Mam Talent

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pottermaniack pisze:Rośnie trzecia Edytka, ciocia Górniak musi rwać włosy z głowy. :lol:
To że ktoś zaśpiewa piosenkę Górniak ma znaczyć, że już nią jest?? :lol: Gratuluję rozumowania :zeby:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Rośnie trzecia Edytka w sensie kolejna piosenkarka o mocnym głosie, której ciocia Górniak powinna się bać, jak Paulli. ::jezyk::
Goku

Post autor: Goku »

Fajny był ten teatr tańca, choć nie mam pojęcia o czym miała być ta ich "mroczna historia" xD.

Szkoda mi było tych dzieciaków na monocyklach, powinni się dostać :/.

Nie wiem czemu ta trzęsidupa przeszła dalej ::kwasny::. Bujanie tyłkiem to według mnie nie jest żaden talent.

Koleś z tym zarąbistym krawatem był super ::loll::.

A ta gruba naprawdę świetnie zaśpiewała!

Duet tancerzy też super :)

Drag Queen prześmieszna ::loll::.

Bez sensu, że koleś z gitarą odpadł, bo rozwalił mnie jego występ. ::loll:: I jeszcze Chylińska - Cichopek ::loll::

Ta 15-latka od "To nie ja" zaśpiewała to lepiej niż Górniakowa kiedykolwiek ::loll:: Edyta mogłaby się od niej uczyć :lol:

Akrobaci - WOW! :shock:

Ten koleś od Paparazzi też świetnie zaśpiewał, ale przez cały czas zastanawiałem się czy to transwestyta czy tylko taka androgyniczna uroda.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Najlepsza byla ta osiemnastoletnia laska przy kosci. Swietny glos i pasowala jej ta piosenka. Rewelacja.

I w ogole te wszystkie male dzieci powinny miec zakaz wystepow, to jest wykorzystywanie dzieci przez ich rodzicow, obrzydliwe.
Tomala

Post autor: Tomala »

Goku pisze:I jeszcze Chylińska - Cichopek
To było super ::loll:: Uwielbiam Chylińską :)
Goku pisze:Ta 15-latka od "To nie ja" zaśpiewała to lepiej niż Górniakowa kiedykolwiek Edyta mogłaby się od niej uczyć
A tak nawiasem mówiąc to ta dziewczyna jest z Turku, miasta które leży 30 km, od mojego. To ten sam Turek, z którego są te sery.
Goku pisze:Ten koleś od Paparazzi też świetnie zaśpiewał, ale przez cały czas zastanawiałem się czy to transwestyta czy tylko taka androgyniczna uroda.
Ja też.
Mikiks pisze:I w ogole te wszystkie male dzieci powinny miec zakaz wystepow, to jest wykorzystywanie dzieci przez ich rodzicow, obrzydliwe.
Zgadzam się. Tak w ogóle to mi się te dzieci na tych rowerach, czy czymś mi się nie podobały.
Goku

W dzisiejszym odcinku przegenialni byli(kolejność nieprzypadkowa): tańczący chłopak, dziewczyna śpiewająca piosenkę AC/DC, Jessica, Darek i ci co parodiowali jury :).

A z tego występu ostatniego co tak wzruszył Jury mi się tylko podobał ten króciutki fragment "My Heart Will Go On", kiedy śpiewali swoimi własnymi głosami. Nie rozumiem zachwytu nad takim sztucznym, operowym, "wykastrowanym" głosem. Mnie od słuchania czegoś takiego szlag trafia i uszy bolą...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Jessica fajnie śpiewała, ale faktycznie mieli racje co do tej jej rodzinki, szczególnie ten gosc co tańczył w białych butach:D Ogólnie to sporo wokalu było w programie. Ten facet jak terminator z tymi świecącymi lampkami to jakas porażka :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Wokalu było sporo, ale wg. mnie przejść powinni tylko Jessica i ci dwaj na końcu. Dziewczyna wykonująca AC/DC zaśpiewała średnio, ale jury uwielbia ten zespół i ją przepuścili. Żałosne było, kiedy przepuścili trzy beztalencia parodiujące Chylińską, Wojewódzkiego i Foremniakową. :roll: To było śmieszne, ale jaki oni mają talent?

