Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Komu szkoda Caroline? Mnie bardzo. Lubiłem tę postać. Nie powinna umierać. Biedny Douglas został bez mamy... :(

Ech, kolejna Caroline, którą pożegnaliśmy... :(

Widziałem aktorkę na planie B&B i jest bardzo sympatyczna.
Ostatnio zmieniony 2022-02-13, 21:14 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja bym chciał recast i ożywienie ponownie blond i długowłosej Caroline. Nawet we wspomnieniach pokazali te sceny gdzie była bardziej promienna niż pod koniec występów. Trochę żenada, że uśmiercono ją tylko po to aby Hope zaczęła wątek z Douglasem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Adex-fan Brooke pisze:Trochę żenada, że uśmiercono ją tylko po to aby Hope zaczęła wątek z Douglasem.
Dokładnie. Jak Bell tak bardzo chciał ten wątek z Douglasem, to mógł nie skreślać Caroline i wymyślić wątek, że uznano ją za zaginioną. Wątek z Douglasem by się odbył, a za jakieśpół roku czy nawet później Caroline by wróciła i wszystko rozwaliła. No ale za trudne to za Bella... :evil:

On tak jak szybko zakochuje się w nowych postaciach, tak szybko potrafi bez sensu się ich pozbyć. A zapchajdziury siedzą. Straszny ma gust... ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Bell chyba nie uznaje czegoś takiego jak zaginięcie bohatera. Pamiętam, że tak mniej więcej to tłumaczono, gdy Ridge zerwał z Brooke z powodu smsów do Deacona i wyjechał do Paryża, a mógł po prostu zaginąć: "gdyby Ridge zaginął, trzeba byłoby ciągle o nim mówić, bohaterowie rozpoczęliby poszukiwania. Ridge ciągle byłby na tapecie i serial nie mógłby ruszyć z miejsca". Coś takiego mówiono w wywiadach.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

DeaconFan pisze:Bell chyba nie uznaje czegoś takiego jak zaginięcie bohatera. Pamiętam, że tak mniej więcej to tłumaczono, gdy Ridge zerwał z Brooke z powodu smsów do Deacona i wyjechał do Paryża, a mógł po prostu zaginąć: "gdyby Ridge zaginął, trzeba byłoby ciągle o nim mówić, bohaterowie rozpoczęliby poszukiwania. Ridge ciągle byłby na tapecie i serial nie mógłby ruszyć z miejsca". Coś takiego mówiono w wywiadach.
Hahaha, a niby kocha społeczne wątki. Po zakończeniu odcinka, w którym oficjalnie Caroline zostałaby uznana za zaginioną, mógłby dać informację z jakąś infolinią np. wsparciem dla rodzin, którym ktoś zaginął. Takie numery na infolinie nie raz, nie dwa były w odcinkach w USA przy społecznych wątkach. I miałby akcję na trochę z głowy przy okazji, a przecież wątek z Douglasem by mu nie uciekł. Co się odwlecze to nie uciecze. I głupie myślenie, że wszyscy muszą o tym mówić. :evil:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Szkoda, że Caroline uśmiercono. Wątek śmierci Caroline pokazał po raz kolejny, że "MnS" to trochę "Klan". O tym, że bohaterka zmarła tylko opowiedziano. Głupotą jest to, że o pożegnaniu postaci tylko powiedziano, zamiast go pokazać, zaprosić gościnnie aktorki grające Karen i Danielle plus Steffy, która dziś wyparowała (powód jest znany).

Plusem ostatnich odcinków jest debiut "nowego" Thomasa i Douglasa.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Douglas jest uroczy, świetnie dobrany do tej roli i utalentowany mały aktor. Nowy Thomas jak dla mnie gorszy od poprzedników.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Zgadzam się, Douglas jest bardzo fajny. :)

Ostatnie dwa odcinki powodują u mnie wybuchy śmiechu. Miny Quinn są bezcenne. :serce: Doniesienia na temat relacji Billa i jej przyjaciółki są dla niej szokujące i niekomfortowe. Rena nieźle musiała się gimnastykować, by odegrać swoją rolę. Czasami nie trzeba wiele mówić, mimika mówi więcej niż milion słów. ::rad::
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Fajnie, że po latach pojawił się wątek związany ze Stormem. No i mamy w serialu kolejną Logankę (i to bardzo podobną do Hope) :) Lepsze to niż gdyby Wyatt i Flo mieli się dowiedzieć, że kiedyś kochali się w sobie a teraz są rodzeństwem.

Była kolejna szansa, żeby wszyscy dowiedzieli się prawdy o Beth, ale jednak znowu z tego nici.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Nie spodziewałam się , że Flo jest córką Storma. Trochę to naciągane jak niemal wszystko w tym serialu, ale to mi się podoba. Kolejna kobieta Logan, więc na pewno nie dadzą jej zginąć.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Dawidek
Administrator

Ja też byłem zaskoczony, że Flo jest córką Storma. Wątek z odkryciem prawdy trochę naciągany, ale przydałoby się trochę coś więcej opowiedzieć o relacji Storma ze Shauną. Ale wygląda na to, że to była tylko przelotna, niezbyt długa znajomość, więc wiele tu do opowiadania nie będzie.
Przez to, że Flo jest Loganką, to jej sytuacja się skomplikowała. Dziewczyna jest w strasznie niekomfortowej sytuacji, skrywając sekret dotyczący jej kuzynki. Teraz będzie jej jeszcze trudniej, z racji relacji rodzinnych.

Quinn i Bill nie skaczą sobie do gardeł. :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r

Cynthia pisze:Kolejna kobieta Logan, więc na pewno nie dadzą jej zginąć.
Skoro zginął Storm Logan, to czemu jakaś Flo miałaby kiedyś nie zginąć? Nie takie postacie ginęły...

Przypomnienie o Stormie mi tylko przypomniało, że szkoda, że go uśmiercili.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Zginąć w sensie wpaść w kłopoty i nie mieć znikąd pomocy, a nie w sensie umrzeć. Do tej pory była samotna, później pojawił się w jej życiu Wyatt, a teraz ma rodzinę.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wg mnie za bardzo namieszali z tą Flo, to soap opera, ale już przesadzili ze zbiegami okoliczności aby miała aż tyle powiązań. Storm najfajniejszy był ten pierwszy, od początku go lubiłem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Rozśmieszyło mnie jak dziś Shauna dzwoniła do Flo i był u niej dzień a u Flo i Wyatta wyglądało na wieczór, coś tu nie grało trochę. :lol:
ODPOWIEDZ