Dzisiaj był pierwszy odcinek tego serialu wojennego. Bardzo ciekawie się zapowiada. Główne role grają sami znani aktorzy m.in. Englert, Zakościelny, Ostaszewska. Polecam 
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Serial bardzo dobry! Niedawno go odkryłem i nadrabiam dopiero 1 sezon, ale wiem, że zostanę z nim do końca. Teraz TVP emituje 3 sezon, a Ewa Wencel przyznała w jakimś wywiadzie, że na pewno będzie 4. Ktoś też ogląda? 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Naprawdę nikt nie ogląda? Ja już nadrobiłem wszystkie odcinki i jestem na bieżąco. Wczoraj nawet zrobiłem teledysk z Wandą i Bronkiem w którym na końcu Wanda umiera.
http://www.youtube.com/watch?v=i0XIYMzS8eM
W serialu oczywiście żyje, ale nie akceptuje zmiany aktorki... Zapraszam do komentowania.
http://www.youtube.com/watch?v=i0XIYMzS8eM
W serialu oczywiście żyje, ale nie akceptuje zmiany aktorki... Zapraszam do komentowania.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Cichociemni wogóle nie stosują się do poleceń przełożonych,
zachowują się jak dzieci, dla których wojna jest piaskownicą
Janek myśli tylko o Lenie, ciągle wchodzi do getta, naraża siebie
Bronek cały czas marzy o Wandzie, jest porywczy
Władek już na początku poświęcił się dla jakiegoś dziecka - po co był szkolony, żeby sam sie podłożyć
Michał jest chyba najbardziej rozsądny z nich wszystkich, choć też wszystko chce zrobić natychmiast i na własną ręke
Helena chyba nie wie w jakich czasach żyje
Jej teksty o tym, że ona się niczego nie boi są żałosne
Lena to idiotka, poprostu brak mi słów na jej zachowanie. Rozumiem, że kocha rodziców, ale przecież w czasie wojny każdy musi dbać o siebie. Tym bardziej, że Sabina wydała resztki swoich oszczędności, by ją uratować
Jedyne co mnie trzyma przy tym serialu to dobra gra aktorska i świetne sceny
zachowują się jak dzieci, dla których wojna jest piaskownicą
Janek myśli tylko o Lenie, ciągle wchodzi do getta, naraża siebie
Bronek cały czas marzy o Wandzie, jest porywczy
Władek już na początku poświęcił się dla jakiegoś dziecka - po co był szkolony, żeby sam sie podłożyć
Michał jest chyba najbardziej rozsądny z nich wszystkich, choć też wszystko chce zrobić natychmiast i na własną ręke
Helena chyba nie wie w jakich czasach żyje
Lena to idiotka, poprostu brak mi słów na jej zachowanie. Rozumiem, że kocha rodziców, ale przecież w czasie wojny każdy musi dbać o siebie. Tym bardziej, że Sabina wydała resztki swoich oszczędności, by ją uratować
Jedyne co mnie trzyma przy tym serialu to dobra gra aktorska i świetne sceny