Chylińska ma boski śmiech. :mrgreen: Strasznie spodobał mi się występ Darka ( nie pamiętam tłumaczenia na mongolski :P ). Super, że pojawili się ludzie o innych kolorach skóry i egzotycznych krajów.
Goku

Pottermaniack pisze:To było śmieszne, ale jaki oni mają talent?
Parodystyczny ;).
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Ich talent parodystyczny opierał się na strojach i perukach oraz odpowiednich piosenkach. :P Nie powinni przejść dalej.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Pottermaniack pisze:Ich talent parodystyczny opierał się na strojach i perukach oraz odpowiednich piosenkach. :P Nie powinni przejść dalej.
Zgodzę się z Tobą . *.* To było żenujące . :| A śpiew gardłowy wymiata xD . Bardzo fajny występ, taki inny :wink: . Czy mi się wydawało, czy ta dziewczyna, która śpiewała U shook me all night long przekręciła tekst i to z pięć razy? :shock: A może tak niewyraźnie śpiewała ... :?
Ci chłopcy na końcu byli super, ale jak powiedzieli, że jeżdżą po świecie i dają koncerty, to właściwie nie powinni wygrać. Nie zasługują na wygranie, o nie :P .
Nie oglądałam jednego odcinka dwa tygodnie temu - wtedy był jakiś fenomenalny rowerzysta z Rzeszowa, mam nadzieję, że nie przegapiłam castingu w Łodzi :( .
Jessica [Jessika?] śpiewała niesamowicie ; ) Ma cudny głos i kocham ,,Fallin" Alicii Keys :mrgreen: ! :!:

Komentarze Prokopa są ... ::kwasny:: poniżej poziomu ;/ Tak strasznie się błaźni [jego kolega mniej, choć też!] , myśli, że jest zabawny, a gdy tylko go słyszę, to chcę przełączyć na inny kanał :zmiesz:: . Za dużo mówi i wgl nie śmieszy mnie :roll: . Raz na 100 razy zdarza się coś śmiesznego powiedzieć :P . Nie ma to jak oryginalni prowadzący ::krzyw:: . Ich to uwielbiam :serce: .
Tomala

Ten koleś z Mongolii wymiatał :lol: :D Ale ogólnie to wczorajszy odcinek dość kiepski. Ta edycja to już nie to samo.
Gabra-Sheila pisze:Komentarze Prokopa są ... poniżej poziomu ;/ Tak strasznie się błaźni [jego kolega mniej, choć też!] , myśli, że jest zabawny, a gdy tylko go słyszę, to chcę przełączyć na inny kanał . Za dużo mówi i wgl nie śmieszy mnie . Raz na 100 razy zdarza się coś śmiesznego powiedzieć . Nie ma to jak oryginalni prowadzący . Ich to uwielbiam
Też mnie ci prowadzący denerwują.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Zobaczylem ta parodie jury i mysle, ze oni się sami uwazaja za "zaje**stych", a uwalenie ludzi, których ich parodiują zaszkodziłoby ich opinii, więc przepuścili ich za nic ;)
Tomala

Świetny odcinek był wczoraj!

Najlepsze były te "pomponiary". Śmieszny wstęp z tym "Czy można? Bo mamy taką kwestię, ale nie wiem czy można" ::loll:: A Chylińska mnie rozwaliła ze swoim komentarzem: "No... suty mi stały" ::loll:: ::loll:: ::loll:: Uwielbiam ją.

Bardzo podobał mi się zespół artystyczno-akrobatyczny (te dziewczyny + 1 facet). Cały występ był bardzo efektowny, szczególnie kiedy ten przystojny pan był po środku :P :)

Niesamowite były też te 4 dziewczyny ubrane na niebiesko. To co robiły było bardzo emocjonujące (i niebezpieczne).

Ze śpiewających fajna była ta 11-letnia dziewczynka. A ta z krótkimi włosami mi się zupełnie nie podobała.

Śmieszny był koleś grający na cukinii ::loll:: I jeszcze dobrzy byli ci dwaj, z których 1 naśladował odgłosy, a szczególnie jak naśladował odgłosy ruchów wykonywanych przez Foremniakową.
Goku

A jak dla mnie odcinek średni.

Występ rapera był słaby... Może dlatego, że po prostu nie lubię rapu.

Występ piesków był słodki, ale zmuszanie ich do prób i wykonywania czegoś takiego uważam za bestialstwo... Ktoś powinien tak "wytresować" tych treserów :/.

Wszelkich zespołów z dzieciakami mam już zdecydowanie dosyć, więc jeśli chodzi o dzieci ze skrzypcami - jestem na nie! Ile można?

I zespołów akrobatyczno-taneczno-cośtam też mam już dosyć. Szczególnie, że te wszystkie występy niewiele się różnią. Ile jeszcze ich wepchną do tej edycji? :/

Dziewczyna od "Rehab" bosko zaśpiewała!!! :: bow :: Zdecydowanie jest już wśród moich faworytów. Fajnie by było gdyby tą edycję wygrał ktoś śpiewający, to może chociaż płytę nagra.

Koleś z kontrabasem też super :D.

I ta dziewczynka od "Gdzie ci mężczyźni?" też fajnie, kompletne przeciwieństwo Klaudii Kulawik :).

Występ tych co jeden był piłką, a drugi go "kopał" był jak dla mnie nudny...

Człowiek warzywo był śmieszny, ale dobrze, że go wywalili, bo to nie był żaden talent.

A występ tego grającego na garnkach w ogóle mi się nie podobał...
ODPOWIEDZ