Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wreszcie! Pojawił się dziś już Massimo,wkraczamy w nową erę :wink:
Co do tego jak Brooke powiedziała o Thomasie to kto oglądał wie że to sama prawda -Ridge nawet nie mówi że musi być z Taylor tylko z Taylor i dziećmi,blabla...nie da się ukryć że Brooke idzie na całość,może nawet przesadza z tym,ale nie da się tez ukryć że to jej przekonanie jest prawdziwe, jeśliby tylko przekonała Ridge'a że dzieci mogą być szczęśliwe (a ich jedynie ich wiek trochę ogranicza Ridge'a)Ridge byłby jej a Taylor to wie tylko nie chce przyznać i jak Brooke mówi jest śmieszna (szczególnie jak się tak piekli ::loll:: ).
A Deacon niby miał widzieć synka raz na tydzień a ciągle go widuje a Amber nałapała w tych odcinkach u mnie dużo minusów! :cry:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Ale Taylor się dziś wsciekła...Ale wcale się jej nie dziwię..Brook to ma tupet, wbiła sobie coś do głowy i w to wierzy, chyba rzeczywiście jej chora obsesja zaczyna przeradzać sie w niebezpieczną chorobę ::krzyw:: Uparła się że musi zdobyć Ridge'a, chociaż wyraźnie on nie chce z nią być :lol: z reszta wszyscy to dziś słyszeli ::krzyw::
Kiedyś dokonał wyboru i jest mu dobrze, poza tym chyba bawi go to i schlebia mu, jak Brook się przed nim płaszczy i za nim lata :lol: :lol: :lol:

Mamy nową postać w serialu :zeby: Ciekawie się zapowiada :zeby:

Mały Eryk wyglądał słodko w tym "deaconowskim" wdzianku :D :mrgreen:
Marisa

Post autor: Marisa »

Ta kłótnia Brooke i Taylor była świetna. Brooke gadała takie bzdury, a wpieniona Taylor przekomicznie wyglądała. Normalnie lepsze niż "Maraton uśmiechu" ::loll:: Eric podczas rozmowy z Ridgem puszczał fajne miny :lol: Widać Ridge'owi nie przeszkadza, że Brooke go kokietuje. No i pojawił się Ass :mrgreen: . Fajne wejście ::jezyk::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Marisa pisze:No i pojawił się Ass :mrgreen: . Fajne wejście ::jezyk::
Istne wejście MasSmoka. :mrgreen:
Milagros

Post autor: Milagros »

Wreszcie pojawił się nam Massimo...
Eric nie był zachwycony jak go zobaczył :|
Chyba szykuje się ciekawy wątek.
Dzisiejsza "walka o faceta" Brooke i Taylor była świetna.
Brooke była aż nadto spokojna, a Taylor wpadła w szał ::jezyk::
Szczerze mówiąc jej się nie dziwię.
Taylor po prostu walczy o swoją rodzinę.Od zawsze jestem po stronie Brooke
ale w niektórych momentach zaczęła już przesadzać :: bow ::
Szkoda mi małego D.Miejmy nadzieję,że to nic poważnego :oops:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja nie dziwię się ,że Taylor tak zareagowała , ona dobrze wie co Brooke i Ridge do siebie czują , więc wpada z odcinka na odcinek w coraz większą panike . Jej szał pokazuje jedynie ,że obawia się tego co może się zdarzyć . Poza tym jak na lekarza psychiatre źle zareagowała , to Logan była spokojna , a niestety/stety powinno być odwrotnie .

Eric jakoś mało gościnny ::loll::
Tomala

Post autor: Tomala »

