Jeśli chodzi o wysyłanie petycji do innych stacji o zakupienie Mody, to nie ma to najmniejszego sensu bo na razie TVP ma wyłączność na Modę. Jedynka musiałaby zaprzestać emisji serialu, dopiero wtedy możnaby wysyłać petycje. Myślę jednak, że tego raczej nie chcemy bo mogłoby to się źle skończyć. Zresztą jakoś nie zauważyłem żeby inne polskie stacje specjalnie ineteresowały się amerykańskimi soap operami. Więc niech lepiej zostanie tak jak jest teraz... plus dodatkowy odcinek Mody codziennnie
W tym roku, podczas Tour de Pologne, które zaczyna się w poniedziałek, Moda będzie emitowana normalnie a nie tak jak w latach ubiegłych, kiedy to wogóle przez cały czas trwania wyścigu nie było Mody. Podejrzewam jednak, że nie jest to troska o emisję naszego serialu tylko raczej dopasowanie się do planu Tour de Pologne.
Jeśli chodzi o wysyłanie petycji do innych stacji o zakupienie Mody, to nie ma to najmniejszego sensu bo na razie TVP ma wyłączność na Modę. Jedynka musiałaby zaprzestać emisji serialu, dopiero wtedy możnaby wysyłać petycje. Myślę jednak, że tego raczej nie chcemy bo mogłoby to się źle skończyć. Zresztą jakoś nie zauważyłem żeby inne polskie stacje specjalnie ineteresowały się amerykańskimi soap operami. Więc niech lepiej zostanie tak jak jest teraz... plus dodatkowy odcinek Mody codziennnie
Hej! Nie wiecie czy wczoraj była mns bo ja czekałam do 16.40 i był dalej wyścig, wkurzyłam się i zrobiłam sobie małe spanko. Nie wiem jak dziś będzie bo mns jest znowu zapowiedziana na 16.30 a jak doświadczenie mnie nie myli to pewnie znowu się coś wydarzy 
Wczoraj Mody popołudniu już nie było!!
Czyli była tylko rano chyba. Mam nadzieję, że dziś tak nie będzie, ale po TVP można się wszystkiego spodziewać.
Najlepszy link do mediów >> www.medialink.pl
A ja myślę, że teraz wogóle przez ten czas co jest wyścig to nie można mieć pewności co do popołudniowej emisji
Niech tylko przedłuży się on o 10 min. i już po naszym serialu. Powinni chociaż przeprosić widzów, którzy czekali a tu nawet ani be ani me