http://magdamodra.fora.pl/
Programy rozrywkowe
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
Wirtualnie zamordowana?Adex-fan Brooke pisze:To jak z tą panią Anną? Mam nadzieję że jednak żyje
Plotkarskie serwisy internetowe obiegła wczoraj informacja o śmierci Anny Baranowskiej, mieszkającej w Lublinie uczestniczce pierwszej edycji reality-show „Big Brother”.
Anna miała umrzeć po brutalnym napadzie, od ciosu nożem. Lubelscy policjanci, nie kryją zdumienia tą informacją – w ostatnich dniach nie odnotowano żadnego napadu na kobietę w Lublinie.
– Uczestniczka pierwszego „Big Brothera” nie żyje! – tytuły plotkarskich witryn internetowych krzyczały wczoraj takimi tytułami.
Na załączonej fotografii przedstawiano Annę Baranowską. Jak informował podpis, miała być ofiarą napadu: otrzymała kilka ciosów nożem i zrabowano jej telefon komórkowy. Po opatrzeniu ran w jednym z lubelskich szpitali miała wrócić do domu.
– Następnego dnia zmarła w swoim domu. Osierociła 24-letnią córkę – czytamy w portalu.
W komentarzach internautów zaroiło się od kondolencji, narzekań na opieszałość lubelskiej policji i opinii o niebezpiecznych ulicach Lublina.
Kto przekazał taką informację, nie byliśmy w stanie ustalić. Nasze zapytania wysłane do redakcji stron www, które informowały o śmierci Anny pozostały bez odpowiedzi.
Tymczasem według lubelskiej policji kobieta żyje, a informacja jest wyssana z palca. Pytaliśmy i o nią, i o informacje o zdarzeniach o podobnym przebiegu z ostatnich dni. Policjanci nie potwierdzają plotkarskich rewelacji.
– Nie mieliśmy zgłoszenia o napadzie na Annę B. Tym bardziej nic nie wiadomo nam o śmierci kobiety – mówi podkom. Magdalena Jędrejek z KMP w Lublinie. To samo usłyszeliśmy w Komendzie Wojewódzkiej Policji w Lublinie. Funkcjonariusze sprawdzili dla nas plotkę o rzekomej śmierci kobiety. – Z naszych informacji wynika, że Anna B. żyje – poinformowała sierż. Renata Laszczka-Rusek z KWP w Lublinie.
Na pogotowiu nikt nie przypomina sobie udzielania pomocy kobiecie, której zadano nawet niegroźny cios nożem. Chcieliśmy o tym zamieszaniu poinformować Annę Baranowską. Niestety, nie ma stałego adresu zameldowania. Dane kontaktowe z czasu I edycji „Big Brothera” są już nieaktualne. Zmieniła także pracę.
P.S Tamtą 'rewelację' o śmierci zaczerpnąłem od ludzi z oficjalnego forum bb, bo wszyscy tam o tym pisali, więc myślałem, że to sprawdzone info.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Więc dalej mam nadzieję że jednak żyje, szokujące jednak że może być taka plotka, powinni o tym zrobić program na tvn 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
\A tam plotka.Przecież od początku mówiłem , że ona żyje i nie ma sensu brać infa z pudelka plotka itp tym bardziej z for bo tam są one żywcem kopiowane i wszyscy w to wierzą , nalezy poszukać informacji w jakimśporządnym serwisie jak coś.A ja myślałem , że nasze forum już wyrosło z takich serwisów plotkarskich , a jednak jak widać nie 
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
Gabra-Sheila
Szkoda mi Marysi , że odpadła
Nadal kibicuje Oldze Borys z tych osób, które zostały
Będzie trzecia edycja "JakONIśpiewają"
Druga edycja polsatowskiego show "JakONIśpiewają" jeszcze nie dobiegła końca, a już wiadomo, że czeka nas kolejna. Potwierdziła to w rozmowie z Faktem sama Nina Terentiew, dyrektor programowa tej stacji.
Na razie jednak nie wiadomo, kto w niej wystąpi. Ale chętnych na pewno nie zabraknie. Która serialowa gwiazda zrezygnowałaby bowiem z okazji, by pokazać, że ma dobry głos, a do tego zaprezentować się w oszałamiającej kreacji.
A stacja też nie zrezygnuje z programu, który co tydzień ogląda średnio 4,5 miliona widzów. Dlatego długo jeszcze będziemy oglądać śpiewających aktorów. - Dlaczego nie mamy pociągnąć dalej tego show, skoro widzowie tego chcą? - mówi Faktowi Nina Terentiew.
Będzie trzecia edycja "JakONIśpiewają"
Druga edycja polsatowskiego show "JakONIśpiewają" jeszcze nie dobiegła końca, a już wiadomo, że czeka nas kolejna. Potwierdziła to w rozmowie z Faktem sama Nina Terentiew, dyrektor programowa tej stacji.
Na razie jednak nie wiadomo, kto w niej wystąpi. Ale chętnych na pewno nie zabraknie. Która serialowa gwiazda zrezygnowałaby bowiem z okazji, by pokazać, że ma dobry głos, a do tego zaprezentować się w oszałamiającej kreacji.
A stacja też nie zrezygnuje z programu, który co tydzień ogląda średnio 4,5 miliona widzów. Dlatego długo jeszcze będziemy oglądać śpiewających aktorów. - Dlaczego nie mamy pociągnąć dalej tego show, skoro widzowie tego chcą? - mówi Faktowi Nina Terentiew.
"Sprawę" pani Ani z BB1 podaje też już Onet
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
74 letnia Zosia i 74 letni Marian , ale nie bylo transmisji z ich wejścia do domu , dziś będzie i zobaczymy jak zareagują uczestnicy a z tej akcji ze świaniami i oborą nici , bo na kamerach podobno już widać , że Jolka wróciła do grupy
- Adex-fan Brooke
Tak, wczoraj były szokujące, zabawne akcje, chociaż z tymi świniami to przeliczyli się, niby zabawne, ale i głupie, jeśli już Jolka wróciła do grupy to może twórcy programu wystraszyli się negatywnych komentarzy ludzi że to poniżanie człowieka że ją tam wrzucili aby mieć show
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Czyli jednak pani Anna nie żyje...Szogunka pisze:"Sprawę" pani Ani z BB1 podaje też już Onet
Już miałem jednak nadzieję, że to nie prawda...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Chyba nikt nie skomentował ostatniego JOŚ
Szkoda było mi Tolaka, chłopak ma fajny głos, a tutaj taki pech. Kiedy usłyszałem początek omal nie spadłem z fotela
Moim zdaniem w finale będzie taki skład: Tolak - Liszowska - Polk. Chciałbym, aby wygrał Tolak, ale wygra pewnie Liszowska.
A już w tę sobotę uczestnicy będą śpiewać w duetach. Do dzisiaj wspominam piękną Dumkę... w wykonaniu Agi Włodarczyk i Nejmana
Szkoda było mi Tolaka, chłopak ma fajny głos, a tutaj taki pech. Kiedy usłyszałem początek omal nie spadłem z fotela
Moim zdaniem w finale będzie taki skład: Tolak - Liszowska - Polk. Chciałbym, aby wygrał Tolak, ale wygra pewnie Liszowska.
A już w tę sobotę uczestnicy będą śpiewać w duetach. Do dzisiaj wspominam piękną Dumkę... w wykonaniu Agi Włodarczyk i Nejmana