Owen przesadził z tą surogatką... Jackie ma powyżej 60 lat i jest za stara na bycie biologiczną matką. Nawet Sally była młodsza, kiedy rodziła CJ'a. Natomiast adoptowanie chłopca w wieku Zende to nawet ciekawy pomysł.
Miejsce Stephanie jest u Forresterów i dobrze, że odchodzi z JackieM. Swoją misję tam wykonała.
Miejsce Stephanie jest u Forresterów i dobrze, że odchodzi z JackieM. Swoją misję tam wykonała.
Administrator
Tak, Stephanie powinna wszystko powiedzieć, Nick i reszta pewnie by zrozumieli.
Owen przesadził, za bardzo się pośpieszył. Sprawę zastępczej matki powinien był z Jackie wcześniej omówić, a zamiast tego postawił ją właściwie przed faktami dokonanymi. Mnie jej odpowiedź nie dziwi. Ona chyba wolałaby zostać babcią, niż matką.
Owen przesadził, za bardzo się pośpieszył. Sprawę zastępczej matki powinien był z Jackie wcześniej omówić, a zamiast tego postawił ją właściwie przed faktami dokonanymi. Mnie jej odpowiedź nie dziwi. Ona chyba wolałaby zostać babcią, niż matką.
Nadal nie moge zrozumieć czemu Stephanie nie może powiedzieć wszystkim prawdę o udarze. Poddaje się, a mówienie że już sie starzeje to nie jest wymówka. Nick napewno spróbuje się dowiedzieć dlaczego Stephanie tak nagle odchodzi z pracy.
Nie dziwie się Owenowi, że sie rozczarował. Jego marzeniem było wychowywanie dziecka, lecz z Jackie chyba nie może tego dokonać. Właśnie z tego powodu ich małżeństwo może nie przetrwać. Owen jest młody i gotowy na dziecko, a Jackie trochę starsza i już może zostać drugą babcią ale nie mamą.
Nie dziwie się Owenowi, że sie rozczarował. Jego marzeniem było wychowywanie dziecka, lecz z Jackie chyba nie może tego dokonać. Właśnie z tego powodu ich małżeństwo może nie przetrwać. Owen jest młody i gotowy na dziecko, a Jackie trochę starsza i już może zostać drugą babcią ale nie mamą.
Tak naprawdę to Jackie ma z 70 lat lub dobiega do 70 i mogłaby być babcią Owenakubeczek pisze:Owen przesadził z tą surogatką... Jackie ma powyżej 60 lat i jest za stara na bycie biologiczną matką. Nawet Sally była młodsza, kiedy rodziła CJ'a. Natomiast adoptowanie chłopca w wieku Zende to nawet ciekawy pomysł.
Katie jest tak naiwna, albo głupia. Bill robi wszytko, aby spełnić życzenie ojca, niech nawet nie mówi, ze tak nie jest. Katie jest siostrą Brooke i Donny, i jak to wygląda.
Ostatnio zmieniony 2012-09-10, 22:08 przez Grisza, łącznie zmieniany 1 raz.
Grisza 
Administrator
Grisza, usunąłem ostatnie zdanie z Twojego posta, bo chyba to był spoiler, niewielki - ale jednak spoiler. Przynajmniej tak to wygląda.
Nie dziwi mnie to, że Brooke i Katie chcą przemówić siostrze do rozsądku, ale jak się zbytnio zaangażują i każą Katie wybierać, to jej nie pomogą. Mam nadzieję, że siostry będą działać rozważnie i zaakceptują każdy wybór dziewczyny. Ale skoro dziewczyna Billa ponownie słucha nagrania Billa Sr., to może oznaczać to, że Katie do końca nie jest przekonana, co do czystych intencji swego chłopaka.
Fajne miny stroiła Stephanie, kiedy podsłuchiwała rozmowę Jackie z Taylor.
Nie dziwi mnie to, że Brooke i Katie chcą przemówić siostrze do rozsądku, ale jak się zbytnio zaangażują i każą Katie wybierać, to jej nie pomogą. Mam nadzieję, że siostry będą działać rozważnie i zaakceptują każdy wybór dziewczyny. Ale skoro dziewczyna Billa ponownie słucha nagrania Billa Sr., to może oznaczać to, że Katie do końca nie jest przekonana, co do czystych intencji swego chłopaka.
Fajne miny stroiła Stephanie, kiedy podsłuchiwała rozmowę Jackie z Taylor.
Witam wszystkich oglądałem ten odcinek żal mi jest trochę tej Stephanie która ukrywała przed Jackie ten udar no cóż teraz to Jackie powinna wyprawić jakieś przyjęcie na cześć Stephanie i przyjąć ją jak do rodziny w końcu się kobiety przyjaźnią mówię o Jackie i Stephanie. Zobaczymy co teraz zrobi Brooke i Donna już wiedzą o nagraniu Billa to tyle 
Witaj Big Brother. Mi też żal Stefy. W ogóle bardzo złagodniała, zajęła się w końcu jakby sobą, swoją karierą ale ten udar pokrzyżował plany. Śmieszy mnie ten wątek Owena i Jackie - Owen powinien zrozumieć, że kobieta dojrzała, na pewnm etapie życia, mająca dorosłego syna nie ma już ochoty na macierzyństwo i tzw "siedzenie w pieluchach";)
Administrator