Post autor: Mareczek »

Despina pisze:Kpina jakaś że wygrała Skrzynecka która sfałszowała prawie wszystkie utwory
Nie znam się na fałszowaniu, ani muzyce, ale mogę jasno stwierdzić, że Skrzynecka świetnie podrobiła te głosy i naprawdę brzmiała jak gwiazdy, które naśladowała :roll:

Post autor: BeLieF »

A w "Time to say goodbye" jak dla mnie przebiła Sarah, co doskonale obrazuje w takim razie, jaką ona musi dysponować skalą głosu, skoro z tym niełatwym operowym utworem, poradziła sobie genialnie!!!

Post autor: PetroPython »

Obejrzałem do końca i podobały mi się postacie odgrywane przez Paullę, Skryznecką i Włodarczyk... Jednak poziom tych komentarzy... czy on przyciągnął publikę przez tv? '... widać kto tu lubi armatki' , 'on ustami cuda robi', 'zaraz wyjmie miecz', 'chciałeś powiedzieć, że dobrze robi laski' itp. itd.
Żal słuchać po prostu... widocznie za takiego rodzaju odbiorcę mają oglądającego
Też uważam, że Włodarczyk powinna była wygrać, chociaż nie ma to większego znaczenia. Paulla uważam jest trochę niedoceniona, wcale mnie nie denerwowała

Ogólnie trochę denerwujące było to słodzenie sobie nazwajem, takie kółko wzajemnej adoracji. Jak 2 edycja będzie, to nie wiem co oni są w stanie tam pokazać nowego, gwiazdy też się kończą kiedyś, i co będą powtarzać część z nich?
Jeśli tak to jakoś mnie to nie zachęca, choć w wolnym czasie na ipli pewnie zerknę.

Post autor: Despina »

Mareczek pisze:Nie znam się na fałszowaniu, ani muzyce, ale mogę jasno stwierdzić, że Skrzynecka świetnie podrobiła te głosy i naprawdę brzmiała jak gwiazdy, które naśladowała
Tia, jasne, szczególnie jak wykonywała utwór Pink czy Shakiry ::plask wczolo:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Skrzynecka jest sympatyczna i dała fajne show, ale aby miała jakiś ładny czy porównywalny z prawdziwymi piosenkarkami głos to nie wydaje mi się...
Dziwne, że Paulla niby prawdziwa piosenkarka i z ładnymi piosenkami brała udział, jakoś nie wyobrażam sobie w tej roli Górniak, Steczkowskiej czy Nosowskiej :) Chociaż może kwestia dystansu do siebie albo chęci popularności... Ciekawe kto w drugiej edycji będzie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:
Despina pisze:Kpina jakaś że wygrała Skrzynecka która sfałszowała prawie wszystkie utwory
Nie znam się na fałszowaniu, ani muzyce, ale mogę jasno stwierdzić, że Skrzynecka świetnie podrobiła te głosy i naprawdę brzmiała jak gwiazdy, które naśladowała :roll:
Właśnie na internecie sporo osób chwali Skrzynecką za profesjonalizm. Nawet na portalach plotkarskich, gdzie kiedyś ją krytykowano.

Post autor: Despina »

Trzeba wziąć pod uwagę że sporo osób się nie zna i kieruje się tylko i wyłącznie zaślepioną sympatią.
mailo pisze:Nawet na portalach plotkarskich, gdzie kiedyś ją krytykowano.
Akurat portale plotkarskie zaliczają się do najgorszego syfu, prymitywizmu i dna internetu, więc to żaden argument :roll:

Post autor: Mareczek »

W II edycji nastąpi mała zmiana - Kasia Skrzynecka zastąpi Katarzynę Kwiatkowską w jury :) Potwierdzono też nazwiska dwóch uczestników: Joanna Liszowska i Jacek Kawalec, cieszy mnie udział Jacka, bo wreszcie zobaczymy go z innej strony :wink:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Też mnie cieszy Jacek Kawalec i fajnie, że będzie Skrzynecka w jury. Natomiast trochę mniej mnie cieszy Liszowska. Wszędzie ją wcisną. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Marcin1 »

Podobno Natasza Urbańska też ma wystąpić w 2 edycji programu.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

O rany. Obyś się mylił. Liszowską jeszcze jakoś zniosę, ale Nataszę już nie. ::kwasny:: Ale to całkiem prawdopodobne, bo Urbańska od zawsze lubiła się wcielać w różne gwiazdy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Mam nadzieje że to plotka z Nataszą.
Czyżby zapowiadało się kolejne show, gdzie Nati dojdzie do finału, zajmie 2 miejsce i ucieknie? ::loll:: ::loll:: W sumie życzę jej tego, życzę żeby po raz kolejny okazało się jakim dnem ona jest. Najlepsze że jak na razie wszystkie gwiazdy zapowiadanej nowej edycji TTBZ są z JOSia. ::jezyk::

Post autor: Marcin1 »

Czytałem to w Twoim Imperium,czy jakieś innej kolorowej gazecie z tego tygodnia. Utkwiło mi to w głowie,bo wiedziałem,że poruszycie temat drugiej edycji.

Post autor: Elmoo »

Podobno też Kaja Paschalska ma wziąć udział. :wink:

Kaja? O fajnie, lubię nawet ją. Piosenki ma niezłe.
Chyba jednak gwiazdy w II edycji będą lepsze: Lisza, Urbańska(?), Kawalec, Paschalska itd. Ciekawe kto jeszcze.
ODPOWIEDZ