Brooke coraz bardziej działa mi na nerwy. Przcież to absurd że dla dzieci Taylor i Ridga będzie lepiej jak on ich zostawi
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke dzis niepotrzebnie rzpoczęła kolejny rozdział w wojnie z Taylor o Ridge'a. Momentami miała rację, mówiąc o sprawie ukrywania prawdy o ciąży Taylor, lecz nie był to moim zdaniem dobry moment, by to Taylor wypominać.
Sally już przesadza, wszędzie i przy każdej nadarzającej sie okazji gada o Macy. Nudne to się robi. I jeszcze wypomina Thorne'owi. Dzis przeholowała wraz z Clarke'em.
Nowa postac się pojawia - Massimo, Eric nie był zachwycony. Spodziewam się nowego, ciekawego wątku. Za wcześnie jednak by cokolwiek mówić o tym facecie.
Mały Eric jest chory. Oby mu nic nie było poważnego. ::bojesie::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tomala pisze:Brooke coraz bardziej działa mi na nerwy. Przcież to absurd że dla dzieci Taylor i Ridga będzie lepiej jak on ich zostawi
Popełniasz ten błąd co Ridge Taylor a dzieci to osobne osoby ::jezyk:: ale oczywiście wiem co masz na myśli -tzw rozbicie rodziny, oczywiście że to nie jest takie idealne dla dzieci, aczkolwiek punkt widzenia Brooke jest raczej taki: każdy będzie szczęsliwy jeśli będzie żyć w zgodzie z prawdą, czyli czy lepszy dla dzieci jest szczęsliwy z Taylor Ridge czy w pełni szczęśliwy z Brooke? Może warto się nad tym dłużej zastanowić i to z perspektywy Ridge'a ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Nie mogłam dziś niestety oglądać mody tak samo wczoraj i przedwczoraj więc czytam wasze komentarze i wiem mniej więcej co się dzieje. Co do wypowiedzi Adexa to moim zdaniem gdyby nie Brooke znowu zaczęła podrywać Ridga on by na pewno nie zaczął się nią na nowo interesować więc chyba nie było mu z Taylor aż tak źle jak piszecie. Wręcz przeciwnie razem z Taylor jeszcze niedawno tworzyli udaną parę, a Brooke tylko sieje zamęt, wpycha się na siłę buciorami w nieswoje życie i niszczy już kolejne małżenstwo i rodzinę, tylko dlatego że ma takie widzi mi sie że musi byc teraz z Ridgem, bo z nim bedzie szczęśliwa i koniec a że unieszczęsliwi przy tym co najmniej cztery osoby to już ją mało obchodzi. W końcu jakoś sobie poradzą. Ważne że ona bedzie w pełni szczęsliwa :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A gdyby Thorne nie rzucił Brooke to i ona by nic nie robiła, tak samo gdyby Taylor rzuciła definitywnie Ridge'a szukałby pocieszenia u Brooke, widzę że niektórzy dalej nie rozumieją sedna sprawy -ta więż może być uśpiona, stłumiona, zerwana...ale odradza się na nowo i ciągnie ich do siebie, tak poza tym to czołowa już czolowa para serialu.
Awatar użytkownika
annnia

Ale mi nie chodzi o tylko o jakieś założenie w serialu wiem że oni są dla siebie stworzeni i ciągle bedzie ten wątek co jakiś czas się pojawiał, ja komentuje jej aktualne postępowanie, które moim zdaniem jest żałosne.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Poddałabyś się na jej miejscu i wyrzekła tej jedynej wielkiej miłości czując że jednak on odwzajemnia to i tworzycie razem wspaniałą jedność i tak być powinno od dawien dawna?
Rozumiem że mozna nie iśc na całośc jak obecnie Brooke, ale nic nie robić? :roll:
Awatar użytkownika
annnia

Adex-fan Brooke pisze:Poddałabyś się na jej miejscu i wyrzekła tej jedynej wielkiej miłości czując że jednak on odwzajemnia to i tworzycie razem wspaniałą jedność i tak być powinno od dawien dawna?
Rozumiem że mozna nie iśc na całośc jak obecnie Brooke, ale nic nie robić? :roll:
Walczyłabym o miłość. Każdy by walczył. Nie poddałabym się, ale też bym się nie płaszczyła tak jak Brooke przed Ridgem. Moim zdaniem postępując tak jak obecnie nie ma za grosz honoru. Nie umiem teraz Ci odpowiedzieć bo pewnie zapytasz co bym zrobiła na jej miejscu, ale na pewno miałabym więcej godności i nie błagała faceta o to by ze mną był i w tym celu paradowała przed nim nago. Wierzyłabym po prostu raczej że skoro ktoś jest dla mnie stworzony to prędzej czy póżniej z nim bedę ale nic na siłę.
Z drugiej strony Ridge ma rodzinę i żonę, i być może co po niektórzy stwierdzą że jestem jakaś staroświecka ale dla mnie to rzeczy święte i dla nich poświęciłabym swoje uczucie, mimo iż bym ciepiała, ale nie potrafiłabym byc też szczęśliwa kosztem innych.
Pozatym skoro Ridge i Brooke są dla siebie stworzeni to pozostaje im wierzyć że życie ułoży się tak że bedą razem. W końcu są dla siebie stworzeni.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

To jest obecne zachowanie Brooke, flirty itp. nie można mówić jeszcze o tym co piszesz, ciekawe jakie to inne, nie żałosne a skuteczne metody byś miała skoro byś się nie poddała :zeby: No, ale już nie wnikam

[ Dodano: 2007-07-12, 00:01 ]
Nic się nie dzieje samo a taką samą "świętą" rodzinę już tworzyła kiedyś Brooke z Ridge'm, nie ma powodu umniejszać ich świętości, niestety została rozbita
Zablokowany