Czas honoru

Post autor: Marcus »

Dzisiaj był pierwszy odcinek tego serialu wojennego. Bardzo ciekawie się zapowiada. Główne role grają sami znani aktorzy m.in. Englert, Zakościelny, Ostaszewska. Polecam :)
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe

Post autor: Mareczek »

Mi tam sie zbytnio nie podoba :roll:
Kolejny serial o czasach wojennych :|
Ale obsada jest niezła ::ok::

Post autor: Damians »

Oglądałem kawałek i serial rewelacyjny ::rad::
Tylko czas emisji trochę nie za bardzo, ale będę oglądał trochę TzG trochę CzH

Post autor: kubeczek »

Serial nawet,nawet z dobrą obsadą,ale w tym czasie jest PB(chce sobie przypomnieć),więc włączam tylko jak są reklamy na polsacie :|
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Serial bardzo dobry! Niedawno go odkryłem i nadrabiam dopiero 1 sezon, ale wiem, że zostanę z nim do końca. Teraz TVP emituje 3 sezon, a Ewa Wencel przyznała w jakimś wywiadzie, że na pewno będzie 4. Ktoś też ogląda? :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Naprawdę nikt nie ogląda? Ja już nadrobiłem wszystkie odcinki i jestem na bieżąco. Wczoraj nawet zrobiłem teledysk z Wandą i Bronkiem w którym na końcu Wanda umiera. :P
http://www.youtube.com/watch?v=i0XIYMzS8eM
W serialu oczywiście żyje, ale nie akceptuje zmiany aktorki... Zapraszam do komentowania. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Ja oglądam, ale coraz mniej mi się podoba ::kwasny::
Oglądając ten serial nie dziwie się, że wojna trwała tak długo :roll:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Dlaczego?!

Cichociemni wogóle nie stosują się do poleceń przełożonych,
zachowują się jak dzieci, dla których wojna jest piaskownicą ::kwasny::
Janek myśli tylko o Lenie, ciągle wchodzi do getta, naraża siebie ::plask wczolo:
Bronek cały czas marzy o Wandzie, jest porywczy ::ysz::
Władek już na początku poświęcił się dla jakiegoś dziecka - po co był szkolony, żeby sam sie podłożyć ::kwasny::
Michał jest chyba najbardziej rozsądny z nich wszystkich, choć też wszystko chce zrobić natychmiast i na własną ręke ::chytry::
Helena chyba nie wie w jakich czasach żyje ::ysz:: Jej teksty o tym, że ona się niczego nie boi są żałosne :zmiesz::
Lena to idiotka, poprostu brak mi słów na jej zachowanie. Rozumiem, że kocha rodziców, ale przecież w czasie wojny każdy musi dbać o siebie. Tym bardziej, że Sabina wydała resztki swoich oszczędności, by ją uratować :|

Jedyne co mnie trzyma przy tym serialu to dobra gra aktorska i świetne sceny :)
ODPOWIEDZ