Wyniki oglądalności

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

No ale Hela po raz pierwszy zdobywa wynik ponad 3 mln i wciąż pnie się w górę! To fajnie bo nawet mnie z odcinka na odcinek zaczyna się coraz bardziej podobać. A Kryminalni też dobre wyniki i napewno będzie kolejna seria i się ciesze bo ten serial trzyma w napięciu do końca i zżyłem się z bohaterami zwłaszcza z Basią która jest niewątpliwie ciekawą postacią i pełną tajemniczości.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Mam ciekawostke. Kolega ma dostep do danych AGB Nielsen Media Research i dzięki temu wiem ile osób oglądało w święto 1 listopada seriale!

Plebania 5 771 158
Klan 5 302 265
Złotopolscy 2 450 024

Plebania rewelacyjny wynik! Chyba najlepszy w tym roku. Prawie 6 mln. TVP 1 emitowała w srode dwa odcinki. Mam tylko dane TVP więc nie wiem ile osób oglądało "Samo Zycie".

Jeżeli kogoś to interesuje to moge podać TOP 5 Jedynki i Dwójki z 1 listopada, czyli informacje jakie programy tego dnia w tych stacjach były najchętniej oglądane.

Jeśli dobrze pójdzie to może za jakiś czas zdobędę dane o oglądalności MNS z całego tygodnia! Nie chce na razie kolegi zamęczać.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Rodzinne seriale notują świetne wyniki w każde święta. Ale "Plebania" bije wszystko na głowę! Szkoda ,że to tylko informacje dla TVP.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

Oglądalność seriali w okresie 30.10 – 5.11.06

TVP 1

Klan 5 920 657
Plebania 5 771 158
Faceci do wzięcia 4 130 496
Zagubieni II 4 100 633

TVP 2

M jak miłość 10 171 096
Na dobre i na złe 8 778 515
Złotopolscy 6 039 316

Polsat

Samo Życie 3 961 856
Pierwsza miłość 3 402 269

TVN

Na Wspólnej 4 367 591
Niania 3 818 103

Bardzo dużo w porównaniu z ubiegłym tygodniem zyskał "Klan" (teraz 5,9 mln, a porzed tyg. 4,4 mln). "Plebania" to samo (wcześniej 4,4 mln, a teraz 5,7 mln). Z tygodnia na tydzien po pół miliona zyskuje "Na dobre i na złe". Bardzo duzo bo prawie 700 tysięcy widzów zyskało takze "Samo Życie" (było 3,2 mln, a jest 3,9 mln). Ucieszą sie fani "Pierwszej miłości" (było 2,6 mln, a jest 3,4 mln). Sporo stracił "Kopciuszek" którego nie ma w zestawieniu oraz "Magda M." która miała 4 mln widzów, a teraz ponizej 3,5 mln. Wciąż zaskakują mnie "Złotopolscy". Ponad 6 mln widzów!(?)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wysoka oglądalność Samego Życia bo były przygotowania do ślubu ...zaproszenia,szykowania się itp
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Ipo

Ze strony TVN-u jeszcze oglądalność trzech seriali:

Kryminalni 3 568 031
Magda M. 3 515 998
Hela w opałach 3 230 812
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jejku co Ci ludzię widzą w tym Klanie ::ysz:: ::ke:: Przecież to takie nudne ::bojesie:: :?
Goku

Post autor: Goku »

Robi pisze:Jejku co Ci ludzię widzą w tym Klanie ::ysz:: ::ke:: Przecież to takie nudne ::bojesie:: :?
Oni nic w tym nie widzą...Te wyniki są zawyżone :wink:...I mogą być zawyżone o kilkaset widzów a mogą nawet o kilkaset tysięcy :P...
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Dołączam do tych, którzy nie rozumieją popularności Klanu. ::ysz:: Ja sobie z nim dałem spokój jakieś 5 lat temu, już wtedy zaczynali przynudzać. ::krzyw::
A wyników Mody z tego tygodnia nie ma?
Cieszy mnie wzrost o kilkaset tysięcy widowni Zagubionych w stosunku do poprzedniego tygodnia. ;)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Pal sześć Klan, ale kto ogląda Złotopolskich? :mrgreen:

Nie znam ani jednej osoby która ogląda Złotopolskich, a znam osób sporo :mrgreen:

I Złotopolscy są wyżej niż Klan! ::cojest::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A ja rozumiem popularność "Klanu" bo to rodzinny, przyjemny serial z dużym stażem i prawie cała polska zna ten serial i doskonale wie kto jest kim, więc serial zyskuje na popularności kiedy nadchodzi zima wtedy więcej osób zasiada przed telewizorem. A ja nie rozumiem oglądalności "Złotopolskich" czy MjM to dobiero nudne seriale...
Ciesze się z wyniku "Pierwszej miłości" i z tego co można dowiedzieć się z TeleTygodnia POLSAT nie zamierza długo zdejmować serialu z anteny! Hura! A jeśli ułożyc te wyniki to oto notowanie najchętniej oglądanych polskich oper!

1. Klan [5 920 657]
2. Plebania [5 771 158]
3. Na Wspólnej [4 367 591]
4. Samo Życie [3 961 856]
5. Pierwsza miłość [3 402 269]

To tylko notowania oper (MjM nie zaliczam do nich bo opery emitowane są przynajmniej 3-4 razy w tygodniu a powinny być emitowane 5 razy...).
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Ja czasem oglądm Złotopolskich...Fajny śmieszmawy serial :P...Tak samo jak Plebania i przeciwieństwie do Klanu i MJM...
Awatar użytkownika
Ipo

Alexander pisze: A ja nie rozumiem oglądalności "Złotopolskich" czy MjM to dobiero nudne seriale...
Ciesze się z wyniku "Pierwszej miłości"...
Dziwie sie, że sie dziwisz, ze Mjm ogląda tak dużo osób bo to bardzo dobry serial. Dziwie się z kolei, że Polsat jeszcze nie zdjął "Pierwszej miłości". Tego serialu nie da się po prostu oglądać. Nuda nuda i jeszcze raz nuda! Oczywiście MJM bywa nudne, ale nie każdy odcinek!
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ipo pisze:
Alexander pisze: A ja nie rozumiem oglądalności "Złotopolskich" czy MjM to dobiero nudne seriale...
Ciesze się z wyniku "Pierwszej miłości"...
Dziwie się z kolei, że Polsat jeszcze nie zdjął "Pierwszej miłości". Tego serialu nie da się po prostu oglądać. Nuda nuda i jeszcze raz nuda! Oczywiście MJM bywa nudne, ale nie każdy odcinek!
To chyba tego nie oglądasz ::kwasny:: Ostatnio bardzo duż o się tam dzieje ,mnie się ten serial podoba choć nie mogę go śledzić codziennie
Polsatowskie seriale górą 8)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ponoć o gustach się nie rozmawia ale widzisz dałeś idealny przykład na to jak bardzo człowiek różni się od drugiego. Ja uważam zupełnie na opak, oglądałem kilka odcinków MjM i jestem rozczarowany ,że mamy tak kiepskie produkcje o pieczeniu placków i szyciu czy co tam jeszcze a PM jest właśnie fajna tak wiało nuda jakiś czas ale teraz serial znów wspina się i tak właśnie to jest coś się nie podoba jednemu, coś się podoba drugiemu.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