Post autor: Grisza »

Uważam, ze to skandal iż MNS ma być usunięta. Tak nie moze być. Nikt sobie nie wyobraża TVP bez Mody na sukces. Braun jest nienormalny. Jak można tak postępować. Dali by MNS o normalnej godzinie czyli 16lub 16:30 i 5 razy w tygodniu to oglądalność była by o wiele większa
Grisza :)

Post autor: halihali »

Hej, jest to mój pierwszy post na tym forum. Zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale jeszcze nic nie napisałem. To co się dzieje obecnie z "Modą" na TVP to jakiś skandal, ale oni oczywiście swoje. I tak jak wyżej, serial powinien być o 16 tak jak to zawsze było. :roll:
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
cmk

Post autor: cmk »

Christine Waage, szefowa działu dystrybucji zagranicznej była przez ostatnie 2 dni w Warszawie. Nie wiem czy jakiekolwiek decyzje zapadły, w każdym razie na pewno odwiedziła TVP.

Post autor: bosskicinu »

We wtorek 28.10 brak odcinka.
http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p1028_T1D.txt
Żenada nie dość, że być może zabiorą nam Modę całkowicie to jeszcze po drodze obcinają odcinki. Chciałbym wiedzieć jaką ostateczną decyzję podjęła telewizja i kiedy nas o tym poinformują.

Post autor: BeLieF »

Zawsze mogą dać premierę w porze powtórkowej :lol: , bo powtórka jest normalnie.

Raczej tak nie będzie bo powtórka tego dnia jest z piątkowego odcinka a następnego dnia nie ma powtórki
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Może to być jednorazowe zdarzenie, spowodowane istotną transmisją z otwarcia muzeum. Zwróćcie uwagę, że "Jaka to melodia?" jest o nietypowej porze. Prawie pewne jest to, że "MnS" nie będzie też 11 listopada.

W sprawie decyzji dot. Mody tvp poinformuje nas w listopadzie.
Taki komentarz napisali na swoim Facebooku. Coraz bardziej zaczynam wątpić w to wszystko ;/

Ja mam takie ogólne pytanie do wszystkich. Z tego względu, że od grudnia prawdopodobnie nie będzie Mody na tvp to czy ktoś podjął by się przetłumaczania dalszych odcinków i wrzucania tutaj ? Wiem, że to trochę może być pracochłonne, ale niektórzy niespoilerowcy na tym forum nie znają dobrze angielskiego a chętnie oglądali by dalsze odcinki. Ja również jestem taką osobą a odcinków z 2011 roku nigdy nie widziałem. Oczywiście mam nadzieję, że taka konieczność nie będzie, ale sami widzicie do czego dąży ta zasrana tvp. Czekam na Wasze odpowiedzi.
cmk

Jakby się zebrało przynajmniej 5 osób, żeby podzielić się pracą, to możnaby to robić. Ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie. "Moda..." może pojawić się na Player.pl (Ale to ostateczność dla dystrybutora), więc nie będziemy całkowicie odcięci chyba... Tylko co mają powiedzieć ciocie/babcie, które jednak przeważają w gronie odbiorców...

Jeśli na player.pl to z jakiś lektorem wtedy ?
cmk

Tego nikt jeszcze raczej nie wie...
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Nie ma co liczyć na komunikat o końcu emisji. TVP zdejmie po cichu tak jak inne swoje seriale zagraniczne, które zaczęła emitować i przestała bez słowa wyjaśnienia.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: BeLieF »

TVP nie kupiło nowych odcinków.... Zatem decyzja została już podjęta :(

Post autor: pixiequeen »

TVP nie ale B&B na Twitterze ogłosiło ,że nie będzie nowych odcinków w Polskiej telewizji. Nawet mnie to nie zaskoczyło. Byłem już pewien i nawet jeśli MNS ma wrócić do polskiej telewizji czy to do TVP czy innej, ja zamierzam oglądać w oryginalnej wersji... Dziękuje TVP.
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
ODPOWIEDZ