Post autor: Mareczek »

Maciek tanczerzem :lol:
Całkiem dobrze mu to wyszło - a ta z którą tańczyła to była chyba Justyna z Plebanii :)
Cała impreza była generalnie sztuczna :roll:
Fajne jak Donata wywaliła Jacka, podobała mi się na muzyka :P
Odcinek nienajgorszy :D
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Przecież Maciuś chodzi do gimnazjum. Ale może on nie wie, co to znaczy pełnoletność :P :P :P
O ile się nie mylę, on jest o rok starszy ode mnie (postać, nie wiem jak aktor), czyli może mieć już skończone 18 lat. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Damians »

Deacon, przecież całkiem niedawno był wątek, jak związali Maciusia w kiblu paskiem od spodni. I to było w gimnazjum.
Czyli on nie może mieć jeszcze 18 lat :roll:

Post autor: Atwt »

Oglądam Klan od początku i pamietam ze Maciek miał wtedy 6 lat... czyli teraz po 12 latach ma 18... czyli wszystko pasuje :P
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)

Post autor: Primok »

Maciek jest starszy od Bożenki o parę lat, a Bożenka w tym roku ma egzamin gimnazjalny. Jak Bożenka pójdzie do szkoły średniej to mogą być fajne wątki :wink: .
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Dokładnie, czyli Maciek ma już na pewno 18 lat. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Marek Forrester »

Dziwne ,że nie było nic wspomniane o jego przyjęciu 18stkowym! :roll: Kurcze, nigdy bym nie powiedział ,że z 6latka ogladamy teraz dorosłego już chłopaka :)
Impreza u Bożeny sztuczna a aktorka była w swoim żywiole, widać ,że ma dryg do tańca.
Donata wyrzuciła Jacka, zrobiła to szybko i bez żadnych skrupułów. Wydaje mi się ,że ona postąpiła troche nie fair ale za to Jacek skoro odszedł od żony, poszedł do kochanki i z nią prowadził już życie wspólne nie powinien tak mieszać w życiu żony i kochanki. Beata powinna zdecydowanie odrzucić jego propozycję powrotu.
Nobody does it better

Post autor: Misia »

Nie oglądałam odcinka!A z jakiej to okazji impreza u Bozenek była?W poście ?? ::chytry:: :shock: Hihi już to sobie wyobrażam...
Tańce mówicie,że były.No szkoda,ze nie widziałam :|
Team Hunter:)A jak!

Niedawno narzekałem, że Maciuś nie ma wątków, a teraz ma aż za dużo :shock:
Jeździł po czarnej trasie na nartach, został królem parkietu, a dzisiaj molestował jakąś dziewczynkę ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Zrobili z Maciusia jakiegoś zboczeńca i nauczycielka mówiła coś o obniżeniu jego popędu. Mówiąc wprost - chcą wykastrować Maćka!!! :lol: :mrgreen: ::ke:: ::loll:: ::cojest::

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Niedawno narzekałem, że Maciuś nie ma wątków, a teraz ma aż za dużo
Jeździł po czarnej trasie na nartach, został królem parkietu, a dzisiaj molestował jakąś dziewczynkę
Zrobili z Maciusia jakiegoś zboczeńca i nauczycielka mówiła coś o obniżeniu jego popędu. Mówiąc wprost - chcą wykastrować Maćka!!!
Nie oglądam "Klanu" ale to co napisałeś musi być ciekawe. Ale obniżenie popędu przecież nie oznacza kastracji. Są przecież leki na obniżenie popędu :wink:

Post autor: Primok »

Biedny Maciek :wink: . Teraz to się rozprzestrzeni i będą w szkołach masowe kuracje na obniżanie popędów ::loll:: .

Post autor: Mareczek »

Szkoda że nie pokzazili jak Maciek się dobiera do koleżanki :zeby:
Już sobie wyobrażam rozmowy edukacyjne z Maćkiem ::jezyk::

Post autor: Marek Forrester »

To było cudowne dzisiaj, Grażynka myślała ,że wezwali ją do szkoły by pokazać jaki malarski talent ma Maciej a tu się okazało ,że chłopak po tatusiu odziedziczył talent do panienek :mrgreen:

A tak na poważnie: Mam nadzieje ,że Maciek nie skrzywdzi tej dziewczynki! :mrgreen: (Jak tu być poważnym)
Nobody does it better

Post autor: MARCOWY KOT »

Wiecie, że osoby core na zespół Downa dożywają do 20-24 lat? Niedługo pożegnamy Maciusia :cry:

MARCOWY KOT pisze:Wiecie, że osoby core na zespół Downa dożywają do 20-24 lat? Niedługo pożegnamy Maciusia :cry:
A skąd Ty masz takie informacje :roll: ::plask wczolo:

Znam jedynie dwie osoby chore na downa, i obie mają już po trzydziestce...
ODPOWIEDZ