Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

CSI u nas na forum nie jest zbyt popularne, ale może kogoś zaciekawi ten news:

Trylogia "CSI"

Jedna sprawa, trzy seriale, trzy odcinki. Już wkrótce stacja CBS, po raz pierwszy w historii, wyemituje epizody wszystkich serii "CSI", które będą powiązane ze sobą fabułą. Mamy już imponujący film promocyjny tego wydarzenia.
Wszystko rozpocznie się 11 listopada w odcinku "CSI: NY", by kolejnego dnia trafić do "CSI: Lav Vegas", a finał znaleźć w "CSI: Miami". Producenci zapowiadają, że to będzie najtrudniejsza sprawa nad którą kiedykolwiek pracowali agenci. Dlatego też we wspólnym tropieniu zbrodniarza połączą siły kluczowi bohaterowie wszystkich serii.

To pierwszy tak odważny crossover w wykonaniu stacji CBS. Zdecydowano się tutaj na skrzyżowanie fabuły aż trzech seriali.

Źródło: ShowTv

Ciekawy jest taki crossover. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Liason-fanka »

No wlasnie, cos malo ludzi pisze o CSI, a dla mnie to jeden z absolutnie ulubionych seriali, a juz na pewno ulubiony z tych sensacyjno-kryminalnych. Newsy o crossoverze sa naprawde ekscytujace i nie moge sie doczekac tych odcinkow!!
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Ten serial leci jeszcze gdzieś w Polsce?

Chodzi mi o nowe odcinki, bo w nowej serii „NCIS: Los Angeles" w kilku odcinkach będzie można zobaczyć... Weronikę Rosati, która w zeszłym tygodniu weszła na plan. Chętnie bym obejrzał.

Jej post na ten temat z Insta (pisownia oryginalna).
Weronika Rosati pisze:Kochani! Czekałam żeby się z wami podzielić fajna wiadomościa aż wejde na plan by nie zapeszyć😉 Jak wiecie jestem teraz w LA i bardzo się ciesze że dołaczyłam do obsady serialu @ncisla na kilka odcinku w roli gościnnej ( o której nie mogę niestety więcej zdradzać)😀 Natomiast mogę wam zdradzić jak do tego doszło: ciężka praca i nie poddawaniem się. Dostałam role nagrywajac kasting- nigdy nawet w najgorszych momentach mojego życia nie przestałam kochać swojego zawodu wiec zawsze nagrywam się z chęcia choć okoliczności nie zawsze pozwalajami na idealne przygotowanie. Prawda jest taka że każda kolejna rola jest zdobywana przeze mnie od nowa- rzadko kiedy dostaje po prostu oferte- o każda musze walczyć. Uważam że jak na 37 latke która miała poważne przerwy zdrowotne i osobiste w karierze to jet nieźle i mimo że marzyłabym sobie być jedna z tych aktorek które się obsadza z rozpędu bo pasuja do każdej roli i nie musieć za każdym razem udowadniać że wbrew pozorom i ja moge pasować do jakiejś roli to jestem naprawde wdzięczna że dostałam ciekawa role w serialu akcji gdzie graja naprawde fajni aktorzy. Wisienka na torcie jest fakt że kręcimy w @paramountpics - w jednej z najstarszych wytwórni hollywoodzkich gdzie powstały legendarne filmy , co więcej kręcimy na hali nr 9 gdzie @elizabethtaylor kręciła film " A place in the sun". Przypadek? Nie, nieugięta i nieprzerwana wiara w swoje marzenia. Więc tak- jestem podekscytowana i jestem dumna że pokonuje przeciwności losu i nieżyczliwych, sceptycznych ludzi i jestem teraz na tym planie z taka wspaniała możliwościa i szansa.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Administrator

Post autor: Topol »

B@r pisze:Ten serial leci jeszcze gdzieś w Polsce?
Na TV6 od poniedziałku do piątku lecą "Kryminalne zagadki Miami" o godz. 21.00 oraz 22.00, natomiast w weekend emitują "Kryminalne zagadki Nowego Jorku" w tych samych godzinach. Niestety nie wiem, czy są to nowe odcinki, musiałbyś to sprawdzić. Wiem, bo osoby z rodziny starają się oglądać ten serial regularnie.

Post autor: Goku »

Z tego co mi wiadomo NCIS to zupełnie inna seria niż CSI. Ta druga już dobiegła końca, chyba żaden serial tej marki nie był kręcony od lat, podczas gdy seriale NCIS wciąż są produkowane. Łączy je tylko stacja telewizyjna (CBS).
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

B@r, w nawiązaniu do Twojego posta z lutego, niedługo w Polsce będzie można zobaczyć Weronikę Rosati w akcji. Odcinki z jej udziałem będzie można zobaczyć na kanale AXN 22 i 29 lipca po 21.00: https://satkurier.pl/news/205880/agenci ... w-axn.html .
ODPOWIEDZ