Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Marisa

Post autor: Marisa »

Ale z Whipa zboczuch ::rad:: Jednak Brooke podobał się masaż stóp, ale zdziwiłam się, że nie domyśliła się od razu o co chodzi, kiedy Whip położył jej stópkę na swoim "sprzęcie" ::jezyk:: ::rad:: . No i fajny tekst "Kocham seks" :zeby: . No Bridget w końcu została zaspokojona, a właśnie zastanawiałam się na początku odcinka, kiedy wyemitują tą scenkę :P . Ale nie podobał mi się ta czarna bielizna Bridget :zmiesz:: . Drugiego odcinka nie widziałam więc nie komentuje ::jezyk:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak znamy Bridget lada odcinek powie że musi dostać replay bo jej małżeństwo się sypie :lol: Z tym projektem i nożyczkami Ridge'a wyszło śmiesznie a nie wzruszająco ::plask wczolo: jego wspomnienia za to fajne oraz spoliczkowanie Massimo przez Sally fajne. I znowu odmieniali Marone jako Marona ::kwasny::
Ostatnio zmieniony 2007-10-09, 21:04 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Whiple zrobił się bardzo zabawny i trochę mniej mnie teraz drażni.
Natomiast Deacon to masakra. Co się stało z tym twardym, męskim facetem, którym się kiedyś podniecałam :oops:
Chyba przerzucę się niedługo na Whipa, bo scenarzyści zaczynają mu pisać niezłe teksty.
Ale jest okropnie pokraczny - głowa od innego faceta niż tułów ::kwasny::

P.S. Ridżuniem w ogóle się nie wzruszyłam - skopałabym mu tyłek jeszcze dotkliwiej - głupi kabotyn i narcyz, a wygląd niezmiennie starego manekina. ::cojest::
Forrester

Post autor: Forrester »

A gdzie była Stephanie gdy żegnano Ridga?

Dzisiaj po raz pierwszy Forresterowie zainteresowali się losem Sally, zawsze jest odwrotnie ::rad::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Też mnie zaskoczyło, jak Brooke nie rozpoznała, że jej stopa jest na "sprzęcie" Whip'a. Ona miała juz kilku różnych facetów w łóżku, więc chyba powinna od razu domyślić się co się wyprawia. Whip jednak jest mało taktowny, zachowuje się jak napalony nastolatek, a nie jak porządny facet. I posuwa się za daleko. ::kwasny::
Bridget zauważyła, że coś nie tak z jej mężem. Ta nocna przygoda pewnie uśpi jej czujność na kilka dni.
Sally w bieliźnie wyglądała lekko zabawnie. Dawno nie pokazywała się w tego typu wdziankach. I jeszcze sugestia, że ona zajmie się projektowaniem bielizny. :serce: ::loll:: :serce: Idzie w ślady Brooke. :D Na Massimo się obraziła. Podejrzewam, że zacznie coś kombinować, by odzyskać swojego pupila. :D To jej uderzenie w twarz i tyrada były świetne. :serce:
Dość wzruszające było to pożegnanie w FC. Ridge nie dał się ubłagać, by został i odszedł z prezentami. :wink: Te prezenty od pracowników świadczyły o tym, że oni go kochali jako szefa i projektanta. Ciekawe były też wspomnienia z pokazów. Zastanawiam się, czy jedno z wspomnień, to nie był przypadkiem pokaz Domu Mody Forrester, który pokazano w pierwszym odcinku, którego nie wyemitowano w TVP. :wink: Końcówka mimo to była wzruszająca i ta scena mi się bardzo podobała. :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:Też mnie zaskoczyło, jak Brooke nie rozpoznała, że jej stopa jest na "sprzęcie" Whip'a. Ona miała juz kilku różnych facetów w łóżku, więc chyba powinna od razu domyślić się co się wyprawia
Bez przesady :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

To pożegnanie Ridge było naciągane , cała firma wychodzi na korytarz , obdarza go prezentami i prosi go aby został . Przecież odchodzi tylko i wyłącznie na swoje życzenie . Odchodzi bo dziecko nie dostało stołka dyrektora FC . Poza tym znając życie to Ridge będzie tam przychodził .
Whip nie czeka tylko działa , mieszkanie samochód ,a teraz łózko wspólne z Brooke . Szybki jest .
Kitty

Post autor: Kitty »

Robi pisze:To pożegnanie Ridge było naciągane , cała firma wychodzi na korytarz , obdarza go prezentami i prosi go aby został . Przecież odchodzi tylko i wyłącznie na swoje życzenie . Odchodzi bo dziecko nie dostało stołka dyrektora FC . Poza tym znając życie to Ridge będzie tam przychodził .
Whip nie czeka tylko działa , mieszkanie samochód ,a teraz łózko wspólne z Brooke . Szybki jest .
Robi, Ridge odchodzi na własne życzenie, bo nie widzi dla siebie przyszłości w firmie. Ale co w tym dziwnego, że pracownicy zebrali się aby go pożegnać i dać mu prezenty? Cenili go, lubili z nim pracować, poza tym Ridge spędził w FC kawał czasu. Wzruszająca ta scena pożegnania, tylko te cytaty z Biblii. ::plask wczolo: Scenarzyści mogli sobie odpuścić ten sztuczny patos. :roll: I tekst „Niech was Bóg błogosławi”. ::plask wczolo:

