Administrator
Administrator
Re: "MnS" w Polsce

Post autor: Dawidek »

Gdybym nie zajrzał po południu do tematu, to nie wiedziałbym, że serial powrócił. A tak obejrzałem jeden odcinek, a godzinę temu - drugi.

Jutro ma być jeden premierowy odcinek. Chyba nastąpił powrót do normalności.

Zgadzam się z @B@B@r , że nadawca jest niepoważny. Co ich skłoniło do wycofania się z tej zmiany? Czyżby spotkali się z dużą krytyką ich poczynań w Internecie? I skąd ten pomysł na tak długą przerwę?
@BeLieF , tak - musimy być czujni. Wydaje mi się, że sama emisja w streamingu nie jest zagrożona, skoro kupili kolejne 500 odcinków, ale nigdy nic nie wiadomo, jakie plany zostaną wcielone w życie.
Chyba zniknęła informacja o dwóch odcinkach od marca? Czyli jednak po jednym odcinku codziennie? Ja wolę taką opcję, bez przerw po jednym odcinku w dni robocze. :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: nołbady »

Szkoda, ale dobrze, że nie ma przerwy. Mogliby chociaż przez jakiś czas udostępniać też odcinki w weekendy.
Administrator
Administrator

Adex-fan Brooke pisze: 2025-02-13, 00:31 Chyba zniknęła informacja o dwóch odcinkach od marca? Czyli jednak po jednym odcinku codziennie? Ja wolę taką opcję, bez przerw po jednym odcinku w dni robocze. :)
Tego komunikatu o przerwie i dwóch odcinkach od marca nie widziałem od wczoraj - we wtorek jeszcze był. Teraz jest po jednym odcinku, czyli powrócono do sytuacji sprzed poniedziałku.

Post autor: mario1989 »

https://www.wirtualnemedia.pl/m/artykul ... edia-group
Emitel przerwał nadawanie Vidoc TV w MUX8.

Post autor: Cynthia »

mario1989 pisze: 2025-02-14, 17:05 https://www.wirtualnemedia.pl/m/artykul ... edia-group
Emitel przerwał nadawanie Vidoc TV w MUX8.
Nie ogladam tam, ale mam nadzieje , ze to nie wpłynie na streaming. Szkoda by było.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"

Ja chyba nie widzę tych odcinków. Który teraz jest dostępny?
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Administrator
Administrator

Nie wiem, co masz na myśli @Cynthia , ale odpowiem w ten sposób.

Red Go pokazał dziś 8801 odcinek.
Red Carpet TV - 8761 odcinek.
Vidoc TV - 8435 odcinek.

Przed chwilą obejrzałem w streamingu najnowszy odcinek. :wink:

Wszystko już mam, nie wiem dlaczego nie widziałam nowych odcinków. :roll:
Znowu był dzień bez odcinka na RedGo, ciekawe z czego wynikają te problemy. :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Nie wiem, z czego są te problemy, ale dzisiaj - drugi dzień z rzędu - tez nie ma premierowego odcinka. Zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest konsekwencja tego, że nowe odcinki mają być dopiero od marca - po tej przerwie, do której jednak nie doszło.

Post autor: BeLieF »

Najgorszy jest brak jakiejkolwiek informacji: z czego wynika ta przerwa i kiedy emisja zostanie wznowiona w VOD. :evil:

Post autor: nołbady »

Wygląda na to, że od poniedziałku Moda wraca na RED GO z dwoma odcinkami ;)
Administrator
Administrator

@nołbady , wygląda na to, że się to potwierdza. Przed chwilą wszedłem na RED GO i widzę, że w poniedziałek będą dwa odcinki: 8808 i 8809. Mo może się chwilkę utrzymać i tym sposobem mogę mieć potem większe zaległości. ::kwasny::

Vidoc TV działa bez zakłóceń na Canal+, więc abonenci satelitarni korzystający z usług tego operatora nie powinni mieć większych problemów z odbiorem stacji.

Ciekawe dane podaje "Press". Po tym, jak Vidoc TV zniknął z MUX 8 naziemnej telewizji, udziały w rynku stacji mocno zmalały. Po za tym Red Carpet Media notuje duże straty finansowe: https://press.pl/tresc/86068,po-opuszcz ... ly-w-rynku . Nie wróży to dobrze na przyszłość.

Dzisiaj na Antenie TV został wyemitowany 1 odcinek programu "Złote czasy telewizji". Było o "MnS". Goście programu zastanawiali się, ile odcinków liczy serial, wspomnieli o tym, że Tomasz Raczek, w latach 90-tych, nie kupił serialu. Było też parę innych komentarzy, np. o kolorowym amerykańskim świecie.

Post autor: Marcus »

I to by było na tyle z dwóch odcinków dziennie :zeby: Swoją drogą, ciekawa taktyka, kilkudniowa przerwa w emisji, żeby potem chwalić się, że od marca ruszają z dwoma odcinkami dziennie. No cóż, dotrzymali słowa, tego nie można im odmówić. :zeby:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
ODPOWIEDZ