Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Menel ::loll:: ::loll:: ::loll:: Nie mogę z tego tekstu ::jezyk:: ::loll::

Fajny ten odcinek był ::krzyw:: Ogolnie nareszcie cos sie dzieje :zeby:
No i Brooke byla :serce: :: bow :: :mrgreen:
Abec

Post autor: Abec »

Sally w ogóle była jak zawsze świetna.

Rick dziś sięgnął dna. Deacon stoi i nawija jak to kocha Małego, jak chce go wychowywać itd. , Forrester wie, że to kłamstwa i nic. Nawet mu to nie przeszkadzało.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Post autor: Goku »

Amber robi się agresywna ::loll:: Zamknąć ją w klatce dopóki się nie opamięta!!! ::loll::

Biedny C.J. :twisted: ::loll::...Co Rick odbierze mu "zabawkę"??I dobrze!!!Darla mnie wkurza ::kwasny::..."On ma to na piśmie" ojejku straszne...Ale Deacon nie zrzekł się praw więc niby prawa C.J.a są warte tyle co nic czyli tyle co on sam(wciąż mówię o C.J.u)...
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Bo Rik to rozpieszczony bachor. Myśli, że jak ma kase to mu wszystko wolno.
A Briżet jeszcze twierdzi, że on kocha Amber :zmiesz::
Jakim cudem :?: Skoro Rik przez nią tyle cierpiał.
Riki chce poprostu pokazać pazura ale nie za bardzo mu to wychodzi... wymyślił jakiś plan, tylko szkoda, że wcześniej nie pomyślał że przecież nie wszystko możę iść zgodnie z planem.
Teraz Dik powinien porwać Rika, zażądać 100 milionów czy ile tam chce za to że odda dziecko, bo przecież w tym serialu najprostsze rozwiązania nie istnieją :mrgreen:
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Jak wiadomo nie przepadam za Brooke ale dzis to bylam po jej stronie w starciu z Kim.Jak mnie ona wnerwila mowie wam :zmiesz:: Stoi pol naga i sie ma za niewiadomo kogo :zmiesz::I te jej slodkie gatki i usmieszki do Torna :zmiesz:: Juz zapomniala,ze to ona pracuje u Brooke a nie na odwrot.A kiedys bylo pani Forester,pani Forester jak chciala byc z Rikiem :roll: Za grosz klasy i szacunku wobec siebie :?
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

C.J powiedział dziś Rickowi, że na nic zdały się łapówki i pieniądze Forresterów. Nawet nie wie, w jakim jest błędzie :?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Brawo Rick! Tak trzymać!
Deacon bardzo mi się podoba!
CJ żałosny idiota, zresztą dla mnie cała rodzinka Spectry jest beznadziejna...
Stephanie...klasa..
Sally, królowa kiczu i tandety i to się nigdy nie zmieni...
Amber...wygląda jak upiór...trupio blada, na biało ogólnie robi złe wrażenie ale na końcu wyglądała jakby się cieszyła, że nie wyszła za tego dupka CJ'a i tak słodko uśmiechała do Rick'a...

Thorn to niekonsekwentny palant, najpierw błaga Brooke i przekonuje że księżniczka hipokrytka nic dla niego nie znaczy a potem zaprasza ją na kolację...szok...

Brooke ślicznie dziś wyglądała i znowu taka smutna...ona potrzebuje prawdziwego faceta może kogoś nowego specjalnie dla niej wprowadzą do serialu?
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Odcineczki super. Szkoda tylko że ślub jednak się nie odbył.
Rick to świnia, drań, rozpuszczony laluś, podlec, kanalia, łotr i...no, na razie wystarczy.Amber powinna powiedzieć mu, że np. nie chce go znać po tym co zrobił albo bardziej dosadnie dać mu do zrozumienia, że jego zachowanie jest egoistyczne i złe.
Sally zagrała świetne sceny, jej monolog był naprawdę dobry. Zabrakło mi tylko tekstu "ile panu zapłacili, panie Sharp?"
Co do reszty to trochę byłam zła, że dobra passa odcinków bez Brooke została przerwana, jednak Kimberly w akcji wynagrodziła mi to. Jakbym cofnęła się o kilka lat i widziała pannę Logan tylko jako brunetkę. Uczeń powoli przerasta mistrza. :: bow ::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ale bedzie granda gdy Sally i reszta dowie sie o $$$ jakie Rick dal Deaconowi ::cojest:: Myslalam,ze Deacon juz powie o kasie ::krzyw:: Sally jak zwykle miala najlepsze teksty:jakis menel :lol: :lol: lNie spodobalo mi sie jak Stefa rozkazujacym tonem kazala Darli wyprosic gosci :zmiesz::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jest w końcu Brooke
Kimberly robi wszystko co w jej mocy aby Logan i Thorne się już nie zeszli . Tak naprawdę żal mi jej ,ale jak chcę się poniżać to już jej wybór .