„Masz coś w kieszeni ?” to było dobre. ::loll:: ::cojest:: Whip nie traci czasu. Ogólnie ma facet poczucie humoru, dało się to zauważyć już podczas kolacji z Deaconem i Bridget. Poczucie humoru dodaje mu uroku. :mrgreen: I dziś od Bridget dowiedziliśmy się, że Whip ma opinię dobrego kochanka. :lol: Czyli poznajemy coraz to nowe zalety Whipa. :lol:
Deacon nareszcie „zadbał” o żonę. Bridget – ale z niej naiwne dziewczę. ::plask wczolo: Deacon podejrzanie często martwi się o Brooke, ma zastrzeżenia co do pary Brooke – Whip, a Bridget nie zwraca na to uwagi. Wcześniej Deaocn nie chciał się z nią kochać, w ogóle zachowywał się dziwnie, a potem Bridget przyszła i go przepraszała. ::plask wczolo:
Brooke kocha Deacona – ileż to razy słyszeliśmy wyznanie miłości z ust tej damy – w odniesieniu do różnych mężczyzn - oczywiście za każdym razem uczucie miłości jest głębokie i prawdziwe. :lol:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Żegna się w taki sposób,które muszą wyjechać , np ktoś zmienia miejsce pracy , zamieszkania itp . Natomiast Ridge odchodzi ponieważ on nie dostał stanowiska dyrektora FC , to jest czysty egozim . Dziecku zabrano zabawke ,które de facto nie była jego . Gdy oglądałem te sceny cieszyłem się ,że odszedł z firmy , ponieważ to może go czegoś nauczy ,że nie można mieć wszystkiego co sobie wymarzy .
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Co do pożegnania Ridga, to zasłużył na takie. Mimo wszystko :wink: . Ale prezenty mnie rozwaliły. Szczególnie nożyczki. Ridge je kupił, bo krojczy nie miał na nie pieniędzy. To firma nie zapewnia niezbędnych narzędzi??? :shock: ::ke:: ::plask wczolo:
Skąd wiedzieli, że Ridge dziś się wyprowadza - codziennie noszą ze sobą te "prezenty"? Nawet Forresterowie nie wiedzieli, że Pan Projektant zaszczyci FC swoją osobą.
Co do Sally, to faceci zawsze ją wykorzystywali. Adam był chyba jedynym, któy ją naprawdę kochał. Poprawcie mi pamięć, jeśli się mylę.
Dawidek, na pokazie mody Ridge trzymał za rękę Brooke, więc to chyba nie jeden z pierwszych odcinków.
Przegapiłam moment, kiedy Brooke lub Deacon przyznali Whipowi że ma rację. Bo teksty o kochaniu Decona są przecież potwierdzeniem jego domysłów. Czemu domysły przekształciły się w wiedzę, pewność?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Boldfanka

Szogunka pisze: Przegapiłam moment, kiedy Brooke lub Deacon przyznali Whipowi że ma rację. Bo teksty o kochaniu Decona są przecież potwierdzeniem jego domysłów. Czemu domysły przekształciły się w wiedzę, pewność?
Ja też to chyba przegapiłam, albo.......w ogóle tego nie było. A co tam, widzowie i tak to już wiedzieli więc po co logika w scenariuszu. ::plask wczolo:
Dałabym Oscara scenarzystom MNS za to, że potrafią utrzymać w napięciu miliony widzów (nas też) mimo kitu, kóry permanentnie wciskają. ::cojest::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jeszcze co do tego wspomnienia co Ridge trzymał za rękę Brooke to o ile się nie myle to był pokaz w hołdzie Holywood gdzie wcieły się tez Sally i Karen ze swoim projektantem Anthonym Armando.
A dziś Sally była fajna jak dogadywała Stephanie, Stephanie natomiast jakaś dziwna zmulona jest ostatnio, zmieniła się przez ostatnie lata wg mnie a na pewno już łagodniej traktuje Sally niż dawniej, jest dla niej bardziej pobłażliwa, nie wyzywa. dziś odcinki kręciły się wokół miłosnego czworokąta seniorów :zeby:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Adex, dzisiejsze mowy Sally do zakłopotanej Stephanie bardzo mi przypominały monologi i częste inwektywy Alexis mówione spokojnie i z uśmiechem do swoich przeciwników.
Sama chciałabym umieć tak dosadnie, ale spokojnie i z uśmiechem dokładać swoim adwersarzom.
Jaka to sztuka nie poddawać się emocjom i nie wrzeszczeć w czasie konfrontacji. ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Serio? :) Ja tak umiem ::jezyk:: :twisted: Alexis dobry nauczyciel, może Sally była fanką :lol: Jedynie nie podoba mi się jak Sally zawsze robi potwora z Brooke, przeinacza fakty czasem. A juz nie moge z Ridge'a ::plask wczolo: jak dziś znowu walnął tekst coś w stylu jak to on może być synem Eryka ::plask wczolo: Nagle zaczął tyle różnic zauważać ::loll::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Adex-fan Brooke pisze:Serio? :) Ja tak umiem ::jezyk:: :twisted: Alexis dobry nauczyciel, może Sally była fanką :lol: Jedynie nie podoba mi się jak Sally zawsze robi potwora z Brooke, przeinacza fakty czasem. A juz nie moge z Ridge'a ::plask wczolo: jak dziś znowu walnął tekst coś w stylu jak to on może być synem Eryka ::plask wczolo: Nagle zaczął tyle różnic zauważać ::loll::
Wszyscy zawsze robią potwora z Brooke i przeinaczają fakty :evil:
Takie jest założenie scenariusza i czasem trzeba przeinaczyć fakty jeżeli Brooke była w porządku, a nie pasuje to tym wszystkim "szlachetnym" gdy coś chcą udowodnić w swojej sprawie.
Ale musisz przyznać, że nasza Ukochana robi ostatnio głupstwo po głupstwie.... aż mnie wątroba boli. :cry:
Zablokowany