Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Szogunka pisze:Ja w każdym razie zaczynam tęskić za Brooke. Abec, Becky nagrywała "list pożegnalny" jak jeszcze była w serialu, przed swoją śmiercią.
Na ,yśli miałem tyle, że to było już po scenie jej śmierci, kiedy np. ja myślałem, że już jej nidgy w serialu nie zobaczę
A że wróciła, to było widać. Becky z pierwszych odcinków jakich ją znamy była ... złośliwa, skwaszona, daleka od uśmiechu i wyrozumiałości. Fizycznie też się zmieniała w trakcie mieszkania w L.A.
Może to właśnie przez ciążę, świadomość, że była głupia 'wiążąc się' z Deaconem oraz że będzie musiała oddać dziecko.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Darla :serce: Kocham ją i jej teksty :serce:
Ślub Amber i C.J.-a jutro, a pewnie odbędzie się za 10 odcinków. Bo jeszcze Amber musi pogadać z CJ-em przez kilka odcinków, potem bups! spotka Ricka, tak, tak, muszą się wygadać zanim ślub.
CJ: Początek wiecznej miłości.
Wszystkie miłości w tym serialu są wieczne ::rad::

Sally miała ładne, czerwone spodnie :mrgreen: :) Fryzurka też fajna.
"Chodź do babci" :mrgreen:

Deacona zaczynam lubić, aczkolwiek wygląda na alkoholika. Carmen też wydaje się być fajna, i taka... normalna. Widać, że jednak ma troche oleju w głowie i sama wolałaby wychowywać KuNa*.

Nie podoba mi sie jedno i mam zamiar ze tak nie bedzie: lektor mówi "Szarp" i to strasznie źle brzmi. Lepiej by było gdyby mówił "Szerp", Deacon Sharpe - Dikon Szerp ::jezyk::

KuN - Kula u Nogi = Eric Forrester III ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Adex-fan Brooke pisze:Sally dziś raczej brak fryzury miała.
Jak nie jak tak :wink: .Miala tylko proste i lekko wywiniete podspod.Slodki byl ten moment z Erickiem gdy zaslonil oczka :serce: .Dzieci sa takie cudne ::ok:: .
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

LoLex pisze:Okazuje się, że gazety rozpisują się o ślubie CJ'a i Amber. Jestem tylko ciekawy czy też pisano o tym, że mieszkali w tych slumsach albo o sprawie narkotykowej Amber. Szkoda, że to gdzie mieszkają i gdzie pracują - Amber jako kelnerka - nie przykuło uwagi czasopism. Nagle jednak okazuje się, że są sławni i warto pisać o ich ślubie jako wielkim wydarzeniu, o którym się mówi aż w Europie! :idea: :roll:
To samo mnie zastanawia ::ysz:: ::ke:: ::cojest::

Brooke znowu nie było :cry: .To już przesada ::plask wczolo: ::kwasny::
Mały Eric jest taaki słodki :serce:
Darla jest super sympatyczna.Nie da się jej nie lubić :wink: :mrgreen:
Nie znoszę takiego typu facetów jak Deacon :zmiesz:: Ale w tym serialu jest taki potrzebny ::ok:: Z odcinka na odcinek lubię go coraz bardziej.Póki co...
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Adex-fan Brooke pisze:Wreszcie dziś mogliśmy znowu zobaczyć Becky ::chytry:: Na pewno aktorka specjalnie wróciła do serialu aby nakręcić tę scenę.
Ucieszyłam się jak ją zobaczyłam na ekranie :)
Muszę przyznać że bardzo zeszczuplała :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Wreszcie dziś mogliśmy znowu zobaczyć Becky ::chytry:: Na pewno aktorka specjalnie wróciła do serialu aby nakręcić tę scenę.
Ucieszyłam się jak ją zobaczyłam na ekranie :)
Muszę przyznać że bardzo zeszczuplała :wink:
Bo to przed ciążą :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Każdy odcinek z Deaconem jest coraz lepszy...co prawda wątek ślubu powiewa nudą i tylko Darla ratuje sytuacje :D ,za to afera w sprawie samego małego Eryka jest naprawde przednia.Swoją drogą Deacon to cham,ale za to jego laska naprawde mi się spodobała :)
Ten wątek gazetowy też był troche śmieszny,ale za to chwilowy powrót Becky we wspomnieniach naprawde mnie ucieszył.Stefani jak zwykle się wymądrza przed Amber,a Rick pogania tego adwokata jakby był jego własnością - Forresterowie są najbardziej próźni na świecie ::jezyk::
bastet78

