Post autor: Kokoszka »

Ranczo to najlepszy polski serial !!!!
I tyle. ;)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...

Post autor: Logan »

noc_kairu pisze:Jeśli Ranczo miało dużą oglądalność, a myslę ,że tak było, to mam nadzieję ,że nakręcą nowe odcinki. :mrgreen: Ale gdzieś na forum czytałam ,że aktorka grająca Amerykanke jest w ciąży i jeśli to prawda to przyjdzie nam poczekać. :cry:
Właśnie gdzieś wyczytałam, że nowe odcinki są właśnie kręcone. Na antenie TVP1 pojowią sie bodajrze w marcu. Ucieszylo mnie to bo serial bardzo mi się podobał.
Podobno bohaterowie zostana ci sami, dołączy tylko do obsady Franciszek Pieczka (pierwsza jego rola w serialu TV od dawna).
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Oglądacie nowe odcinki?
Chyba od wczoraj nowa seria?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

To jest koszmarne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:To jest koszmarne.
Z czym? ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

Gra niektórych aktorów zamiast zabawna to jakaś wieśniacka że tak powiem -tzn cały serial w takim klimacie, straszne że ktoś woli patrzeć na to zamiast na Prison Break ::jezyk:: (niestety nawet takich mam w rodzinie :lol: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Kokoszka »

Ja kocham Ranczo, ma swój klimat. ;)
A PB mam na kompie i kocham jeszcze bardziej. ^^
Kusy i Lucy wymiatają pod każdym względem. ;)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
compek
compek

Post autor: compek »

Może i gra aktorów jest wieśniacka to i tak to lubię. Świetny humor, postacie też niczego sobie.
Ten serial po prostu ma to coś.

Post autor: Mareczek »

Ranczo to bardzo fajny serialik. Ciekawe czy będzie 3 sezon, ja osobiście jestem na odcinku trzecim bo oglądam na TVP POLONIA, leci w sobotę o 20.10. Njbardziej podoba mi się sklepowa i pijaczki przy skepie ::rad::

Post autor: Kitty »

Bardzo dobry serial. Ja lubię tych pijaczków, żonę wójta ( kobieta z charakterem ;) ) no i oczywiście samego wójta i plebana. :) Fajna ( komiczna ) jest też postać pomocnika wójta- taka "wazelina", nie wiem jak się nazywa, ale gra go Artur Barciś. :)

Post autor: Milagros »

Ja też lubię sobie czasem zerknąć na ten serialik :D
Jest lekki i wesoły,a Cezary Zak świetnie gra księdza i wójta zarazem.
Najbardziej to przepadam za Lucy :serce:
Pijaczki przed sklepem są jakby żywcem wyjęci z polskiej społeczności wiejskiej.
A pomocnik wójta,którego gra Barciś to chyba w serialu się nazywa Czerepak czy
jakoś tak.I też jest przezabawny ::jezyk::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!

[shadow=black]Powstają już ostatnie zdjęcia do kolejej części Rancza! W nowym sezonie do Wilkowyj przyjedzie nowy ksiaądz. W tą postać wcieli się Bartek Kasprzykowski. Narobi on w serialu nie lada zamieszania!!! Przez niego Miachałowa ucieknie z plebanii!!! Wspaniale sie zapowiada ::rad:: [/shadow]
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Dzisiaj skusiłem się na jeden epizodzik i cały serial bardzo mi się podoba. Jest zabawny, utrzymany w fajnym klimacie. Miło się go ogląda. :D

Post autor: Logan »

Oj, cos późno sie do niego przekonałeś. :)
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.

Już niebawem piąty sezon Rancza :D
ODPOWIEDZ