Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Bardzo ladna kolekcja :serce:
Strasznie mnie sie podoba :D

Strasznie mnie tylko cos Rick wkurza :P taki biznesmenik ;]

Jesli chodzi o Amber, to faktycznie, wie ze ciaza jest zagrozona, ale jakby nie dochodzi to do niej :| eh..
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Oj, biedna Amber :( Tak mi jej szkoda :cry: Pokaz był świetny, ale taką cenę poniosła... ::kwasny::
Awatar użytkownika
SexyGuy

Post autor: SexyGuy »

Dawidek pisze:Wydaje mi się, że Taylor coś wyczuwa, że jej teściowa coś ukrywa. Wbrew pozorom ona nie jest taka głupia.
Jeżeli masz TAKIE pozory, to szkoda mi ciebie ::kwasny::

[ Dodano: 2007-10-23, 20:15 ]
Adex-fan Brooke pisze:A Stephanie tez nie postępuje dla mnie szlachetnie, ona nie broni relacji Eryk-Ridge ani swojego małżeństwa, wyszło szydło z worka że zależy jej tylko na jej reputacji, tak bardzo że zgodziła się być z Massimo(jedynie na seks nie uległa jeszcze), to aż do niej nie pasuje.
:shock: Pasuje i to aż za bardzo ::cojest::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Pokaz wspaniały :serce: Biedna Amber :cry: bardzo mi jej żal :cry: [*] [*] [*]
Milagros

Post autor: Milagros »

Nie widziałam pierwszego odcinka w całości,więc nie mogę nic powiedzieć o pokazie.
Naprawdę strasznie mi szkoda Amber i Ricka :cry:
Ma dziewczyna pecha,już drugie dziecko straciła...
Najgorsze zadanie teraz przed Rickiem-jak powiedzieć swojej żonie,że straciła tak
bardzo oczekiwane dziecko?To jest dopiero tragedia ::kwasny::
Po raz pierwszy od dłuższego czasu pokazali Kristen,Antonia i Zende ::rad::
Kristen wygląda okropnie w tej fryzurze ::plask wczolo:
Może jutro uda mi się obejrzeć oba odcinki.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Amber rzeczywiście miała zagrożoną ciążę, ale tym razem to, jak powiedział lekarz, to nie jej wina. Nawet jeśli by leżała w łóżku, też dostałaby tego krwotoku. Więc to było nieszczęśliwe zdarzenie, akurat w momencie, kiedy jej pokaz okazał się być wielkim sukcesem. Można podejrzewać, że jej dramat jeszcze bardziej może spowodować, że ta kolekcja zdobędzie jeszcze większy rozgłos. Ludzie potrafią tacy być. ::ysz:: Nic nie przyciąga ludzi, jak tragedia innych.
Sam pokaz mi się podobał. Amber zaprojektowała dosyć ciekawą i oryginalną kolekcję. I jeszcze zebrała świetne recenzje. To może być hit FC. :D
Dawno Zende'go nie było. Pierwszy chciał zobaczyć Amber. ::loll:: ::loll:: Fajny chłopak.
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Ja bym te bajeczki doktorka z dystansem przyjmował ::krzyw:: Amber za bardzo przejeła sie rolą, kariera i sława ją poniosła. To napewno jakis wpływ na to co sie stało miało :!: :!: Przeciez miala sygnały, ze cos nie tak zaczyna sie dziac, a mimo to dalej była aktywna w przygotowaniach do tego show, wmawiała sobie i innym ze wszystko jest ok. Ale jak widac tak nie było i moze miec jakies wyrzuty chyba słuszne!!
Co do tego pokazu srednio mi sie podobał te nakrycia głowy, niektóre materiały. Choc jest odwazna i moze sie innym spodobac. Brooke ostanio przygaszona, głupoty gada straszne przymknie sie oko jest w fatalnym stanie!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Odcinki dzisiejsze były bardzo fajne, kto przegapił niech zobaczy na Youtube koniecznie bo już tam są zamieszczone! :) Szczególnie pierwszy z pokazem Amber gdzie na koniec w chwili sukcesu -tragedia bo straciła przytomność, Bridget ładnie wyglądała w tej niby niebieskiej peruce na finał, ale ogólnie pokaz jakoś błyskawicze przeleciał (pewnie nie mieli więcej ciuchów uszytych na planie serialu ::rad:: Fajnie że Zende znowu był, chociaz wyglądał trochę dziwnie, ale fryzura Kristen faktycznie koszmarna do jej typu twarzy. A ktoś zna te pierwszą piosenkę na rozpoczęcie pokazu? Wg mnie bardzo fajna, ale jaki tytuł i wykonawca??!!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kitty

