Administrator
Szkoda, ale to było do przewidzenia... Odczujemy zmianę... szkoda, że starsi ludzie nie bo to będzie już serial tylko dla fanów...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mnie się nowy lektor i jego głos podoba. Znam już Pawła Bukrewicza choćby z Teleexpressu. Cieszę się, że uszanowano tradycję odczytywania na koniec czołówki i przy napisach końcowych numeru odcinka. Jedyne moje zastrzeżenie: lektorat czyta "Tajlor" zamiast "Tejlor". Aż dziwne, że nikt z Was do tej pory nie zwrócił tutaj na to uwagi. Mnie to trochę poraziło.
Ogólnie jednak wrażenia raczej pozytywne. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Znam Pawła Bukrewicza. Czytał on "Bracia i siostry" oraz "Glee". I mam pozytywne odczucia. Prawie umarłem z ciekawości, jak on wypadnie w "MnS". I było dobrze, tłumaczenie jest jest ok, zauważyłem fakt dziwnego wypowiedzenia imienia Taylor. Wydaje się, że on nie oglądał wcześniej "MnS". Musi się wyrobić i będzie dobrze.
Mam nadzieję, pan Olejniczak nie przestanie oglądać serialu, nawet jeśli "MnS" jest emitowana tylko w necie.
Mam nadzieję, pan Olejniczak nie przestanie oglądać serialu, nawet jeśli "MnS" jest emitowana tylko w necie.
Też mnie ciekawi czy pan Olejniczak będzie sobie oglądać w necie
Nowy lektor nie jest zły, jest to główne odświeżenie, które odczuliśmy i które nawet może być czymś dobrym bo odbiór serialu może być inny. Dobrze, że czyta numer odcinka przy czołówce i tyłówce. Co do wymawiania Taylorzycy jeszcze nie ma co panikować, wydaje mi się, że za drugim razem już powiedział poprawnie jej imię...
Nowy lektor nie jest zły, jest to główne odświeżenie, które odczuliśmy i które nawet może być czymś dobrym bo odbiór serialu może być inny. Dobrze, że czyta numer odcinka przy czołówce i tyłówce. Co do wymawiania Taylorzycy jeszcze nie ma co panikować, wydaje mi się, że za drugim razem już powiedział poprawnie jej imię...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city