W 69. odcinku „Kryminalnych” gościnnie wystąpi Dariusz Wnuk – aktor znany widzom z roli niepełnosprawnego Łukasza w serialu „Samo życie”. Tym razem, młody gwiazdor… założy habit zakonnika. Tyle, że nie do końca świątobliwego...
Muszę koniecznie oglądać.
Muszę koniecznie oglądać.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
W trzecim odcinku aktualnej serii grała Mandaryna, ale grała żonę trenera klubu piłkarskiego, a nie jak wcześniej zapowiadano prokuratora. Ogólnie podobał mi się ten odcinek - na razie najlepszy z tej serii. Szczególnie interesujące były przyczyny śmierci tego piłkarza na boisku. Przypadek w którym miesza się efedrynę z peyotlem jest dosyć niespotykanym. Ale jak się okzało to był nieszczęśliwy zbieg okoliczności i piłkarz zmarł. No i wciąż jest prokurator Wiśniewska, a podobno miała być zmiana. 
Co do pani prokurator to ja czytalam, że ma być dodatkowo nowy, młody prokurator (zainteresowany BasiąLoLex pisze:No i wciąż jest prokurator Wiśniewska, a podobno miała być zmiana.
Fatycznie, ten odcinek był ciekawy
A najlepszy jest kołnierz Marka
Co złego, to nie ja 
Na interii pisze że 8. sezon jest ostatni. Tp jest link do tego:
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ch,1087417
Bardzo się z tego cieszę. Ile można ciągnąć serial. Mi się znudził po 3. sezonie. A przy okazji: wie ktoś co się stało z "Twarzą w twarz"?
[ Dodano: 2008-04-04, 19:44 ]
Dopiero zauważyłem że jest o tym napisane w temacie "Radio i telewizja. Przynajmniej jak ktoś nie zagląda do tamtego tematu a zagląda do tego to będzie wiedział.
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ch,1087417
Bardzo się z tego cieszę. Ile można ciągnąć serial. Mi się znudził po 3. sezonie. A przy okazji: wie ktoś co się stało z "Twarzą w twarz"?
[ Dodano: 2008-04-04, 19:44 ]
Dopiero zauważyłem że jest o tym napisane w temacie "Radio i telewizja. Przynajmniej jak ktoś nie zagląda do tamtego tematu a zagląda do tego to będzie wiedział.