Post autor: BeLieF »

Wczorajszy odcinek był jak dla mnie denerwujacy. Nick dobrze przygadał Owenowi. A to jego tłumaczenie sie przed Jackie ::plask wczolo: Ale fajnie że sie pogodzili ;)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Już myślałem, że Owen będzie wygłaszał tą swoją mowę o uratowaniu Steffy i miłości do Jackie do końca odcinka :lol: .

Sceny z Billem i Katie leżącymi na kanapie były okropnie nudne.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: kubeczek »

Owen przesadził z tą surogatką... Jackie ma powyżej 60 lat i jest za stara na bycie biologiczną matką. Nawet Sally była młodsza, kiedy rodziła CJ'a. Natomiast adoptowanie chłopca w wieku Zende to nawet ciekawy pomysł.

Miejsce Stephanie jest u Forresterów i dobrze, że odchodzi z JackieM. Swoją misję tam wykonała.

Post autor: BeLieF »

A według mnie Pam ma dużo racji. Stefa powinna powiedzieć wszytkim o udarze, na pewno by ją zrozumieli i odciążyli w obowiązkach.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tak, Stephanie powinna wszystko powiedzieć, Nick i reszta pewnie by zrozumieli.
Owen przesadził, za bardzo się pośpieszył. Sprawę zastępczej matki powinien był z Jackie wcześniej omówić, a zamiast tego postawił ją właściwie przed faktami dokonanymi. Mnie jej odpowiedź nie dziwi. Ona chyba wolałaby zostać babcią, niż matką. :D

Post autor: kubeczek »

Dawidek pisze:Ona chyba wolałaby zostać babcią, niż matką.
Już jest babcią małego Jacka. Teoretycznie mogłaby zostać nawet babcią Owena. :)

Post autor: bosskicinu »

Nadal nie moge zrozumieć czemu Stephanie nie może powiedzieć wszystkim prawdę o udarze. Poddaje się, a mówienie że już sie starzeje to nie jest wymówka. Nick napewno spróbuje się dowiedzieć dlaczego Stephanie tak nagle odchodzi z pracy.
Nie dziwie się Owenowi, że sie rozczarował. Jego marzeniem było wychowywanie dziecka, lecz z Jackie chyba nie może tego dokonać. Właśnie z tego powodu ich małżeństwo może nie przetrwać. Owen jest młody i gotowy na dziecko, a Jackie trochę starsza i już może zostać drugą babcią ale nie mamą.

Post autor: Grisza »

Stephanie znów chce pokazać, ze jest silna. Wydaje mi się że ona nie chce się wtrąć w życie swojej rodziny, która jak by ją zaniedbała, bo została wyrzucona z FC. Owen jest rąbnięty !! już teraz myśli o dziecku, niech da sobie chwilę za wstrzymanie.
Grisza :)

Post autor: Alex1981 »

kubeczek pisze:Owen przesadził z tą surogatką... Jackie ma powyżej 60 lat i jest za stara na bycie biologiczną matką. Nawet Sally była młodsza, kiedy rodziła CJ'a. Natomiast adoptowanie chłopca w wieku Zende to nawet ciekawy pomysł.

Miejsce Stephanie jest u Forresterów i dobrze, że odchodzi z JackieM. Swoją misję tam wykonała.
Tak naprawdę to Jackie ma z 70 lat lub dobiega do 70 i mogłaby być babcią Owena ::loll::

Post autor: Grisza »

Katie jest tak naiwna, albo głupia. Bill robi wszytko, aby spełnić życzenie ojca, niech nawet nie mówi, ze tak nie jest. Katie jest siostrą Brooke i Donny, i jak to wygląda.
Grisza :)
Administrator
Administrator

Grisza, usunąłem ostatnie zdanie z Twojego posta, bo chyba to był spoiler, niewielki - ale jednak spoiler. Przynajmniej tak to wygląda.

Nie dziwi mnie to, że Brooke i Katie chcą przemówić siostrze do rozsądku, ale jak się zbytnio zaangażują i każą Katie wybierać, to jej nie pomogą. Mam nadzieję, że siostry będą działać rozważnie i zaakceptują każdy wybór dziewczyny. Ale skoro dziewczyna Billa ponownie słucha nagrania Billa Sr., to może oznaczać to, że Katie do końca nie jest przekonana, co do czystych intencji swego chłopaka. :roll:
Fajne miny stroiła Stephanie, kiedy podsłuchiwała rozmowę Jackie z Taylor. :D

Post autor: Big Brother »

Witam wszystkich oglądałem ten odcinek żal mi jest trochę tej Stephanie która ukrywała przed Jackie ten udar no cóż teraz to Jackie powinna wyprawić jakieś przyjęcie na cześć Stephanie i przyjąć ją jak do rodziny w końcu się kobiety przyjaźnią mówię o Jackie i Stephanie. Zobaczymy co teraz zrobi Brooke i Donna już wiedzą o nagraniu Billa to tyle :: bow ::

Post autor: mailo »

Witaj Big Brother. Mi też żal Stefy. W ogóle bardzo złagodniała, zajęła się w końcu jakby sobą, swoją karierą ale ten udar pokrzyżował plany. Śmieszy mnie ten wątek Owena i Jackie - Owen powinien zrozumieć, że kobieta dojrzała, na pewnm etapie życia, mająca dorosłego syna nie ma już ochoty na macierzyństwo i tzw "siedzenie w pieluchach";)
Administrator
Administrator

Podobał mi się ten mały happening zrobiony przez Nicka i spółkę. :D Po takim czymś to każdy przedsiębiorca osiągnie swój cel biznesowy. :zeby:

Post autor: bosskicinu »

Fantastyczna była scena jak ekipa Jackie M wpadła do Stephanie przebrani za sportowców. Tym gestem pokazali jak bardzo jest dla nich ważna. W końcu pokazali Thorne'a ale mogliby też Felicię. Szkoda że rodzeństwo nie ma własnego wątku tylko pojawiają się raz na 30 odcinków.
ODPOWIEDZ