Post autor: Kitty »

Ładne stroje na pokazie ( tylko racja Adex, jakby trochę mało :? ). Pod koniec pokazu Amber zapowiedziała, że będą jej ulubione stroje, a w rzeczywistości część była pokazana już wcześniej. Bridget w roli modelki średnio mi się podobała, zwłaszcza w pierwszej odsłonie ( biały strój ) dziwnie jak na modelkę chodziła. :roll:
Biedna Amber. :cry: A miało być tak pięknie... :cry:
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Długo czekałem na tę postać w końcu sie zaczyna zabawa :D. Po za tym szkoda mi pierwszy raz Amber w końcu już drugi raz poroniła :D.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Gdy oglądałem te odcinki pierwszy raz na ZDF w 2005 roku jakoś mniej je przeżywałem niż teraz. Nie wiem czy to z tego względu, że z wiekiem jestem bardziej uczuciowy czy może lubię bardziej Amber. :wink: Pewnie i jedno i drugie swoją drogą... Oglądając dzisiaj te odcinki ponownie, szczerze jej współczułem... :(
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Amber zaczęła obwinia się o śmierć swego dziecka. Jest załamana, nie dziwię się. To już druga taka tragedia, tutaj chyba każda kobieta zastanawiałaby się, co z nią jest nie tak. :wink: :|
Dwie nowe postacie na razie wzbudzają tylko ciekawość. Starsza dziewczyna pozytywnie jest zafascynowana Amber, która przeszła metamorfozę. I stała się bogatą dziewczyną i realizuje marzenia. Tak sobie myślę, że pod tym względem Amber może być wzorem naśladowania dla innych ludzi.
Dziś pojawił się nowy element w serialu. Nie pamiętam, by kiedykolwiek na dole ekranu dawano napis z miejscem akcji. Napisane było "Mystic, Conneticut". Do tej pory raczej domyślaliśmy się, gdzie toczy się akcja poza Los Angeles. Dziś dano nam odpowiedź na tacy.
Milagros

Post autor: Milagros »

Wiem,że się powtarzam,ale strasznie mi żal Amber :cry:
Nie mogę patrzeć,jak biedna dziewczyna obwinia się o śmierć córeczki :zmiesz::
To miłe,że Taylor z Ridgem tak się przejęli tą tragedią.
Amber jest tak zrozpaczona,że terapia Taylor chyba jej nie pomoże.
Nowa postać w serialu,Erica wydaje mi się bardzo ciekawą bohaterką.
Zaimponowała mi odwagą i uporem,który okazała,żeby spotkać się ze swoją idolką.
Ciekawa jestem jak się ten wątek dalej rozwinie.
A co do Whipa,to jestem trochę w szoku po jego oświadczynach i wyznaniu miłości Brooke.
Po prostu,to dla mnie za szybkie tempo-nie wiem ,czy jego uczucia są szczere.
Mimo to muszę przyznać,że ma talent do rozśmieszania-nie tylko Brooke rozśmieszył,
ale mnie też ::jezyk:: Zaczynam go lubić :zeby:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Taylor wyglądała dziś wspaniale! :serce: W tym kostiumie białym który podkreśla jej urodę, wręcz anielsko!! :serce: :serce: Jestem zachwycony. :serce: :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Pojawienie się nowych postaci w MnS powoduje u mnie wrażenie, że zbliżamy się coraz bardziej do tego, co oglądają obecnie Amerykanie. :wink: Pojawienie cię Erica'i też spowodowało u mnie takie wrażenie. Z imieniem tej bohaterki już się spotkałem. O niej nie mozna powiedzieć na razie nic konkretnego. Jednak nie rozumiem jej zachowania. Rozumiem, że Amber jest jej idolką. I dobrze, ma na kim się wzorować. Jednak tren wyjazd, tak bez zastanowienia się, czy to aby dobry pomysł, budzi u mnie mieszane uczucia. A po za tym Erica wchodzi w życie całkiem obcej osobie i jeszcze w momencie, kiedy Amber przeżywa wielki dramat. Moim zdaniem dziewczyna zachowała się nietaktownie. Jeśli już chciała się spotykać z Amber, to mogła wybrać lepszy moment. ::ysz::
Taylor trochę za wcześnie wzięła się za terapię wobec Amber. Rana jest jeszcze zbyt świeża i według mnie nie odniesie większego sukcesu. Jeżeli ta rozmowa odbyła się troszkę później, na przykład po paru dniach, to może by zasiała jakieś ziarno w umyśle Amber. Wspomnienia o dwójce zmarłych dzieci będą jednak u niej do końca życia. Byle nie obwiniała się o ich śmierć.
Zablokowany