Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Mnie się bardzo podoba nowe MP! Pilot jest zdecydowanie ciekawszy od swojego pierwowzoru. Widać, że scenarzyści bardzo się starali i muszę przyznać, że to widać. Chcieli inne MP i mają!

Moim zdaniem to dobrze, że Sydney pojawiła się tylko w jednej scenie przed zabójstwem. Mimo że po tym odcinku zawiły charakter tej bohaterki najbardziej przypadł mi do gustu, to uważam, że takie rozwiązanie jest mistrzowskie! Dzięki temu mamy więcej pytań niż odpowiedzi. Widz czuje niedosyt i chyba o to chodziło! Wszyscy zastanawiają się jaka była Sydney, a inni bohaterowie dużo o niej mówią. Wydaje mi się, że z biegiem akcji będzie z nią więcej flashbacków, które wyjaśnią różne powiązania pomiędzy nią, a innymi bohaterami.
Tak jak mówili gdzieś scenarzyści- uśmiercając po kilku minutach Sydney, oddali hołd pierwowzorowi!
Fajnie, że też pojawił się Michael i okazało się, że David to jego syn.
Serial zapowiada się bardzo ciekawie i coraz więcej osób jest podejrzanych. Na razie najbardziej zaciekawił mnie Auggie, David i Ella (chyba nie pomyliłem imienia tej dziewczyny co dała alibi Davidowi?).
Auggie wydawał się takim dobrym bohaterem, gdy tak jako jedyny ciepło mówił o Sydney, a tu na koniec odcinka palił jakieś zakrwawione ubrania. Czekam na kolejny odcinek!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

Serial mnie interesuje, ale jest rozczarowany bo to nie to samo MP (wiem że minęło 10 lat), ale to nawet nie jest podobne. Oto poważne minusy: brak czołówki, zbytnie podobieństwo do denerwującego 90210, uśmiercenie ledwo ożywionej i najciekawszej postaci, jakiś zbyt poważny Michael, brak informacji o reszcie starych postaci i powodach sfingowania śmierci Sydney (zawsze miałem nadzieję że to Matta śmierć Michael sfingował (no chyba że też tak jak Amandy i Petera w ostatnim odcinku) i inny ważny zarzut: brak dokładnego pokazania budynku MP! wygląda inaczej :(
plusy: tajemniczość, pokazywanie lesbijskiego pocałunku nie jak dawniej, muzyka na czasie
Faworyci: oczywiście Michael i Sydney(bardzo ciekawa) a z nowych: Lauren i Jonah lub Auggie
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Goku »

Co za nuuudyy... :ziewam: Podczas oglądania 1. odcinka ziewałem średnio co jakieś 10 sekund. Rozczarował mnie ten serial i jeśli w ciągu następnych dwóch odcinków się nie rozkręci to go sobie daruję. Jedynym powodem dla którego pilot nie był totalną kaszaną jest postać Elli, naprawdę fajna postać, jestem tylko ciekawy czy podoba jej się Jonah czy Riley? ::chytry:: ::loll:: Reszta postaci to nic ciekawego, szczególnie ta Violet, druga Annie z 90210 ::kwasny::

Post autor: Liason-fanka »

Mnie tez zupelnie nie ruszylo to nowe MP. Ani postacie mnie specjalnie nie zainteresowaly, ani watki - wszystko jakies takie mdle i bez wyrazu. Jak na razie zdecydowanie na minus ten serial. Zgadzam sie, ze jest zbyt podobny do nowego 90210, ktore zreszta tez mi sie niespecjalnie podoba.

No i oczywiscie najlepsza postac usmiercili w pierwszym odcinku, wiec juz teraz zupelnie nie mam po co ogladac. Ale pewnie jeszcze ze 2-3 odcinki obejrze, na wypadek, gdyby sie cos mialo rozkrecic pozniej.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Amanda wróci na "Melrose Place"!

Zdecydowanie najbardziej wyrazista i kontrowersyjna postać oryginalnej serii "Melrose Place" powróci pod doskonale znany sobie adres! Heather Locklear wraca do nowej serii ze swoim charakterem Amandy Woodward.
Stacja The CW oficjalnie poinformowała, że po raz pierwszy Woodward pojawi się w epizodzie, który zostanie wyemitowany 17. listopada.

W jakich okolicznościach powróci Amanda? Tego na razie nie wiemy. Nie mamy także informacji na jak długo Heather Locklear zagości w serialu.

