Administrator
Gdybym nie zajrzał po południu do tematu, to nie wiedziałbym, że serial powrócił. A tak obejrzałem jeden odcinek, a godzinę temu - drugi.
Jutro ma być jeden premierowy odcinek. Chyba nastąpił powrót do normalności.
Zgadzam się z @B@B@r , że nadawca jest niepoważny. Co ich skłoniło do wycofania się z tej zmiany? Czyżby spotkali się z dużą krytyką ich poczynań w Internecie? I skąd ten pomysł na tak długą przerwę?
@BeLieF , tak - musimy być czujni. Wydaje mi się, że sama emisja w streamingu nie jest zagrożona, skoro kupili kolejne 500 odcinków, ale nigdy nic nie wiadomo, jakie plany zostaną wcielone w życie.
Jutro ma być jeden premierowy odcinek. Chyba nastąpił powrót do normalności.
Zgadzam się z @B@B@r , że nadawca jest niepoważny. Co ich skłoniło do wycofania się z tej zmiany? Czyżby spotkali się z dużą krytyką ich poczynań w Internecie? I skąd ten pomysł na tak długą przerwę?
@BeLieF , tak - musimy być czujni. Wydaje mi się, że sama emisja w streamingu nie jest zagrożona, skoro kupili kolejne 500 odcinków, ale nigdy nic nie wiadomo, jakie plany zostaną wcielone w życie.
Chyba zniknęła informacja o dwóch odcinkach od marca? Czyli jednak po jednym odcinku codziennie? Ja wolę taką opcję, bez przerw po jednym odcinku w dni robocze. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Szkoda, ale dobrze, że nie ma przerwy. Mogliby chociaż przez jakiś czas udostępniać też odcinki w weekendy.
Administrator
Tego komunikatu o przerwie i dwóch odcinkach od marca nie widziałem od wczoraj - we wtorek jeszcze był. Teraz jest po jednym odcinku, czyli powrócono do sytuacji sprzed poniedziałku.Adex-fan Brooke pisze: ↑2025-02-13, 00:31 Chyba zniknęła informacja o dwóch odcinkach od marca? Czyli jednak po jednym odcinku codziennie? Ja wolę taką opcję, bez przerw po jednym odcinku w dni robocze.![]()
https://www.wirtualnemedia.pl/m/artykul ... edia-group
Emitel przerwał nadawanie Vidoc TV w MUX8.
Nie ogladam tam, ale mam nadzieje , ze to nie wpłynie na streaming. Szkoda by było.mario1989 pisze: ↑2025-02-14, 17:05 https://www.wirtualnemedia.pl/m/artykul ... edia-group
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Ja chyba nie widzę tych odcinków. Który teraz jest dostępny?
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Administrator
Nie wiem, co masz na myśli @Cynthia , ale odpowiem w ten sposób.
Red Go pokazał dziś 8801 odcinek.
Red Carpet TV - 8761 odcinek.
Vidoc TV - 8435 odcinek.
Przed chwilą obejrzałem w streamingu najnowszy odcinek.
Red Go pokazał dziś 8801 odcinek.
Red Carpet TV - 8761 odcinek.
Vidoc TV - 8435 odcinek.
Przed chwilą obejrzałem w streamingu najnowszy odcinek.
Wszystko już mam, nie wiem dlaczego nie widziałam nowych odcinków. 
Znowu był dzień bez odcinka na RedGo, ciekawe z czego wynikają te problemy. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Nie wiem, z czego są te problemy, ale dzisiaj - drugi dzień z rzędu - tez nie ma premierowego odcinka. Zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest konsekwencja tego, że nowe odcinki mają być dopiero od marca - po tej przerwie, do której jednak nie doszło.
Najgorszy jest brak jakiejkolwiek informacji: z czego wynika ta przerwa i kiedy emisja zostanie wznowiona w VOD. 
Wygląda na to, że od poniedziałku Moda wraca na RED GO z dwoma odcinkami 
Administrator
@nołbady , wygląda na to, że się to potwierdza. Przed chwilą wszedłem na RED GO i widzę, że w poniedziałek będą dwa odcinki: 8808 i 8809. Mo może się chwilkę utrzymać i tym sposobem mogę mieć potem większe zaległości.
Vidoc TV działa bez zakłóceń na Canal+, więc abonenci satelitarni korzystający z usług tego operatora nie powinni mieć większych problemów z odbiorem stacji.
Ciekawe dane podaje "Press". Po tym, jak Vidoc TV zniknął z MUX 8 naziemnej telewizji, udziały w rynku stacji mocno zmalały. Po za tym Red Carpet Media notuje duże straty finansowe: https://press.pl/tresc/86068,po-opuszcz ... ly-w-rynku . Nie wróży to dobrze na przyszłość.
Dzisiaj na Antenie TV został wyemitowany 1 odcinek programu "Złote czasy telewizji". Było o "MnS". Goście programu zastanawiali się, ile odcinków liczy serial, wspomnieli o tym, że Tomasz Raczek, w latach 90-tych, nie kupił serialu. Było też parę innych komentarzy, np. o kolorowym amerykańskim świecie.
Vidoc TV działa bez zakłóceń na Canal+, więc abonenci satelitarni korzystający z usług tego operatora nie powinni mieć większych problemów z odbiorem stacji.
Ciekawe dane podaje "Press". Po tym, jak Vidoc TV zniknął z MUX 8 naziemnej telewizji, udziały w rynku stacji mocno zmalały. Po za tym Red Carpet Media notuje duże straty finansowe: https://press.pl/tresc/86068,po-opuszcz ... ly-w-rynku . Nie wróży to dobrze na przyszłość.
Dzisiaj na Antenie TV został wyemitowany 1 odcinek programu "Złote czasy telewizji". Było o "MnS". Goście programu zastanawiali się, ile odcinków liczy serial, wspomnieli o tym, że Tomasz Raczek, w latach 90-tych, nie kupił serialu. Było też parę innych komentarzy, np. o kolorowym amerykańskim świecie.
I to by było na tyle z dwóch odcinków dziennie
Swoją drogą, ciekawa taktyka, kilkudniowa przerwa w emisji, żeby potem chwalić się, że od marca ruszają z dwoma odcinkami dziennie. No cóż, dotrzymali słowa, tego nie można im odmówić. 
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe