Mark Maclaine

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Oj, ale się czepiacie, przecież amerykańscy lekarze są wszechstronni! Weźmy na przykład takiego House'a... :mrgreen:
Mark fajniej wyglądał w dłuższych włosach.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Jak dla mnie całkiem spoko wygląda w takich krótszych włosach. :P Fajnie, że znów pojawił się w serialu. Muszę przyznać, że polubiłem go od czasu gdy przestał "startować" do Bridget i konkurować o nią z C.J.'em. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mark się wyrobił na lepsze, fajnie że nadal jest :) szkoda że nie ma wątku
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

I znowu Mark jest w serialu. :) Niestety nadal bez własnego wątku, a tylko w charakterze lekarza. Oczywiście jak zawsze zajmuje się leczeniem kogoś z Forresterów (podobnie jak porucznik Baker zawsze zajmuje się sprawami kryminalnymi związanymi z Forresterami). Zdziwiłem się, że nie poznał Rick'a jak go przywieźli do szpitala. No, ale potem sobie uświadomiłem, że oni chyba nie mieli nigdy żadnej wspólnej sceny, przynajmniej ja takiej nie pamiętam. No, ale Eric'a i Ridge'a to już poznał. :) W każdym razie lubię go i miło go było znowu widzieć. :)

PS: Jego nazwisko w tytule tego tematu jest chyba niepoprawnie napisane. Powinno być "Mark Maclaine". :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Chyba tylko w tym odcinku z Rickiem w szpitalu pojawił się Mark :(
Czy scenarzyśli naprawdę nie mogą wymyślić mu jakiegoś wątku, może niech weźmie sobie Caitlin ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Szkoda ,że Mark gra tylko dorywczo w serialu , ciekawie rozpoczął się jego wątek po powrocie,a potem całkowicie z niego zrezygnowali. Teraz już tylko biega po korytarzu szpitalnym i leczy Forresterów ze wszystkich chorób.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Robi pisze:Szkoda ,że Mark gra tylko dorywczo w serialu , ciekawie rozpoczął się jego wątek po powrocie,a potem całkowicie z niego zrezygnowali. Teraz już tylko biega po korytarzu szpitalnym i leczy Forresterów ze wszystkich chorób.
W tym mieście to jest chyba tylko jedyny lekarz - specjalista ze wszystkich dziedzin medycyny, bo poza pielęgniarkami nie odnotowałem już żadnego innego. To tak samo jak z Taylor - też przecież była już onkologiem, psychiatrą itp... Ciekawe czy stomatologię też już obskoczyła kiedy siedziała w Maroku.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mark znowu pojawił się w MNS :D
Tym razem występuje już od tygodnia w prawie każdym odcinku (to dużo jak na niego :lol: )
Liczę jednak że po wyleczeniu Stephanie (to jest pewne ::kwasny:: ) Mark się czymś zajmie :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No i dziś Stephanie rozwiała wszystkie wątpliwości - Mark, to ich lekarz rodzinny :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tak, a Baker, jak to ujął Nick, to "gliniarz rodzinny". :lol:
Tomala

Post autor: Tomala »

Mimo to, że Mark jest lekarzem rodzinnym Forresterów, to i tak jest mega wpadką, że on ich ze wszystkiego leczy. Do lekarza rodzinnego chodzi się z jakimiś doraźnymi schorzeniami typu przeziębienie, a nie, że lekarz rodzinny leczy serce, inne narządy wewnętrzne i jeszcze odbiera poród ::plask wczolo:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wydaje mi się, że odebrać poród to powinien umieć każdy lekarz, nie tylko ginekolog-położnik. Więc fakt odbioru ciąży nie jest dla mnie wpadką.
Faktycznie, Mark jest jednak specjalistą od wszystkiego, co trochę tłumaczy fakt, że jest lekarzem od wszystkiego. Nie zapominajmy, że system kształcenia lekarzy może być w USA nieco odmienny od naszego. Choć to tylko "Moda...".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A kiedy Mark odbierał poród? Przecież nie robił tego, tylko robił wyniki badań na ojcostwo.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex-fan Brooke pisze:A kiedy Mark odbierał poród? Przecież nie robił tego, tylko robił wyniki badań na ojcostwo.
Troszkę pokręciłem ::kwasny:: Mark nie odbierał porodu, ale przyjechał do Brooke zaraz po urodzeniu RJ'a i chyba badał dziecko.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Tomala pisze:
Adex-fan Brooke pisze:A kiedy Mark odbierał poród? Przecież nie robił tego, tylko robił wyniki badań na ojcostwo.
Troszkę pokręciłem ::kwasny:: Mark nie odbierał porodu, ale przyjechał do Brooke zaraz po urodzeniu RJ'a i chyba badał dziecko.
Tak było. Przyjechał już po urodzeniu RJ-a. Chyba spytał jeszcze czy Ridge chce przeciąć pępowine. Po przecięciu pępowiny przez Ridge'a zbadał RJ-a i stwierdził, że ten jest zdrowy.
ODPOWIEDZ