Źródło: ShowTv.pl
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Dowód na to, że w The CW są debile - niech wydadzą jeszcze więcej na serial którego i tak nikt nie ogląda, bo jest na poziomie krowiego łajna... ::plask wczolo:

Ok, tak jak pisałem, obejrzałem 3 odcinki i definitywnie rezygnuję z tego serialu. Poza Ellą nie ma w nim nic ciekawego, a sama Ella to za mało, by marnować co tydzień 40 minut na oglądanie tego gniota. Szkoda, że The CW anulowało taki fajny serial jak TBL, a zostawiło to żałosne coś :|

Nie jestem zbytnio zachwycony 6 odcinkiem, ale nie był taki zły, Violet była ciekawa (takie połączenie starej Sydney i Kimberly lub nawet Taylor), David jest fajny, Riley i Jonah też,Lauren trochę się pogrąża,Caleb ma szansę rozwinąć gejowski wątek z Antonem,ale wątpie i zawsze cieszy więcej Michaela, zwłaszcza tego starego, ale brak mi akcji i bardziej złożonej fabuły jak to było w starym MP. Nowe bardzo kuleje, chyba głównie dlatego że bez Amandy, jednak głównie ona zawsze nakręcała akcję, ale nie tylko ona, chętnie zobaczyłbym Alison i Billego i to razem - wtedy chociaż jedna rzecz miałaby sens w tym nowym MP, lub gdyby wspomnieli że oni się zeszli. Za to ciekawe jak z Jane, niby została właścicielką MP, ale już znowu nie widać jej, nie było nic mowy co z jej dzieckiem, co z Kylem... Najbardziej w nowym MP wkurza mnie że Sydney taka wspaniała postać, o wiele ciekawsza po latach znowu jest martwa. Poza tym wychwyciłem mega wpadkę scenarzystów! I chyba żaden fan tego nie wyłapał? A mianowicie że Micheal leżał w szpitalu z zabandażowanymi rękami po tym jak Peter przy Megan go rzucił na szybę! Więc on w chwili wypadku Sydney nie pracował! Nowe MP robi z nas idiotów wmawiając takie coś jak i to że wtedy to był spisek na życie Sydney, bo przecież wiemy że nie, to był wypadek, nie mówiąc już o tych niemożliwych dzieciach Michaela i Sydney... Już sam nie wiem czy nie powinni zakończyć po 1 sezonie jeśli teraz jeszcze z Amandą i innymi będą jakieś takie cyrki odstawiać. Jeszcze może się okaże że Ella to córka Amandy gdy ona się pojawi, pozostali innych i będziemy mieli sieczkę z mózgu. Nadal nie ma i pewnie już nie będzie czołówki, to wielka szkoda, nie ma w ogóle klimatu starego MP przez to. W następnym odcinku pojawi się gościnnie Jo.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Okazuje się że u boku Heather (bodaj jako nowy mąż Amandy) wystąpi Billy Campbell (nie mylić z dawną postacią Billym w Melrose Place) bo to oczywiście Luke z Dynastii! (miłość Stevena z sezonu 5) :wink:
Z tego poniższego wywiadu wynika że Heather odmieni serial i trochę dłużej zagości:
http://ausiellofiles.ew.com/2009/10/22/ ... ose-place/
Wynika też że po 12 odcinkach odejdą Auggie i Violet! W grudniu wyjaśni się śmierć Sydney, ale doceniają aktorkę i może jakoś nadal będzie się pojawiać, tak samo Michael
A tu już promo na które chyba wszyscy fani MP czekali, ona na prawdę wraca! :) 17 listopada http://www.youtube.com/watch?v=A5t9e4euC04 Amanda! oby od tej pory serial jeszcze poskładał się do kupy(ale coś wątpię bo np. pojawienie się Jane i Jo było trochę dziwne i zostawiło więcej pytań niż odpowiedzi). Nowe MP jest takie trochę rozwalone

Juz nie moge sie doczekac powrotu Amandy!!! Zreszta ja ogladam ten serial tylko i wylacznie dla czlonkow oryginalnej obsady. Bardzo sie ciesze, ze Amanda na dluzej zagosci w serialu.

Post autor: MARCOWY KOT »

Był już jakiś odcinek z Jo?

Był ostatnio odcinek 7, chyba więcej jej nie zobaczymy.

Adex-fan Brooke pisze:Był ostatnio odcinek 7, chyba więcej jej nie zobaczymy.
No wyglada na to, ze to byl tylko taki epizod. Ale i tak fajnie ja bylo zobaczyc :)

Macie może napisy na ostatnie odcinki lub w ogóle namiar na 8 odcinek?

8 odcinka nie było, będzie za tydzień(tak samo jak "90210", a w zeszłym tygodniu "The Vampire Diaries". To wszystko spowodowane jakimiś rozgrywkami baseball'a ;).)

Miałem zrezygnować, ale ostatecznie wciąż oglądam serial, gdy znajdę trochę wolnego czasu, choć tylko i wyłącznie dla Elli :).
ODPOWIEDZ