Post autor: emeralda »

ja stoje na tych 3 odcinkach, w miedzyczasie dalsze chyba byly na ekstra platnej platformie telewizyjnej z ktorej zrezygnowalismy
ale od 20 maja maja leciec na normalnym niemeickim kanale - wiec wreszcie dowiem sie co dalej:D juz nie moge sie doczekac ;D

Post autor: Kingsajz »

Czy ten serial nie jest u nas pt Wybrańcy Obcych? Fabuła jakaś podobna.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

To nie to samo,

a czy jest jakas polska strona serialu z opisami odcinkow?

w poniedzialek bylo swieto i wolne, wiec myslalam ze program w tv swiateczny, a dzis wpadlo mi w oczy, ze jednak w poniedzialek nadawali 2 odcinki i przegapilam ;(

Post autor: wiwi »

http://sajfaj.net/index.php?id=the4400
Tutaj są opisy ocinków i informacje o serialu :) Po polsku ;) A już niedługo trzecia seria się zacznie :)

Post autor: Majkel »

Od wczoraj (13 czerwca) do ściągnięcia jest pilotowy odcinek trzeciej serii 4400. Na razie obejrzałem pierwsze 5 minut tego odcinka i na prawdę zapowiada się ciekawy sezon ::krzyw::

No ja właśnie ściągam, ale wolno idzie... Chyba były od razu dwa odcinki wyemitowane, ale podobno na mininova.org jest jakaś popsuta wersja :( Mam nadzieję, że ściągam dobrą, bo już nie mogę się doczekać :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Ile odcinków ma mieć 3 sezon? Ciekawe czy 4 powstanie. ::chytry::
Są tu jeszcze jacyś fani The 4400? Takie tu pustki, czas ożywić rozmowę...
Kto jest waszym ulubionym bohaterem/bohaterką? Moją bohaterką jest Lily, bohaterem Tom, Danny ::chytry::
Bardzo lubię ten serial.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

A ile serii widziałeś B@r? Ja muszę zacząć ściągać trzecią od nowa i jeszcze żadnego odcinka z niej nie widziałam :( Ale również lubię Lilly :) I jeszcze żonę Toma, nie pamiętam jej imienia, ale ma fajny akcent :)

A ja lubie Seana ;) i Maye

No i lubie ogladac historie pojedynczych "uprowadzonych" i ich zdolnosci. Fajny byl ten supermen ;) co chcial wyplenic zlo z parku miejskiego - koncowa scena byla wzruszajaca, ludzie sami zaczeli sprzatac w parku, zamalowywac graffiti, czyscic lawki ... osobna sprawa jest na jak dlugo ;) i za ile dni wszystko wroci "do normy"
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

wiwi pisze:A ile serii widziałeś B@r? Ja muszę zacząć ściągać trzecią od nowa i jeszcze żadnego odcinka z niej nie widziałam :( Ale również lubię Lilly :) I jeszcze żonę Toma, nie pamiętam jej imienia, ale ma fajny akcent :)
Żona Toma to Linda. :wink: Mam nadzieję, że się pojawi wkrótce, bo nie było jej w pierwszym odcinku otwierającym 2 sezon.
Ja właśnie jestem po pierwszym odcinku z 2 sezonu. Fajnie, bo ten odcinek trwał prawie półtorej godziny :)
I mam do Ciebie wiwi pytanie. Czy to prawda, że w 3 sezonie zmienia się aktorka która gra Lily? Bo doszły mnie takie słuchy...
Czy Danny wróci do rodziny?
Pozdrawiam fanów naszych powracających. ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Z Lili to będzie nie zupełnie tak...
Uwaga !! SPOILER !!
[shadow=red]W pierwszym odcinku trzeciej serii Lili zostaje postarzona o kiladziesiąt lat, ma to związek z Isabel której przybywa kilkanaście lat. Powiązanie matki z córką sprawia że gdy Isabel staje się dorosła jej matka czyli Lili staje się staruszką. Trochę to zakręcone ale tak jest. Kilka odcinków później Lili umiera ;-(
Już nie pamiętam jak się skończył wątek Dannego, gdyż to był raczej epizodyczny wątek i szybko został zakończony.[/shadow]
Przypominam, że dzisiaj jest premiera finałowego odcinka 3 serii, więc od jutra będzie do ściągnięcia :D

Aaaa... mam całą serię w plecy! Szybko się skończyła :P To ile ta trzecia ma odcinków?

Trzecia seria ma 13 odcinków, podobnie jak druga. Już się nie mogę doczekać dzisiejszego odcinka, jak każdy finałowy odcinek zapowiada się bardzo ciekawie ::krzyw::

Post autor: santylia »

no no z waszych wypowiedzi wynika ze to extraaa serial hmm musze w takim razie koniecznie go miec :mrgreen: :mrgreen: a moze AXN by go kupli :serce: i mogliby kupic tez prison Break bo nie chce mi sie sciagac ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Wiwi, obejrzałaś już 3 serię?
ODPOWIEDZ