Maciek tanczerzem
Całkiem dobrze mu to wyszło - a ta z którą tańczyła to była chyba Justyna z Plebanii
Cała impreza była generalnie sztuczna
Fajne jak Donata wywaliła Jacka, podobała mi się na muzyka
Odcinek nienajgorszy
Deacon, przecież całkiem niedawno był wątek, jak związali Maciusia w kiblu paskiem od spodni. I to było w gimnazjum.
Czyli on nie może mieć jeszcze 18 lat
Maciek jest starszy od Bożenki o parę lat, a Bożenka w tym roku ma egzamin gimnazjalny. Jak Bożenka pójdzie do szkoły średniej to mogą być fajne wątki .
Dziwne ,że nie było nic wspomniane o jego przyjęciu 18stkowym! Kurcze, nigdy bym nie powiedział ,że z 6latka ogladamy teraz dorosłego już chłopaka
Impreza u Bożeny sztuczna a aktorka była w swoim żywiole, widać ,że ma dryg do tańca.
Donata wyrzuciła Jacka, zrobiła to szybko i bez żadnych skrupułów. Wydaje mi się ,że ona postąpiła troche nie fair ale za to Jacek skoro odszedł od żony, poszedł do kochanki i z nią prowadził już życie wspólne nie powinien tak mieszać w życiu żony i kochanki. Beata powinna zdecydowanie odrzucić jego propozycję powrotu.
Nie oglądałam odcinka!A z jakiej to okazji impreza u Bozenek była?W poście ?? Hihi już to sobie wyobrażam...
Tańce mówicie,że były.No szkoda,ze nie widziałam
Niedawno narzekałem, że Maciuś nie ma wątków, a teraz ma aż za dużo
Jeździł po czarnej trasie na nartach, został królem parkietu, a dzisiaj molestował jakąś dziewczynkę
Zrobili z Maciusia jakiegoś zboczeńca i nauczycielka mówiła coś o obniżeniu jego popędu. Mówiąc wprost - chcą wykastrować Maćka!!!
Damians pisze:Niedawno narzekałem, że Maciuś nie ma wątków, a teraz ma aż za dużo
Jeździł po czarnej trasie na nartach, został królem parkietu, a dzisiaj molestował jakąś dziewczynkę
Zrobili z Maciusia jakiegoś zboczeńca i nauczycielka mówiła coś o obniżeniu jego popędu. Mówiąc wprost - chcą wykastrować Maćka!!!
Nie oglądam "Klanu" ale to co napisałeś musi być ciekawe. Ale obniżenie popędu przecież nie oznacza kastracji. Są przecież leki na obniżenie popędu
To było cudowne dzisiaj, Grażynka myślała ,że wezwali ją do szkoły by pokazać jaki malarski talent ma Maciej a tu się okazało ,że chłopak po tatusiu odziedziczył talent do panienek
A tak na poważnie: Mam nadzieje ,że Maciek nie skrzywdzi tej dziewczynki! (Jak tu być poważnym)