Ten serial leci jeszcze gdzieś w Polsce?
Chodzi mi o nowe odcinki, bo w nowej serii „NCIS: Los Angeles" w kilku odcinkach będzie można zobaczyć...
Weronikę Rosati, która w zeszłym tygodniu weszła na plan. Chętnie bym obejrzał.
Jej post na ten temat z Insta (pisownia oryginalna).
Weronika Rosati pisze:Kochani! Czekałam żeby się z wami podzielić fajna wiadomościa aż wejde na plan by nie zapeszyć

Jak wiecie jestem teraz w LA i bardzo się ciesze że dołaczyłam do obsady serialu @ncisla na kilka odcinku w roli gościnnej ( o której nie mogę niestety więcej zdradzać)

Natomiast mogę wam zdradzić jak do tego doszło: ciężka praca i nie poddawaniem się. Dostałam role nagrywajac kasting- nigdy nawet w najgorszych momentach mojego życia nie przestałam kochać swojego zawodu wiec zawsze nagrywam się z chęcia choć okoliczności nie zawsze pozwalajami na idealne przygotowanie. Prawda jest taka że każda kolejna rola jest zdobywana przeze mnie od nowa- rzadko kiedy dostaje po prostu oferte- o każda musze walczyć. Uważam że jak na 37 latke która miała poważne przerwy zdrowotne i osobiste w karierze to jet nieźle i mimo że marzyłabym sobie być jedna z tych aktorek które się obsadza z rozpędu bo pasuja do każdej roli i nie musieć za każdym razem udowadniać że wbrew pozorom i ja moge pasować do jakiejś roli to jestem naprawde wdzięczna że dostałam ciekawa role w serialu akcji gdzie graja naprawde fajni aktorzy. Wisienka na torcie jest fakt że kręcimy w @paramountpics - w jednej z najstarszych wytwórni hollywoodzkich gdzie powstały legendarne filmy , co więcej kręcimy na hali nr 9 gdzie @elizabethtaylor kręciła film " A place in the sun". Przypadek? Nie, nieugięta i nieprzerwana wiara w swoje marzenia. Więc tak- jestem podekscytowana i jestem dumna że pokonuje przeciwności losu i nieżyczliwych, sceptycznych ludzi i jestem teraz na tym planie z taka wspaniała możliwościa i szansa.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".