Ciekawe, może mecze są ustawianeannnia pisze:Kto go wie moze jest taki genialny i dobry w grze w tenisa.![]()
Bieżące odcinki cz. 1
-
GL Forever
Tim pokazany jest jako człowiek nie mający własnego zdania, dający się łatwo zmanipulować. A przecież jest dorosły, wykształcony. Na początku kiedy pomógł zamknąć Taylor znowu, to myslałam, ze chce zmylic Morgan i udac tylko jej wspolnika, zeby potem wypuscic T.
Rick nie mógł lepszego momentu wybrać na odwiedziny u Amber. A jej współczuję tego poczucia straconej miłości.
Rick nie mógł lepszego momentu wybrać na odwiedziny u Amber. A jej współczuję tego poczucia straconej miłości.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Tim widać całkowicie oszalał. Morgan owinęła go sobie wokół palca. Pewnie nie chce stracić Morgan i dlatego stał się jej wspólnikiem. I to ma być lekarz? Męczy psychicznie i fizycznie niewinną kobietę, pomagając jeszcze przy tym chorej psycholce.
Deaconowi chyba na serio zależy na Amber. Rick jak ich zobaczył całujących się to od razu wielkie pretensje! A sam dzień wcześniej ślinił się z tą całą 'Amandą'...
Brooke pewnie już ma wielką radochę i podnietę choć jeszcze tego po niej nie widać, zresztą wyglądała dziś okropnie tak samo jak Ricky zresztą. 
Deaconowi chyba na serio zależy na Amber. Rick jak ich zobaczył całujących się to od razu wielkie pretensje! A sam dzień wcześniej ślinił się z tą całą 'Amandą'...
Kurcze po co ta Amber całowała się Deaconem. Źle zrobiła, tylko siebie pogrążyła.
Rick jaki oburzony tym co robi Amber chyba nie pamięta co robił parę dni wcześniej z Amandą. Głupek i tyle.
Zrywa zaręczyny przez telefon. Głupek do kwadratu.
Zachowuje się gorzej niż Amber, a niby taki dżentelmen i dobrze wychowany.
Efekt Brooke dopięła swego.
Tim kolejny facet bez jaj, co on myśli że udobrucha Taylor jak ją przywiąże za nogę do kominka jak psa.
Jakby jej odrazu pomógł to by Taylor nie doniosła na niego na policje, tylko byłaby wdzięczna że pomógł uciec, a tak..... 
Rick jaki oburzony tym co robi Amber chyba nie pamięta co robił parę dni wcześniej z Amandą. Głupek i tyle.
Efekt Brooke dopięła swego.
Tim kolejny facet bez jaj, co on myśli że udobrucha Taylor jak ją przywiąże za nogę do kominka jak psa.
Rick to jedna z najbardziej zmanipulowanych i nieświadomych osób w B&B, żyje jakby w innym świecie, nie podejrzewa że ktoś może czyhać na niego i jego życie uczuciowe, i w ogóle jakiś taki...niewyraźny. Teraz już zdecydowanie bardziej preferuję Deacona niż Ricka dla Amber.Tak właśnie!
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
Amber nie wie co robić. Deacon przekonuje Amber, że Rick na nią nie zasługuje, że do siebie nie pasują i mówi jej że ona zasługuje na kogoś takiego jak on kto by ją kochał tak naprawdę. Całują się. Wchodzi w tym czasie Rick widzi pocałunek. Oni go nie widzą. Amber mówi Deaconowi, że nic z tego nie bedzie, że kocha tylko Ricka. Rick nie może uwierzyć w to co zobaczył, czuje się oszukany biegnie zrozpaczony do Brooke. Nie mówi jej o pocałunku Amber i Deacona tylko, że ma wątpliwości co do ich związku. Brooke przekonuje go aby dał sobie spokój z Amber. Rick dzwoni do Amber i odwołuje ślub. Acha jeszcze Brooke rozmawiała z Ericem i mówiła to co zwykle ostatnio gadapaulincia pisze:No i nie mogłam dzisiaj oglądaćMógłby mi ktoś napisać co było?
Drugi wątek: Tim bierze dziecko od Taylor i mówi że zaniesie je w bezpieczne miejsce. Wynosi małą do góry i wraca. Morgan i Taylor przekonują go żeby kazdej pomógł. Tim słucha jednak Morgan. Zamykają Taylor znowu w piwnicy. Potem Tim przkonuje Morgan, że powinni trzymać Taylor w pokoju i próbowac się z nią dogadac żeby nie doniosła na policję. Morgan przystaje na to. przyprowadzają Taylor do pokoju po chwili wiążą ją za noge na sznurku przy kominku. Pokazują dwa groźne psy obronne (Tima) przed domem żeby nie próbowała uciekać. Uff... to chyba mniej wiecej wszystko.
Morgan wraz z Timem z powrotem zamkneli Tay w piwnicy ale Tim zaczął gadać Morgan,ze to niehumanitarne więzić tak człowieka i postanowił sprowadzić Taylor na góre.Aby nie uciekla przykuli ją sznurem do kominka i Tay moze chodzić tylko na odległość 3 metrów.Telefonu oczywiśćie nie ma nigdzie w pobliżu.Gdyby jednak Tay udalo się uwolnić to gdy tylko wyjdzie na pole zaatakują ją 2 rotwajlery.Amber była u Deacona i ten mowił jej jak bardzo mu na niej zależy,że ją kocha itd.Zaczeli się całować i Rick to wszystko zobaczył.Amber go nie zauważyła.Ten pobiegl do mamusi.Amber wyjaśniła Deaconowi,że kocha tylko Ricka i ,ze to z nim chce być.Zadzwonił telefon Rick powiedzial ,że muszą odwołać ślub.paulincia pisze:No i nie mogłam dzisiaj oglądaćMógłby mi ktoś napisać co było?
Aha Rick niewie jeszcze nic oczywiście o zdjęciach.
Team Hunter:)A jak!
- katarzynka
Hipokryzja. To właśnie znaczenie tego słowa powinien zgłębić Pokrzywdzony Przez Los (czytaj Rick). Nooo nie mam pytań, to że całuje się z Amandą i to nie raz! to ok, jasne, wporzo, przecież to nic nie znaczy, ale że się Amber całowała z Deaconem to już jest zbrodnia wysoki sądzie, to już jest straszne
Halo, puk puk, zbudź się chłopczyku i zauważ to co robisz
PS. A Amber POWINNA powiedzieć mu o pocałunku z Deaconem, czyż nie
PS. A Amber POWINNA powiedzieć mu o pocałunku z Deaconem, czyż nie
Dzisiaj wyjątkowo Deacon mądrze gadał . Aż miło słuchać i oglądać
W końcu coś zaczyna iskrzyć na lini Amber-Deaocn . Choć po dzisiejszym odcinku mam wątpliwość czy Deacon zasługuję na Amber .
W końcu coś zaczyna iskrzyć na lini Amber-Deaocn . Choć po dzisiejszym odcinku mam wątpliwość czy Deacon zasługuję na Amber .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl