Post autor: Tiril »

Tori znów jest w ciąży? Niedawno chyba też jakoś była, z rok temu, jak jej ojciec umarł
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Taylor »

Hej! ostatnio oglądałam czołówke 9 sezonu Beverly Hills 90210 i nie było tam Shannen Doherty . Czyżby serialowa Brenda odeszła z serialu? Jesli tak to w którym sezonie i co się z nia stało w filmie? I czy Brendon będzie kiedykolwiek z Andreą? z góry dzieki za odpowiedz ;)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor pisze:Hej! ostatnio oglądałam czołówke 9 sezonu Beverly Hills 90210 i nie było tam Shannen Doherty . Czyżby serialowa Brenda odeszła z serialu? Jesli tak to w którym sezonie i co się z nia stało w filmie? I czy Brendon będzie kiedykolwiek z Andreą? z góry dzieki za odpowiedz ;)
::ke:: Myślałem że każdy to wie, no jasne że odeszła! Połowa lub raczej większość serialu jest bez niej, nawet Brandon potem odszedł. Nie Brandon w sumie nie był z Andreą, ale z Kelly sporo tak. Kelly też z Dylanem, potem dużo nowych postaci doszło, ogólnie wszyscy ze wszystkimi coś tam mieli ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

hehe dzięki ;) a jak w filmie wytłumaczyli to, że odeszła? tzn co się z nią stało?

Wyjechała bodaj na studia aktorskie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Wielki dzięki Adexie :: bow ::

Szkoda... Dużo wnosiła swoja postacią do serialu...

Oo widzę że dziś leci teraz na Polsat ten odcinek, który chciałem sobie przypomnieć...ten smutny odcinek odnośnie Scotta :(

Post autor: Tiril »

Adex-fan Brooke pisze:Wyjechała bodaj na studia aktorskie
Do Londynu
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Tomala »

Oglądałem dzisiaj BH90210. Ale dużo ciekawych rzeczy mnie ominęło. Uświadomiłem sobie jak bardzo się stęskniłem za tym serialem. Ale z drugiej strony "Chirurgów" też uwielbiam. Mam nadzieję że jak się skończą to Beverly Hills powróci na popołudniową porę. Jeszcze coś mnie wzięło żeby dzisiaj pooglądać sobie zapowiedzi na youtube i tak się wzruszyłem tym wszystkim. I jeszcze zapowiedzi zakończenia serialu...
http://pl.youtube.com/watch?v=7Xp63ePb0 ... re=related Ta jest wspaniała.
To było niesamowite.

Post autor: Tęczowy »

No teraz są przełomowe odcinki :)

Mamy już Kelly&Dylan'a :) W poniedziałek będzie ciekawie :D

Ja nie lubię pary Kelly&Dylan. Wkurzał mnie też ten cały Rick. A który teraz leci sezon na Polsacie?

Mamy 2 sezon.

Post autor: Liason-fanka »

Wyglada na to, ze ten spin-off Beverly Hills, o ktorym tyle mowiono rzeczywiscie powstanie...
90210 A-OK at CW
By Tim Surette - TV.com
May 12, 2008 at 12:41:00 PM

Not so shocking: Modern-day Beverly Hills given series order; Filthy Rich, Stylista also picked up.

In the least surprising move of the upfronts, the CW has given the go-ahead to the modern-day version of the classic teen soap opera Beverly Hills, 90210, says Variety. The program, which still does not have a title, has been a hot topic at the network ever since it was announced earlier this year.

The CW is fast-tracking the series based on premise alone; over the last few weeks the cast has been put in place even though they have nothing to say--a pilot script hasn't even been completed yet. Veronica Mars creator Rob Thomas initially penned a pilot for the show, but his script is currently being rewritten by Freaks and Geeks producers Jeff Judah and Gabe Sachs, who are expected to take over showrunning duties after Thomas decided to split to work on other projects.

The most recent cast announcement for the show is also its biggest yet. Former 90210er Jennie Garth will reprise her role as Kelly Taylor in the new version. Garth's character is now a guidance counselor at her alma mater, Beverly Hills High, where much of the action will take place. Garth joins Jessica Walter (Arrested Development), Tristan Wilds (The Wire), Lori Loughlin (Full House, and Shenae Grimes (Degrassi: The Next Generation) as cast members, but Garth's role has been described as recurring.
http://www.tv.com/story/11287.html?om_a ... es;title;1

Jestem ciekawa jak im to wyjdzie. Na pewno sobie obejrze pierwsze odcinki, zeby zobaczyc co to w ogole za cudo bedzie, hehe :D

Ja też strasznie się cieszę! Tym bardziej, że ma zagrać Jennie Garth (Kelly) :)

Ja też się bardzo cieszę! Jednak nie zamierzam ściągać. Może na youtube jakieś zapowiedzi i pojedyńcze sceny pooglądam. A ciekawe czy wyemitują w Polsce. Myślę że wyemitują tylko raczej nie prędko. Nasze telewizje (przynajmniej te ogólnodostępne) się nigdy nie spieszą z takimi rzeczami. No i też musimy poczekać bo to dopiero 1. sezon. A ciekawi mnie jak się będzie nazywał ten serial...
ODPOWIEDZ