Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Damians pisze:
A już jutro wielkie wejście Dominiki Ostałowskiej - wszyscy jej fani powinni to oglądać :serce: ::jezyk::
Ja już widziałem ten odcinek. Kupiłem tydzień temu z Wyborczą. :D Dominika przepięknie tam wygląda.
Mam nawet zdjęcia Jabłonowskiej.

Obrazek
Obrazek

P.S. W najbliżsżą sobotę Dominika będzie w "Kryminalnych". :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Abec »

[shadow=black]Jabłonowska jest dobra czy zła? I Pan Premier oczarował ją już blaskiem swych ocząt? ::chytry:: ::krzyw:: ::rad:: [/shadow]

Post autor: Damians »

Nawet ładnie wygląda w długich włosach, ale starzej. Dosyć młodo wygląda w czarnych włosach w Reginie.

P.S. Teraz mamy istny Dominkowy tydzień. W poniedziałek i wtorek w Mjm, we wtorek i środę w Reginie, we czwartek w Ekipie, a w sobotę w Kryminalnych - wow ::rad:: :serce: ::jezyk::

Nawet pasją do niej poglądy lewicowe ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Abec pisze:[shadow=black]Jabłonowska jest dobra czy zła? I Pan Premier oczarował ją już blaskiem swych ocząt? ::chytry:: ::krzyw:: ::rad:: [/shadow]
[shadow=black]Alex nie miała chyba za dużo czasu, tak ją pochłonęła praca, ale i tak jej się od premiera oberwało za przygotowaną "Analizę rynku pracy".

Jakby tego było mało, zaraz potem odwiedziła ją Karolina Jabłonowska żądając widzenia z premierem i zwiększenia liczby kobiet w polskim parlamencie. Pyszny sobie ulżyła, nabijając się z wojujących feministek i stwierdzając, że dzięki paleniu staników wcale nie będzie Polkom lżej, bo to są zakompleksione kury domowe... I tak sobie panie słodko gawędziły, wbijając nawzajem szpile, aż na koniec Jabłonowska z niewinnym uśmieszkiem zapytała:

- Dlaczego tak nie nawidzisz kobiet? Mamusia cię skrzywdziła?

Na co szefowa gabinetu premiera kulturalnie oświadczyła:

- Odpieprz się od mojej matki . ::rad::

Alex jednego tylko nie przewidziała- "Rita Hayworth" ją przez cały czas nagrywała. :mrgreen:
[/shadow]

Tu masz zwiastun tego odcinka- http://wideo.gazeta.pl/wideo/44,82789,4568154.html

Wspaniale widzieć znowu Kasię Herman i Dominikę Ostałowską razem na ekranie. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Kokoszka »

Damians pisze:P.S. Teraz mamy istny Dominkowy tydzień. W poniedziałek i wtorek w Mjm, we wtorek i środę w Reginie, we czwartek w Ekipie, a w sobotę w Kryminalnych - wow ::rad:: :serce: ::jezyk::
To jest prawdziwa gratka dla wszystkich fanów Dominiki, ze mną włącznie. xD
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...

Post autor: Abec »

Wczoraj, przy okazji innego serialu, pisałem, że zbliżamy się do wzorców zachodnich. Teraz widać to jeszcze wyraźniej. Co np. w Stanach jest pierwszym symbtomem upadku serialu? Jego przeniesienie na późniejszą porę. Od 8 XI "Ekipa" ląduje o 22.05.

Post autor: Damians »

:?: ::kwasny::

Co się stało z Ekipą :?:

Tydzień temu wyjątkowo nie oglądałem, czyżby to był ostatni odcinek? Jeżeli tak, niech ktoś opisze, jak się zakończyło :: bow ::

[ Dodano: 2008-09-13, 19:26 ]
Serial genialny, ale dla widzów, ładnie ujmując, bardziej wymagających.
Niestety, w Polsce taka grupa wynosi zazwyczaj do dwóch mln, to są przede wszystkim widzowie Teatru Telewizji.

I właśnie dla takiej grupy ludzi moim zdaniem Polsat powinien wznowić Ekipę i wcisnąć ja w najlepszy czas antenowy, czyli w jakiś dzień tygodnia o 20.00.

Tym bardziej, że serial odnosi takie sukcesy - nominacja do nagrody Emmy http://www.medialink.pl/artykul/1671,Ek ... mmy,group4
ODPOWIEDZ