Mam Talent

Post autor: Robi »

Zgodnie z pozwoleniem admina-Dawidka załadam temat.

Ja głównie kibicuj Ssnakowi z mojego miasta .
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /789287956
http://mamtalent.plejada.pl/
http://www.snakeacts.pl/

PS : Sorry nie w tym dziale zamieściłem temat ::kwasny:: :oops: :( ::ysz::
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Robi, w porządku. Jak sie dowiem, jak sie przenosi tematy, to przeniosę go do działu "Inne filmy i seriale".

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek na pewno masz pod postem "przyciski" do przenoszenia usuwania zamykania :wink:
No wreszcie po wczorajszej złości na rezultat programów, dziś w W mam talent przeszły te osoby co chciałem :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex, dzęeki. Udało sie przenieść bez problemu. :: bow :: ::rad::

Kończmy Off-topic. Zapraszam do dyskusji.

Post autor: Damians »

Cóż o gustach się nie dyskutuje, ale w sobotnie wieczory ludzie mają wybór - albo oglądać pseudo facet przebierającego się za Marylę Rodowicz, albo Annę Muchę w bikini polewającą się szamanem.
Wybór jest oczywisty. Przynajmniej dla mnie.

Post autor: Tomala »

To jest rewelacyjny program. Tego że przejdzie Klaudia Kulawik byłem pewien. Miałem nadzieję że przejdzie też zespół 4-te, no ale trudno. Ssnake też jest niezły. A ogólnie to chyba kibicuję Audiofeels :D
Damians to nie jest takie oczywiste. Albo oglądać pseudo gwiazdki, typu Łukasz Dziemidok, albo prawdziwe talenty, również wokalne np. Klaudia Kulawik, Klaudia Walencik, Ewa Lewandowska.
I jestem pewien, że gdyby ten program był na Polsacie to byś się nim zachwycał :wink:

Adex-fan Brooke pisze:, dziś w W mam talent przeszły te osoby co chciałem
Czyli mieliśmy te same typy :wink: Choć szkoda tego chłopca :roll:

Tomala pisze:jestem pewien, że gdyby ten program był na Polsacie to byś się nim zachwycał :wink:
Wcale że nie :P
Bym miał taki sam stosunek, jak to Fabryki Gwiazd - jest bo jest, czasami zerkam, ale nic więcej ( chyba, że wystąpiłaby Edyta Górniak, jak to będzie za tydzień w piątek, wtedy będzie szał ciał ::loll:: :zeby: ).

Damians pisze:Cóż o gustach się nie dyskutuje, ale w sobotnie wieczory ludzie mają wybór
I widzowie wybierają :wink: "Mam talent" jest strzałem w dziesiątkę!

Robi pisze:I widzowie wybierają :wink: "Mam talent" jest strzałem w dziesiątkę!
Właśnie wiem ::kwasny::
I tego nie pojmuję :idea:

Post autor: Tomala »

Wow świetne wyniki. Już został przekroczony magiczny próg 5 mln. A ciekawe jak było dzisiaj? Mam nadzieję że jeszcze lepiej. A finał to pewnie będzie już ogormny sukces. Ten program jest naprawdę popularny. Wszyscy moi znajomi go oglądają.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:Cóż o gustach się nie dyskutuje, ale w sobotnie wieczory ludzie mają wybór - albo oglądać pseudo facet przebierającego się za Marylę Rodowicz, albo Annę Muchę w bikini polewającą się szamanem.
Wybór jest oczywisty. Przynajmniej dla mnie.
Zerkałem na Muchę, dała show jak zawsze, Edytka powygłupiała się słodko jak zawsze a reszta przeżywała jak stonka wykopki występy, słodycz, sztuczność, oklaski za wygłupy za które im jeszcze płacą, to ja na pewno wolę naturalność w Mam talent i normalniejsze nieco jury, ale nie zachwycam się, oglądam te wszystkie programy tylko z ciekawości by być mniej -więcej na czasie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Beja »

Ja również byłam przekonana, że Klaudia przejdzie do finału, ale po cichu liczyłam także na przejście tego magika, który wydał mi się szczególnie sympatyczny w filmiku, choć Ssnake również wypadł pozytywnie w tej prezentacji. Szkoda trochę chłopca, który się popłakał, ale chyba Ssnake przeszedł sprawiedliwie. Dobrze, że Chylińska nie oddała głosu na terminatora tylko z powodu jego łez.
W przyszłym tygodniu będzie niezła konkurencja, trudno wskazać dwóch finalistów.

Post autor: kubeczek »

Moim faworytem w "Mam Talent" był ten cały Ziutil(facet, który uwalniał się z tych łańcuchów), szkoda, że odpadł.I dobrze, że SSnake przeszedł, bo za tym Karolem Galosem jakoś nie przepadałem, poza tym byłoby za dużo dzieci w finale.Również podobały mi się te agentki-wiolonczelistki(4 - TE).Fajnie, że "Mam Talent" ma tak dużą oglądalność i moim zdaniem, jakby w tym czasie nie było JOŚ, jeszcze więcej widzów, by oglądało MT, niż zwykle.I wy się dziwicie dlaczego spada oglądalność "Jak Oni Śpiewają", po prostu ludzie wolą MT od takiego syfu.Dla "JOŚ" rada-zmieńcie godzinę lub dzień emisji, wtedy oba "Reality Shows" będą miały większą oglądalność.

Post autor: Goku »

Wczoraj w Mam Talent! najlepsi byli Ssnake, Ziutini i Karol :). Abbatio mnie trochę zawiedli - śpiewali dobrze aż nie pojawiła się ta babka. Klaudia Kulawik zaśpiewała dużo gorzej niż poprzednio. 4-te i Druga Maryla to najgorsze występy z wczorajszych.
ODPOWIEDZ