Post autor: bastet78 »

Przy tekstach Deacona można paść ::ke:: :shock: ::cojest:: ::cojest:: I to jego mówienie do siebie:"Oj Becki Becki,nie kochałem cię...",albo "mam ochotę na coś perwersyjnego" :D Ha ha. Dobre. Dawno takich tekstów nie było w "MnS" ::cojest::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dobrze, że się pojawiła Becky, mam wrażenie, że ona jeszcze nie raz się pojawi we wspomnieniach Deacon'a.
Sam Deacon jest tal łapczywy na pieniądze Rick'a, że aż głowa boli. ::plask wczolo:
A Rick słusznie stwierdził, że Deacon nie ma uczuć i sumienia. Z ostatnich odcinków rzeczywiście tak wynika. A Rick troszkę się narzuca Amber.
Już myślałem, że Jonathan wygarnie rick'owi, co o tym myśli o całej sprawie związaną z "kupowaniem"dziecka. A tymczasem jedynie pokazuje swoją niezadowoloną minę.
Darla jest wspaniała, zgadzam się z Wami. Zauważyliście, że ona coraz częściej pojawia się w serialu?
Katherine Kelly Lang chyba ma prawo do odpoczynku od serialu. Zapewnie pojechała na długi urlop, by naładować akumulatory. Więc czekajcie cierpliwie na jej powrót.
Abec

Post autor: Abec »

Dawidek pisze:Dobrze, że się pojawiła Becky, mam wrażenie, że ona jeszcze nie raz się pojawi we wspomnieniach Deacon'a.
Uważasz, że tak ją kochał? ;) Nie sądzę. Dla niego ona była nikim, chyba już o niej nie będzie myślał ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Clarke głupio powiedział do Darli aby sobie kogoś znalazła by nie siedziec sama (może Connora? :roll: ) A może zwyczajnie bedzie tylko stać przy Amber, pewnie jako goście przyjdą pracownicy Spectry :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

A ja myślałem, że padnę, jak zobaczyłem przy ołtarzu 'konfigurację' Darla->Amber->Pastor->CJ->... mały Eric ^^ Nie zdziwię się jeśli zgubi obrączki, albo je ... połknie ::jezyk::

Deacon, bezczelny cham. Z tym piwem to kojarzy mi się z ... Ferdkiem Kiepskim ::loll:: Ale lubię go, jest oryginalny i fajnie nazywa Ricka - Ricki ^^
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Abec pisze:
Dawidek pisze:Dobrze, że się pojawiła Becky, mam wrażenie, że ona jeszcze nie raz się pojawi we wspomnieniach Deacon'a.
Uważasz, że tak ją kochał? ;) Nie sądzę. Dla niego ona była nikim, chyba już o niej nie będzie myślał ;)
W całej wypowiedzi Dawidka, nie tylko tym krótkim cytacie, nie znalazłam sugestii, że Deacon kochał Becky.
Ponadto, nie trzeba kogoś kochać, by go wspominać.
Spodobało mi się, że Johnatan poweidział Rickowi, że przygotuje dokumenty na przyszły tydzień. Natomiast jak przyszła Stephanie - zupełnie inna bajka - dokumenty będą gotowe na jutro! ::jezyk::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Kamil pisze:Deacon, bezczelny cham. Z tym piwem to kojarzy mi się z ... Ferdkiem Kiepskim ::loll:: Ale lubię go, jest oryginalny i fajnie nazywa Ricka - Ricki ^^
Mysle, że on mówi "Rickey" :wink:

Może Darla ma romans z Pastorem? ::loll:: Jak to powiedziała Juanita Solis w "Gotowych na wszystko": 'Wyeliminujmy tych, z którymi nie rozmawia' :twisted:

Właśnie, ciekawe z kim ta Darla przyjdzie?

Ahh Johnathan, stary piernik napotkał w drzwiach Stephanie - co za zbieg okoliczności ::cojest::

Coś czuje że Deacon bedzie miał wątek z Kimberly... Anielska Kimberly sie wkurzy, że Deacon wywala ją z odcinków i teraz jej nie pokazują :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Powinno być: wyeliminujmy tych z którymi rozmawia
Co do poczciwego Johnatana rzeczywiście śmieszne jak Rick nim dyryguje :) Ten aktor wystąpił w 1 serii "Dynastii Colbych" jako Hutch -ukochany Constans.
Zablokowany