Kolejna postać, którą od niedawna możemy oglądać w odcinkach z Playera.
Tu mam odmienne zdanie niż odnośnie Mayi. Póki co Carter nic nie wnosi do serialu oprócz prężenia swoich mięśni na siłowni w FC. Próbuje przypodobać się Mayi, lecz widać że ta woli bardziej Ricka. Carter miał jednak ostatnio trochę scen z Caroline, może ich by tak razem połączyli ;>
Jak narazie Carter nie ma nic ciekawego do zagrania w serialu a szkoda bo to sympatyczny aktor i myślę, że stać go na więcej.
A jakie jest Wasze zdanie odnośnie adopcyjnego brata Marcusa ?
Tu mam odmienne zdanie niż odnośnie Mayi. Póki co Carter nic nie wnosi do serialu oprócz prężenia swoich mięśni na siłowni w FC. Próbuje przypodobać się Mayi, lecz widać że ta woli bardziej Ricka. Carter miał jednak ostatnio trochę scen z Caroline, może ich by tak razem połączyli ;>
Jak narazie Carter nie ma nic ciekawego do zagrania w serialu a szkoda bo to sympatyczny aktor i myślę, że stać go na więcej.
A jakie jest Wasze zdanie odnośnie adopcyjnego brata Marcusa ?
Administrator
Administrator
Ja także lubię Cartera. To fajny facet. Ale trochę naiwny, nie tylko w stosunku do kobiet. W sprawie Ridge'a i unieważnienia ślubu to zapaliła mu się czerwona lampka i nie sprawdził tego. Mógł zadzwonić i zapytać "czy jesteś pewny?". Rozumiem, że ma duże zaufanie do przyjaciela - ale znając skomplikowane losy Ridge'a i Brooke, powinien nabrać choć trochę wątpliwości. Ale rozumiem go też - dostał jasną prośbę i wykonał ją, bo uwierzył na słowo. Tym bardziej, że to była wiadomość "od zaufanej osoby".
Carter się rozkręcił od czasu gdy był tu komentowany i ma swoje wątki, tylko czy jego postępowanie nie poszło za daleko? Najpierw romans z żoną Erica a teraz beznadziejne oświadczyny Paris mimo, że nadal kocha Quinn...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Według mnie to będzie tragedia, bo Paris prędzej czy później to zauważy. On też będzie się męczył. Fajnie jakby Quinn przerwała ślub.
Nie sądzę, żeby Quinn coś zrobiła, ona jest mentalnie wykastrowana przez Erica.
Carter z poważnego człowieka czekającego na tę jedyną miota się między kobietami wciąż podejmując złe decyzje.
Carter z poważnego człowieka czekającego na tę jedyną miota się między kobietami wciąż podejmując złe decyzje.
Aktualnie oglądam "Chicago One".