Post autor: sharkinator »

Szkoda, bo to już nie będzie to samo i ciężko będzie się przyzwyczaić.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Faktycznie, ciężko się będzie przyzwyczaić. Znam tego lektora, nie jest najgorzej, ale nie jest on w gronie moich ulubionych. Trzeba będzie się przyzwyczaić.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szkoda, ale to było do przewidzenia... Odczujemy zmianę... szkoda, że starsi ludzie nie bo to będzie już serial tylko dla fanów...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: BeLieF »

Bukrewicz nie jest taki najgorszy moim zdaniem. Kwestia przyzwyczajenia się i osłuchania.

Post autor: Mareczek »

Podoba mi się nowy lektor, ma przyjemny głos i wprowadził powiew świeżości do "Mody" :D
Szkoda, że odcinki nie są w telewizji, bo wtedy więcej osób miałoby okazję zobaczyć nowe oblicze serialu :?

Post autor: bosskicinu »

Mi też od razu spodobał się głos lektora chociaż dla wielu ludzi ikoną polskiego głosu Mody pozostanie S. Olejniczak.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Mnie się nowy lektor i jego głos podoba. Znam już Pawła Bukrewicza choćby z Teleexpressu. Cieszę się, że uszanowano tradycję odczytywania na koniec czołówki i przy napisach końcowych numeru odcinka. Jedyne moje zastrzeżenie: lektorat czyta "Tajlor" zamiast "Tejlor". Aż dziwne, że nikt z Was do tej pory nie zwrócił tutaj na to uwagi. Mnie to trochę poraziło. :roll: Ogólnie jednak wrażenia raczej pozytywne. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Radzę by do niego napisać. :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Elmoo »

Ja również raczej mam pozytywne zdanie o nowym lektorze, wpasował się w nowe oblicze MnS. :wink:

Post autor: halihali »

Moim zdaniem ten lektor jest lepszy od poprzedniego. :)
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Znam Pawła Bukrewicza. Czytał on "Bracia i siostry" oraz "Glee". I mam pozytywne odczucia. Prawie umarłem z ciekawości, jak on wypadnie w "MnS". I było dobrze, tłumaczenie jest jest ok, zauważyłem fakt dziwnego wypowiedzenia imienia Taylor. Wydaje się, że on nie oglądał wcześniej "MnS". Musi się wyrobić i będzie dobrze.

Mam nadzieję, pan Olejniczak nie przestanie oglądać serialu, nawet jeśli "MnS" jest emitowana tylko w necie.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Też mnie ciekawi czy pan Olejniczak będzie sobie oglądać w necie :D
Nowy lektor nie jest zły, jest to główne odświeżenie, które odczuliśmy i które nawet może być czymś dobrym bo odbiór serialu może być inny. Dobrze, że czyta numer odcinka przy czołówce i tyłówce. Co do wymawiania Taylorzycy jeszcze nie ma co panikować, wydaje mi się, że za drugim razem już powiedział poprawnie jej imię...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Logan »

Mnie on trochę raził na początku odcinka, ale pod koniec już było lepiej. Myślę więc że się osłucham. Najważniejsze jest że idziemy do przodu z odcinkami po polsku. :D :D
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
matti05
matti05

Post autor: matti05 »

Jeśli chodzi o lektora Pawła Bukrewicza w pierwszych minutach dziwnie było ale to kwestia przyzwyczajenia. A teraz wypada dobrze :) .Chociaż Stanisław Olejniczak jest nie zastąpiony ;)

Post autor: Mareczek »

Prima Aprilis było wczoraj, więc Was nie nabieram - Stanisław Olejniczak nadal czyta "Modę" :shock: :D
W wersji na tablecie i komórce jest Olejniczak, w wersji komputerowej - Bukrewicz ::rad::
ODPOWIEDZ