Sceny w kościele były świętne . Ich teksty ,a także miny Deacona do C.J. ::loll:: Tylko ta Amber strasznie dziś wyglądała - poprostu żywy trup .
Forrester

Post autor: Forrester »

Dzisiaj były świetne odcinki, szczególnie sceny w kościele, bo w zasadzie nic więcej ciekawego się nie działo (był tylko wątek Brooke-Thorne-Kim).

Świetni byli dzisiaj Deacon, Rick, Królowa i częściowo Sally, natomiast tragicznie zachowywał się CJ (jak zwykle zresztą) - niemal jak dziecko, które straciło ulubioną zabawkę oraz Amber, która pokazała, że zależy jej tylko na dziecku, a nie na ślubie. Zresztą nawet później dość spokojnie rozmawiała z Rickiem, moim zdaniem ona woli być z nim i z dzieckiem niż z CJem. Deacon niepotrzebnie tylko zdenerwował dziś Królową, mówiąc o jej kolczykach ::loll:: Po takich odcinkach już nie mogę się doczekać kolejnych perypetii z Deaconem, Rickiem, CJ, Amber i innymi zaangażowanymi w tę sprawę.

Dzisiaj trochę obronię Brooke, bo zaloty Kim do Thorna były wręcz żałosne. Brooke miała prawo nagadać Kim i miała rację. Dobrze przeprowadziła też rozmowę z Thornem nie dając się mu sprowokować. Jednak niestety trzeba też przyznać, że Logan ośmieszyła się jednocześnie nazywając Kim ladacznicą, skoro sama nią była (jest), co zresztą Kim jej doskonale przypomniała.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

W końcu odcinek z Brooke! Całe szczęście, bo ostatnio zaczęłam oglądać piąte przez dziesiąte przez to mielenie wątku z walką o dziecko... Jedynie na Deacona można popatrzeć ;) Brooke wyglądała dzisiaj przecudownie i nagle jaka Bridget dla niej milutka się zrobiła - najlepsza córeczka na świecie ::kwasny:: Kim i jej paradowanie w bieliźnie było słabe, akurat przed Brooke nie ma czym się chwalić, bo pomimo różnicy wieku to Brooke wygląda znacznie korzystniej... Dziwię się, że dziewuszka zapomina się z kim rozmawia - normalnie gdyby tak się ktoś odezwał do szefowej na pewno by wyleciał na zbity pysk ::krzyw::
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Marisa

Post autor: Marisa »

Nie no Sally miała dzisiaj świetne teksty ::loll:: "Menel", "Słuchamy Wasza Wysokość" ::loll:: Ale dobrze, że ślub się nie odbył ::ok:: Scenka z Brooke i Kimberly świetna, śmiałam się przez cały czas ::loll::
Forrester

Post autor: Forrester »

Marisa pisze:Nie no Sally miała dzisiaj świetne teksty ::loll:: "Menel", "Słuchamy Wasza Wysokość" ::loll:: Ale dobrze, że ślub się nie odbył ::ok:: Scenka z Brooke i Kimberly świetna, śmiałam się przez cały czas ::loll::
Przynajmniej jedyna i niepowtarzalna Sally zwraca słuszne honory w kierunku Królowej Stephanie 8) ::rad:: :: bow ::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Nareszcie była dziś Brooke ::rad:: :mrgreen: Wyglądała po prostu cudownie :serce:
Bridget jaka wspaniałomyślna córeczka ::plask wczolo: Ciekawe jak długo...
Kimberly nawet nie będę komentować.Swoim zachowaniem osiągnęła po prostu poziom niższy od zera.W moich oczach jest nikim...
Sally była dziś dobra ::loll:: "Wasza wysokość" ::cojest:: Bardzo mi się podobało wszystko co mówiła :wink: Chociaż ona jest normalna w tej grupie,która toczy spór o dziecko.No i mały Eric :D
:serce: Brooke Logan :serce:
Zablokowany