Massimo Marone

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Robi pisze:Stephani zamiast na Massima to na Ericu się wyżyła , przecież to Marone pierwszy zaatakował Eric'a słownie , ten jako mężczyzna odpowiedział .

Mam nadzieje ,że Eric mu pokaże . Forrester jest bardziej przychylny Brooke , więc wolę go .
Widać, że Massimo jest w obozie Stephanie. Eric co prawda teraz też nie przepada za Brooke, ale jest mniej wrogo do niej nastawiony niż Mass, więc też wolę Erica.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Polubiłam Massima ::krzyw:: Bardzo fajnie radził Taylor niedawno ::chytry:: Widać, że coś dalej do Steph czuje ::krzyw:: Ona też go lubi. Ma w nim oddanego przyjaciela ;) Massimo tyle wie :shock: Długie musiały być te listy, w których Steph żaliła się na Erica, Sheilę i Brooke ::jezyk::
lukaszenka1

Post autor: lukaszenka1 »

Damians pisze:Ich spotkanie wygląda na bardzo tajemnicze, a jak Eric zdenerwował się, gdy Massimo wspomniał o Stefie :twisted: ::jezyk::
[glow=red]Massimo był kiedyś kochankiem Stephanie Forrester ale przez całe życie smsował i emailował do Stefy bo mu się nudziło i niemiał żadnej myszki do postukania :) [/glow]
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dobrze dobrali aktora do roli Massimo. Dobrze zbudowany, męski, szpakowata broda nadaje mu władzy, dojrzałości i siły. Jako przeciwnik glowy rodu - świetny.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

A mnie Massimo jakoś nie przypadł do gustu i podobało mi się to że Eric go uderzył. Mam nadzieję że trochę namiesza bo ostatnio w Modzie nic się nie dzieje
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Czy nie uważacie, że Sally i Mass do siebie pasują? :mrgreen: ::rad::
Fajnie ze sobą wyglądali...
W jego wojnie z Ericem kibicuję jednak Forresterowi :P

I jak na razie, to Mass wygląda na czarny charakter, z taką łatwością mówi o zniszczeniu Brooke.... ::bojesie:: :evil:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

,,Massimo to męska Stephani '' ktoś dobrze to ujął ::ok:: Widać ,że Marone chcąc wejść w łaski Cesarzowej robi wszystko aby ta była szczęśliwa , nawet pcha się w konflikt z Brooke ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Robi pisze:,,Massimo to męska Stephani '' ktoś dobrze to ujął ::ok:: Widać ,że Marone chcąc wejść w łaski Cesarzowej robi wszystko aby ta była szczęśliwa , nawet pcha się w konflikt z Brooke ::plask wczolo:
To ja Robi ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Adex-fan Brooke pisze:
Robi pisze:,,Massimo to męska Stephani '' ktoś dobrze to ujął ::ok:: Widać ,że Marone chcąc wejść w łaski Cesarzowej robi wszystko aby ta była szczęśliwa , nawet pcha się w konflikt z Brooke ::plask wczolo:
Obyście nie mieli racji bo dwóch Stephani w tym serialu to ja nie zniosę ::kwasny::
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Massimo wydaje się być ciekawą postacią zaczyna walczyć z "Wielkim Erykiem Forresterem" ::loll:: o Stephe. Zapowiadaja się ciekawe odcinki. Ciekawe co wymyśli na Brooke :twisted:
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Bardzo polubiłem Massima. Jest taką ciekawą i złożoną postacią. Ciekawe jaki plan wymyślił :?:
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Stephanie jest agentem Taylor, a Massimo jest agentem Stephanie :zeby:
Abec

Post autor: Abec »

Adex-fan Brooke pisze:
Tylko, że Stefa raczej nie stara się wchodzić w niczyje łask, sama nakręca akcje i jest ich motorem ::krzyw::

[ Dodano: 2007-07-18, 17:50 ]
Widać, że Massimo to gangster z wyższej półki, wystarczył jeden telefon do ojca Brooke, a ten grzecznie przyleciał do LA. No i cały prawie dygotał ze strachu ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Trochę to naciągane, że Stephen tak łatwo dał się wciągnąć w tę grę Massima ::kwasny::
Nie wierzę, że tak im się źle żyje w Paryżu, gdyby tak było, to przecież Brooke na pewno by im pomogła. Jedno jej słowo a Stephen zostałby dyrektorem ich firmy w Paryżu...

Ale Mass jest napalony na Stefę :lol: ::cojest:: Najchętniej rzuciłby się na nią w salonie, niezważając na Erica i jego dąsy...
Pocałuj mnie Steph ::cojest:: ::plask wczolo:

I dowiedzieliśmy się o pewnej tajemniczej nocy na jachcie, Stefa się zbulwersowała, kiedy on o tym wspomniał. Podejrzane... ::chytry:: :twisted:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Też zaciekawiło mnie to tajmnicze powiedzonko o jachcie ::loll::
A tak wogóle to Massimo nie przypadł mi szczególnie do gustu :nie: Ledwo przyjechał i już chce pozbyć się Brooke, a najgorsze jest to że robi to na prośbę Stephanie - bleee :zmiesz::
ODPOWIEDZ