylor z niego wypadła
Dobrze, że Brooke się trzyma
Ale by było jakby ktoś kiedyś dostał 100%, albo 0 %
[ Dodano: 2006-02-20, 15:37 ]
Dobrze, że Brooke się trzyma
Ale by było jakby ktoś kiedyś dostał 100% albo 0 % 
[ Dodano: 2006-02-20, 15:37 ]
- Adex-fan Brooke
Zaglądałem do księgi gości na stronce i trochę mnie rozbawiło że ktoś pozdrawia aktorów
ktoś nawet jest fanem Kimberley 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Przecez to nie jes przymuszeniem lubic Taylor albo Brooke.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
Bar - kiedy mniej więcej mogę się spodziewać opisów
Nie poganiam, ale chciałbym wiedzieć tak orientacyjnie
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na nową sondę to niech zapoda tutaj. Ja mam kilka, ale jak się pojawi jakiś ciekawy to skorzystam
[ Dodano: 2006-02-24, 22:45 ]
I jeszcze pytanko - jaką macie rozdzielczość
Chodzi o to, czy strona wypełnia cały ekran, czy są paski po bokach

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na nową sondę to niech zapoda tutaj. Ja mam kilka, ale jak się pojawi jakiś ciekawy to skorzystam
[ Dodano: 2006-02-24, 22:45 ]
I jeszcze pytanko - jaką macie rozdzielczość
- Marek Forrester