Ryan Lavery pisze:Dostałem wreszcie w swoje łapki telenowelę "El rostro de Analia". I mimo, że na 127 odcinków jestem na trzecim, to telka z Telemundo bardzo mnie wciągnęła.

Gaby Espino była rewelacyjna podobnie z resztą jak pozostała część obsady. Piosenka z entrady jest fajna, podchodzi pod hip hop - widać już bardzo wyraźnie nowoczesność i przewagę telenoweli nad soap operą. Natomiast pierwszy odcinek naprawdę był szokujący. Zwłaszcza scena wypadku dwóch bohaterek i pożar.. a w rezultacie lekarze reanimujący niemalże zwęglone ciało. Dość kontrowersyjne sceny, ale wciągające niesamowicie. Gorąco polecam fanom nowelek i Telemundo. Nie zawiedziecie się. A jeżeli ktoś myślał, że "Zorro" czy "La Tormenta" są świetne, to zdziwi się jeszcze bardziej oglądając "El rostro de Analia" (w wolnym tłumaczeniu "Oblicze Analii").

Gaby Espino gra tam krótko, ale podobno ma się pojawić z powrotem w finale

Historia zawiła, nieprawdopodobna, ale wciągająca

Warto podkreślić, że podwójną rolę gra tu Elizabeth Gutierrez i radzi sobie całkiem dobrze. Do tego czarne charaktery: Ricky (Gabriel Porras) i Sara (Maritza Rodriguez) genialne

Akcja jest szybka i jest wiele zaskakujących zwrotów, a do finału jeszcze sporo odcinków.
A od poniedziałku "Mas Sabe El Diablo" z Gaby Espino, Jencarlosem Canelą i Miguelem Varonim. To oczywiście telka Telemundo, która wchodzi w miejsce "Doni Barbary"

"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.