Post autor: sharkinator »

A ja mam zupełnie przeciwne odczucia. Odcinek nudny że aż szkoda mówić.

Post autor: Mareczek »

To prawda, odcinek bardzo nudy, bo zbyt wiele razy mówili o szkodliwościach palenia i to jeszcze w taki "nauczycielski" sposób. Rozmowa Marcua i Dayzee w zasadzie o niczym, a z oświadczyn Donny niestety nie jestem zadowolony :roll:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czyż mały Jack nie jest uroczy? :) Fajnego małego aktora wybrali i fajnie, że go pokazują jak już nieco podrósł, szkoda, że brak jego scen z resztą rodziny.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: bosskicinu »

Mały Jack to ogólnie niestety pokrzywdzone dziecko - ma tylko jednego ojca a matek miał już kilka: Brooke jest biologiczną matką, Taylor go urodziła, Bridget i Katie trochę go wychowywały. Każda z tych wymienionych przestała się nim interesować, teraz Aggie tak jak by je zastąpiła. Ale cieszę się, że pokazują teraz częściej Jacka.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Odcinki są faktycznie trochę nudnawe. Plusem jednak jest ten moralizatorski ton w sprawie walki z paleniem - bo jestem wrogiem palenia. Scenarzyści mogli jednak lepiej taki wątek rozpropagować.
Czy tylko mi się wydaje, że Stephanie nosi ostatnio te same kostiumy w tym samym, granatowym kolorze? :D
Mały Jack jest bardzo fajny, dobrze, że jest go ostatnio trochę więcej. :wink:
Fajnie, że Donna się oświadczyła Justinowi. W końcu mamy jakieś równouprawnienie. Kto powiedział, że tylko mężczyzna musi się oświadczać swojej wybrance?

Post autor: Marcus »

Nie będę oryginalny, bo i dla mnie te odcinki były nudnawe. :ziewam: Fajnie co prawda, że Nick podjął decyzję o rzuceniu palenia, ale pamiętajmy, że rzucić jest łatwo, ale prawdziwą sztuką jest nie wrócić do nałogu. :wink:
Dawidek pisze:Fajnie, że Donna się oświadczyła Justinowi. W końcu mamy jakieś równouprawnienie. Kto powiedział, że tylko mężczyzna musi się oświadczać swojej wybrance?
Też jestem tego zdania. Jak ma być równouprawnienie, to we wszystkim. :wink:

Post autor: Onyks »

Adex-fan Brooke pisze:Czyż mały Jack nie jest uroczy? :) Fajnego małego aktora wybrali i fajnie, że go pokazują jak już nieco podrósł, szkoda, że brak jego scen z resztą rodziny.
Jacka grają bliźniacy. Przyjemnie się patrzy na jego sceny z Nickiem.
Podobały mi się oświadczyny Donny, ale nie lubię jej w parze z Justinem. Ich związek to powrót do idealizowanych czasów młodości. Widać, że ona sama czuje się samotna i desperacko szuka miłości. Moim zdaniem nie pasują do siebie. Ubóstwiam jej relację z Erykiem i nie widzę jej u boku innego meżczyzny.
Wątek z paleniem pouczający, ale już nudnawy. Stephanie od kilku odcinków toczy z Nickiem rozwlekłe rozmowy o tym samym.
Administrator
Administrator

Thomas gra już na trzy fronty: Summer, Madison i Brooke. Kto jeszcze? Już dwie z nich walczą o niego. :roll: Logan jest za mało stanowcza wobec chłopaka. Co z tego, że on się wytłumaczy lotem, wrażeniami z Paryża, jak na kilometr widać, że on czuje do niej miętę. I Logan tez to powinna zauważyć.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Słabo się zakończył ten ostatni odcinek przed wakacjami. Nie wiem jak Was, ale mnie osobiście wątek "mięty" Thomasa do Brooke już nudzi, pora na jakiś przełom w tym wątku.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Grisza »

I pewnie tak też będzie. Wolał bym ale Thomas śmiało mówił o swoich uczuciach do Brooke? Taylor trafił by szlak jasny, a Ridge miał by godnego konkurenta - siebie z dawnych lat.
Czyli MNS dopiero we wrzesniu? Mam nadzieje że o sensownej porze i 5 razy w tygodniu
Grisza :)

Post autor: Elmoo »

Nadzieja matką głupich. :?
Też chciałbym o innej godzinie, bo jak MnS zaczyna się, to ja dopiero kończę lekcje.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Pierwszy odcinek po wakacjach dość ciekawy. :wink:

Tawny jak zwykle komiczna. No i powrócił Carl. :D Fajnie, że przypomnieli fragmenty starych scen z Amber.
Najgorszy punkt odcinka to zdecydowanie miziający się w SP Liam i Hope.

Powrócił również Stephen z "wesołą" nowiną. :) Bardzo dobre było też wejście Pameli.

A jak Wasze wrażenia? :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Mareczek »

Wspaniale oglądało się MNS po tak długiej przerwie :D
Bardzo miłe sceny z Amber i Tawny, uwielbiam retrospekcje - przypomniały mi najlepsze lata z Amber :) Fajne też zdjęcia Adrienne Frantz, jedno było z Oscarów :P
Pamela i Stephen pojawili się zupełnie niespodziewanie, przez przerwę wakacyjną można pomyśleć, że nie było ich od baaardzo dawna. Szkoda, że przy okazji nie pokazali chociaż urywek z konfrontacji Donny i Pam ::chytry::

Post autor: Amber Moore »

Amber przystała jednak na szalony plan matki, retrospekcje z nią fajne:) Myślę że Donna się zgodzi na obecność Pam na swoim ślubie, Hope i Liam miziali się za bardzo
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Administrator
Administrator

Fajnie się oglądało dzisiejszy odcinek. :D

Pamela rozwaliła mnie swoim tanecznym wejściem z radosną nowiną. :D Nie dziwię się Donnie, że jest sceptyczna, co do ślubu ojca. Pamięta doskonale doznane upokorzenia.
Rozwaliła mnie też Tawny swoim idiotycznym podejściem. Matka Amber - mimo, że zabawna - to udowadnia, że głupota nie boli. Amber też zawodzi, jest pod zbyt dużym wpływem matki, mimo że doskonale pamięta, jak było kiedyś. :evil: Fajnie, że zjawił się Carl. :mrgreen:
Faktycznie, Hope i Liam dzisiaj byli całkowicie zbędni.
ODPOWIEDZ