Czy ten serial nie jest u nas pt Wybrańcy Obcych? Fabuła jakaś podobna.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
http://sajfaj.net/index.php?id=the4400
Tutaj są opisy ocinków i informacje o serialu
Po polsku
A już niedługo trzecia seria się zacznie 
Tutaj są opisy ocinków i informacje o serialu
Ile odcinków ma mieć 3 sezon? Ciekawe czy 4 powstanie.
Są tu jeszcze jacyś fani The 4400? Takie tu pustki, czas ożywić rozmowę...
Kto jest waszym ulubionym bohaterem/bohaterką? Moją bohaterką jest Lily, bohaterem Tom, Danny
Bardzo lubię ten serial.
Są tu jeszcze jacyś fani The 4400? Takie tu pustki, czas ożywić rozmowę...
Kto jest waszym ulubionym bohaterem/bohaterką? Moją bohaterką jest Lily, bohaterem Tom, Danny
Bardzo lubię ten serial.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A ja lubie Seana
i Maye
No i lubie ogladac historie pojedynczych "uprowadzonych" i ich zdolnosci. Fajny byl ten supermen
co chcial wyplenic zlo z parku miejskiego - koncowa scena byla wzruszajaca, ludzie sami zaczeli sprzatac w parku, zamalowywac graffiti, czyscic lawki ... osobna sprawa jest na jak dlugo
i za ile dni wszystko wroci "do normy"
No i lubie ogladac historie pojedynczych "uprowadzonych" i ich zdolnosci. Fajny byl ten supermen
Żona Toma to Linda.wiwi pisze:A ile serii widziałeś B@r? Ja muszę zacząć ściągać trzecią od nowa i jeszcze żadnego odcinka z niej nie widziałamAle również lubię Lilly
I jeszcze żonę Toma, nie pamiętam jej imienia, ale ma fajny akcent
Ja właśnie jestem po pierwszym odcinku z 2 sezonu. Fajnie, bo ten odcinek trwał prawie półtorej godziny
I mam do Ciebie wiwi pytanie. Czy to prawda, że w 3 sezonie zmienia się aktorka która gra Lily? Bo doszły mnie takie słuchy...
Czy Danny wróci do rodziny?
Pozdrawiam fanów naszych powracających.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Z Lili to będzie nie zupełnie tak...
Uwaga !! SPOILER !!
[shadow=red]W pierwszym odcinku trzeciej serii Lili zostaje postarzona o kiladziesiąt lat, ma to związek z Isabel której przybywa kilkanaście lat. Powiązanie matki z córką sprawia że gdy Isabel staje się dorosła jej matka czyli Lili staje się staruszką. Trochę to zakręcone ale tak jest. Kilka odcinków później Lili umiera ;-(
Już nie pamiętam jak się skończył wątek Dannego, gdyż to był raczej epizodyczny wątek i szybko został zakończony.[/shadow]
Przypominam, że dzisiaj jest premiera finałowego odcinka 3 serii, więc od jutra będzie do ściągnięcia
Uwaga !! SPOILER !!
[shadow=red]W pierwszym odcinku trzeciej serii Lili zostaje postarzona o kiladziesiąt lat, ma to związek z Isabel której przybywa kilkanaście lat. Powiązanie matki z córką sprawia że gdy Isabel staje się dorosła jej matka czyli Lili staje się staruszką. Trochę to zakręcone ale tak jest. Kilka odcinków później Lili umiera ;-(
Już nie pamiętam jak się skończył wątek Dannego, gdyż to był raczej epizodyczny wątek i szybko został zakończony.[/shadow]
Przypominam, że dzisiaj jest premiera finałowego odcinka 3 serii, więc od jutra będzie do ściągnięcia