Bieżące odcinki cz. 1
Szogunko, Clark dostał jakimś papierowym małym workiem i nie wiadomo co dokładnie w nim było. Panieńskie nazwisko Margo to Maclain, a Lynley to z jej pierwszego małżeństwa chyba.
A co do dzisiejszych odcinków:
Widać było że Bridget jest niezadowolona że CJ i Mark są braćmi. Pewnie ma ochotę na ich obu. Tricia troche działa mi na nerwy, ale Brooke mogłaby się jeszcze jakiś czas wstrzymać z podrywaniem Ridga.
A co do dzisiejszych odcinków:
Widać było że Bridget jest niezadowolona że CJ i Mark są braćmi. Pewnie ma ochotę na ich obu. Tricia troche działa mi na nerwy, ale Brooke mogłaby się jeszcze jakiś czas wstrzymać z podrywaniem Ridga.
Tricia jest podła , widać ,że przyjeła front Stephanie ,a nie rodziny Forresterów ,ale to jej nie wyjdzie . Logan jest już zbyt doświadczona by następną pocieszycielke włączyć do rodziny .
Sceny Mark-Bridget-C.J. były rewelacyjne, Bridget była świetna
Sceny Mark-Bridget-C.J. były rewelacyjne, Bridget była świetna
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
W sumie nie wiem po kim miała Margo nazwisko Lynley (ona chyba nie miała męża wcześiej?) może to pseudonim. Faktycznie sceny Marka i CJa śmieszne chwilami
Tricia jest denerwująca i ma głupie rady bo na pewno sama ma jakieś zamairy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Zastanawiam się, po co Brooke rozmawiała z przyjaciółką Taylor. Przecież wcześniej nie życzyła sobie jej pomocy? Pewna niekonsekwencja ze strony Brooke.
Thomas czuje się zagrożony, stracił matkę i musi wyładować na kimś swoją frustrację. Akurat padło na Brooke.
Stephanie nie potrafi zdystansować się tego, co się wokół niej dzieje. I wtrąca się, nie do swoich spraw.
Najlepsze sceny mieli dziś zdecydowanie CJ , Bridget i Mark. Cała trójka dziś była śmieszna. Bridget świetnie spławiła obu facetów.
Było wesoło.
Mam wątpliwości, czy w dłuższym okresie czasu Mark i CJ dojdą do porozumienia. Szansa na to jest, ale gdy Bridget znajdzie sobie kogoś innego, niż któryś z braci.
Wrócę na moment do wczorajszych odcinków. W tej papierowej torebce musiało cos się znajdować, bo aż przewróciło Clarke'a. CJ zachował się nieodpowiedzialnie, mógł swoim zachowaniem kogoś zranić.
Co do nazwiska Margo, to ona nazywała się Lynley. Nie wiem, czemu jej syn nazywa się McLaine.
Thomas czuje się zagrożony, stracił matkę i musi wyładować na kimś swoją frustrację. Akurat padło na Brooke.
Stephanie nie potrafi zdystansować się tego, co się wokół niej dzieje. I wtrąca się, nie do swoich spraw.
Najlepsze sceny mieli dziś zdecydowanie CJ , Bridget i Mark. Cała trójka dziś była śmieszna. Bridget świetnie spławiła obu facetów.
Mam wątpliwości, czy w dłuższym okresie czasu Mark i CJ dojdą do porozumienia. Szansa na to jest, ale gdy Bridget znajdzie sobie kogoś innego, niż któryś z braci.
Wrócę na moment do wczorajszych odcinków. W tej papierowej torebce musiało cos się znajdować, bo aż przewróciło Clarke'a. CJ zachował się nieodpowiedzialnie, mógł swoim zachowaniem kogoś zranić.
Co do nazwiska Margo, to ona nazywała się Lynley. Nie wiem, czemu jej syn nazywa się McLaine.
Może Brooke chciała wykazać odrobine dobrej woli ,w końcu rozmowa nic nie kosztuje . Ale jak widzimy lepiej byłoby gdyby z nią nie rozmawiała ,bo Tricia ma już swoje plany .Dawidek pisze:Zastanawiam się, po co Brooke rozmawiała z przyjaciółką Taylor. Przecież wcześniej nie życzyła sobie jej pomocy? Pewna niekonsekwencja ze strony Brooke.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Nie było najgorej, bo, niezaleznie od tego, czy same wydarzenia były ciekawe, czy nie, to były przynajmniej nowe. Pierwsza rozmowa Tricii i Thorne'a to jednak coś oryginalnego, gdy będą obgadywać znajomych po raz 10 czy 30 to będziemy naprawdę ziewać
Podobnie w sumie z Bridget i Ridge'em, wcześniej mieli mało wspólnych scen jako przyjaciele, więc da się oglądać 
- Adex-fan Brooke
Bardzo podoba mi się ostatnio Bridget, zmądrzała, kiedyś była okropna, teraz wszystko ocenia jak należy i powiedziała prawdę o Stephanie -normalnie jakby była z naszego forum
Stephanie jest uprzedzona a Massimo źle ocenia Brooke, ale fakt że Brooke przesadziła dzwoniąc do Ridge'a, ją cieszy że ich przyjaźń się umocniła bo ma do niego słabość, ale niekoniecznie powinna znowu dzwonić -chociaż warto zauważyć że to przy niej Ridge pierwszy raz się wreszcie roześmiał oraz zadała mu proste pytanie czy ma mu dac spokój, ale wiadomo że on chce mieć z nią kontakt bo ona tak jak i Bridget mu ostatnio pomagają, Tricie skomentowałem już w jej temacie -beznadziejna z niej psycholog skoro przyłazi do Thorne'a wieczorem i obgaduje swojego pacjenta nakierowana negatywnym zdaniem o Brooke.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Po dzisiejszej rozmowie Bridget i Stephanie stwierdziłem że Stephanie nie ma konkretnych argumentów przeciwko Brooke. Dla niej ona jest zła i tyle!
Na szczęście Bridget dobrze o niej powiedziała "Niech spada i zajmie się swoim życiem".
Nawet Thorne zauwazyłenm że Tricia ma chrapkę na Ridge'a. Ta kobieta jest beznadziejna.
Nawet Thorne zauwazyłenm że Tricia ma chrapkę na Ridge'a. Ta kobieta jest beznadziejna.
Stephanie praktycznie byłaby sama gdyby nie wspaniały Massimo, który pragnie jej dobra. Mam nadzieje , że nie wymyśli nic w stylu akcji z Paryżem, bo widać, że dla swojej królowej zrobi wszystko. Zauważyłam, że zarówno Stephani jak i Tricia wszystko chcą załatwić bez wiedzy Ridga a może warto z nim porozmawiać o Brook, chyba ważne jest co on czuje
. Briget staje się moją ulubioną postacią, jest na tyle inteligentna, że nie pozwala manipulować się przez Stephanie a to już jest duży postęp.
Troche smieszniej było kiedy Ridge mówił do Brook o Deaconie, no cóż za błedy trzeba płacić, chociaż nie wiem czy ukrywanie tej histori przed Ridgem jest najlepszym pomysłem. Nie zdziwię się jak Stephanie wykorzysta to przeciwko Brook...
Troche smieszniej było kiedy Ridge mówił do Brook o Deaconie, no cóż za błedy trzeba płacić, chociaż nie wiem czy ukrywanie tej histori przed Ridgem jest najlepszym pomysłem. Nie zdziwię się jak Stephanie wykorzysta to przeciwko Brook...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"