Post autor: BeLieF »

Ja się bardzo cieszę że powraca :D :serce:
Para Bridget&Nick to była moja ulubiona para w B&B :serce:
Na nich patrzy się tak przyjemnie :)
Więc supcio ze wraca ten wątek :serce:

Post autor: grzegorz475 »

Uważam że Bridget niepotrzebnie się pakuje w związek z Nickiem więdząc że Brooke go nadal kocha i on ją.

Post autor: Mareczek »

Znów wrócił nam wątek Bridget i Nicka - który to już raz? :lol:
Generalnie lubię ich jak są razem, ale jak wiemy ich związek już wiele razy się rozpadał. Jakoś wątpie, aby teraz miało być inaczej :roll:
Na dodatek mamy Owena, z którym Bridget niedawno flirtowała :roll:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Na szczęście ich harce są czasem okraszane ciętymi ripostami czy komentarzami, np. pamiętne słowa o marszczącym się tyłku. ::loll:: Ale w sumie tej pary mogłoby być trochę mniej.

Post autor: anita42 »

Bridget się ośmiesza pakując sie po raz 3 (!) w małżeństwo z Nickiem. Drugi raz jeszcze od biedy można zrozumieć, miłość itp, ale trzeci? ::plask wczolo: W normalnym życiu nie wyobrażam sobie, żeby jakakolwiek kobieta poszła na coś takiego, no ale to "Moda" :roll: A jeszcze zachowanie Nicka wobec Owena??! Żenada jakiej dawno w tym serialu nie było! Nick jest totalnie porąbany :evil:

Post autor: Elmoo »

Mam luki z odcinków z 2010 roku i zastanawiam się dlaczego Bridget i Nick korzystali z usług surogatki. Czy któreś z nich nie może mieć dzieci?

Post autor: kubeczek »

Elmoo pisze:Mam luki z odcinków z 2010 roku i zastanawiam się dlaczego Bridget i Nick korzystali z usług surogatki. Czy któreś z nich nie może mieć dzieci?
Bridget straciła dwójkę dzieci wcześniej (Nicole urodziła się martwa), więc woleli nie ryzykować.

Post autor: Elmoo »

kubeczek pisze:Bridget straciła dwójkę dzieci wcześniej (Nicole urodziła się martwa), więc woleli nie ryzykować.
Dzięki, Kubeczek. :)
ODPOWIEDZ