Post autor: Boldfanka »

HE,he,he w tej peruce to mało, ale z tymi ustami! Czyżby też sobie powiększyła?
Czy te aktorki powariowały? Co za moda kretyńska na takie obleśne usta.
Jestem zrozpaczonaq jeżeli Sheila na trwałe się zmieniła. :cry:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Boldfanko chyba mówisz tylko na podstawie zdjęcia bo w tym video na koniec Sheila po zdjęciu peruki wyjeła coś z ust - dzięki czemu i szmince tak dziwnie wyglądała. Ciekawe co ona chce od tego Toma - któremu też z oczu źle patrzy (i który chyba jest ojczymem Michaela?!)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: wiwi »

Szkoda że Taylor sobie niczego z buzi nie wyjmie i nie będzie wyglądać normalnie ;) Ale skoro Sheila taki niezły kamuflaż stosuje, że nawet wygląd twarzy potrafi zmienić to się musiała gdzieś szkolić podczas swojej nieobecności ;)

To nie dział spoilerowy, ale zdradzę że w roku 1998 Sheila też na krótko przejdzie taki drastyczny kamuflaż :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

A skąd ściągacie Y&R?
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Ja ściągam z http://www.mininova.org/search/?search=+young+and+restless jak tam wejdziesz to będziesz kojarzył, bo to bliźniacza stronka tej z "MNS". A Adex skąd Ty ściągasz :?:

Właśnie z tej stronki!! :D ale nie chce mi się polować na każdy odcinek Y&R -poczekam może aż Sheila tam rozkręci sytuację :wink: za to z B&B jak zawsze staram się być na czasie :)
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

To cieszę się, że z tej samej :!: Bo nie wiem jak Tobie, ale mi się strasznie długo ściąga jeden odcinek :roll: liczy się już nie w minutach, ale można chyba powiedzieć, że w godzinach czas ściągania :wink: . Niestety :( Zwłaszcza ponad 200mbowego "Żaru ...", więc, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale może podzielilibyśmy się jakoś ściąganiem, żeby każdy nie tracił tyle czasu na download tylko dawał na np.yousendIt, bo stamtąd się szybciej ściąga. Tyczy się to tak samo "MNS" jak i "Żaru...". Co :?:

Czasowo to różnie właśnie się ściąga(Y&R dłuższe niż B&B) ogólnie czasowo to różnie mam czas na to, z wrzucaniem na tę stronkę co mówisz to chyba jest pewien problem bo video musi mieć mniej mb, ale oczywiście jakbym miał coś brakującego wam mogę w wolnej chwili zrobić video. :)
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Chyba można dawać całe odcinki tam, bo jest napisane na tej stronie "Up to 1 GB".

[ Dodano: 2005-09-10, 13:03 ]
Adex, a ile Ci się ściąga "Żar..." :?: Mi się ostatni odcinek siciągnął przez BitLorda w 1h46min.

[ Dodano: 2005-09-10, 15:05 ]
Daję kolejny filmik z Sheilą. Tym razem wszystkie sceny z tego odcinka z jej udziałem (jedynie kilka sekund przez przypadek wypadło). Michaela pominąłem, a Scottego i Lauren jakoś nie widać....
Obrazek
Nazwa: YR 08.09.2005
Czas: 5:22
Rozmiar: 14.3 MB
Data: 08 września 2005
Nr odcinka: 8217
Ściągnij
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Dzięki Oleg :wink: Mnie interesuję akurat tylko sceny z Lauren i Sheilą :D To dobrze się składa.
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Na strone CBSu jest teraz bardzo fajna reklama z Sheilą :twisted:, jak widać ta metamorfoza pani Carter (i peruka) nie była ani pierwszą, ani ostatnią :P Hehe... Fajnie...

A Adex możesz odpowiedzieć na moje pytanie dotyczące ściągania :?: Chociaż dziś mi się np. "MNS" dość szybko ściągła (ponad 110MB w 50 min).

Post autor: wiwi »

Brad Bell zdradził, że 28 października ktoś z Y&R ma się pojawić w B&B! Nie wiadomo kto, bo jest to ściśle tajne i jeszcze nawet dany aktor/aktorka tego nie wie. Nie znam aktorów, którzy grają w tym serialu, ale chciałabym, żeby to była Sheila i zabawiła trochę dłużej niż jeden dzień. A Wy kogo obstawiacie?
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

To trzeba oglądać 28 października :wink: Ja mam nadzieję,że to będzie Sheila :mrgreen:

Post autor: Majkel »

Skoro robią z tego taką tajemnicę to pewnie to będzie Shiela :wink: :twisted: A jeżeli nie ona to może Lauren przyjedzie szukać starych sprzymierzeńców do walki z Shielą.
ODPOWIEDZ