Widać, że Massimo jest w obozie Stephanie. Eric co prawda teraz też nie przepada za Brooke, ale jest mniej wrogo do niej nastawiony niż Mass, więc też wolę Erica.Robi pisze:Stephani zamiast na Massima to na Ericu się wyżyła , przecież to Marone pierwszy zaatakował Eric'a słownie , ten jako mężczyzna odpowiedział .
Mam nadzieje ,że Eric mu pokaże . Forrester jest bardziej przychylny Brooke , więc wolę go .
Massimo Marone
-
Gabra-Sheila
-
lukaszenka1
,,Massimo to męska Stephani '' ktoś dobrze to ujął
Widać ,że Marone chcąc wejść w łaski Cesarzowej robi wszystko aby ta była szczęśliwa , nawet pcha się w konflikt z Brooke 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
To ja RobiRobi pisze:,,Massimo to męska Stephani '' ktoś dobrze to ująłWidać ,że Marone chcąc wejść w łaski Cesarzowej robi wszystko aby ta była szczęśliwa , nawet pcha się w konflikt z Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Dragon_Scale
- Amber Moore
Tylko, że Stefa raczej nie stara się wchodzić w niczyje łask, sama nakręca akcje i jest ich motoremAdex-fan Brooke pisze:To ja RobiRobi pisze:,,Massimo to męska Stephani '' ktoś dobrze to ująłWidać ,że Marone chcąc wejść w łaski Cesarzowej robi wszystko aby ta była szczęśliwa , nawet pcha się w konflikt z Brooke
[ Dodano: 2007-07-18, 17:50 ]
Widać, że Massimo to gangster z wyższej półki, wystarczył jeden telefon do ojca Brooke, a ten grzecznie przyleciał do LA. No i cały prawie dygotał ze strachu
Trochę to naciągane, że Stephen tak łatwo dał się wciągnąć w tę grę Massima
Nie wierzę, że tak im się źle żyje w Paryżu, gdyby tak było, to przecież Brooke na pewno by im pomogła. Jedno jej słowo a Stephen zostałby dyrektorem ich firmy w Paryżu...
Ale Mass jest napalony na Stefę
Najchętniej rzuciłby się na nią w salonie, niezważając na Erica i jego dąsy...
Pocałuj mnie Steph
I dowiedzieliśmy się o pewnej tajemniczej nocy na jachcie, Stefa się zbulwersowała, kiedy on o tym wspomniał. Podejrzane...

Nie wierzę, że tak im się źle żyje w Paryżu, gdyby tak było, to przecież Brooke na pewno by im pomogła. Jedno jej słowo a Stephen zostałby dyrektorem ich firmy w Paryżu...
Ale Mass jest napalony na Stefę
Pocałuj mnie Steph
I dowiedzieliśmy się o pewnej tajemniczej nocy na jachcie, Stefa się zbulwersowała, kiedy on o tym wspomniał. Podejrzane...