Post autor: Kaska »

Mnie bardzo nudzi to zdobywanie Amber. ::kwasny:: Deacon dałby sobie już z tym spokój.
A Amber w ogóle nie przejmuje się Bridget, tylko zafascynowana odbiera telefony od Deacona i podnieca się, że mówi do niej "piękna". ::ysz:: I jeszcze ma ochotę na głupkowate żarciki. Na dodatek te jej półprzymknięte oczy. ::loll:: ::plask wczolo: Na jej miejscu juz dawno bym go olała, za to co on wyprawia. ::plask wczolo: Ale, widać, jej to imponuje. ::kwasny::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...

Post autor: dominik »

Dobrze zrobiła, że oblała go wodą. Przesadza. Rick wcale nie lepszy. Jak mógł własnej żonie powiedzieć, że jej tatuaż jest tandetny? Ona go zrobiła tak jak czuła. Obrażając tatuaż obraził jej uczucia.

Post autor: Adex-fan Brooke »

To chyba było nazwane jako śmieć a nie tandeta, ale źle przetłumaczono. ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Lizzy »

Podobało mi się argentyńskie tango Tony'ego. Tyle że za mało kroków pokazali (na tym się skupiłam wczoraj bo sama taniec cwicze ;) ale turniejowy ) . Para Kristen& Tony wygląda uroczo :serce: . Tylko mam nadzieję że Tony nie odejdzie od Sally. Wkurza mnie ta sytuacja Amber i Deacona. To jest nudne :ziewam: . I Amber pokazuje coraz bardziej że mimo iż jest po ślubie wciąż nie wie kogo kocha...Nooi ta Sofia może byc waleczna :D. Zauważyliscie ze każdy nowy facet w MnS musi przyjeżdżac z jakąs kobietą ostatnio?No bo np: Deacon miał Carmen. Mój brat jak zobaczył Sofie zapytał; "to ona też zginie?" ::loll:: :P Aha i Rick jest ostatnio taki jakiś.. prowokujący!

Post autor: Beja »

Lizzy pisze:Aha i Rick jest ostatnio taki jakiś.. prowokujący!
Co masz na myśli mówiąc prowokujący?
Ja lubię oba wątki - Toniego i Kristen oraz Amber i Deacona - chociaż tez drugi trochę mi się już nudzi :ziewam:
Ciekawe czy Sofia wejdzie do domu Toniego i zrobi aferę?... :twisted:
Wercia_Taylor
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

Kaska pisze:Mnie bardzo nudzi to zdobywanie Amber. ::kwasny:: Deacon dałby sobie już z tym spokój.
A Amber w ogóle nie przejmuje się Bridget, tylko zafascynowana odbiera telefony od Deacona i podnieca się, że mówi do niej "piękna". ::ysz:: I jeszcze ma ochotę na głupkowate żarciki. Na dodatek te jej półprzymknięte oczy. ::loll:: ::plask wczolo: Na jej miejscu juz dawno bym go olała, za to co on wyprawia. ::plask wczolo: Ale, widać, jej to imponuje. ::kwasny::
I Amen! Amber myśli tylko o sobie. Tym jak to cudownie że żyje u Forresterów ::plask wczolo: . Nie obchodzi ja że stracili córke, i to z jej winy ::kwasny:: .Powinna coś zrobić... ::ok::

To raczej nie wina Amber, tylko Deacona...
Ale mogłaby być z Deaconem - nie dla Forresterów, tylko dla siebie - widać, że nie jest jej obojętny ( i ładnie razem wyglądają ::rad:: )

Post autor: gwiazda69 »

To nie wina Amber,że Bridget jest głupia i zaślepiona. ::krzyw:: przecież Amber nie zmuszała jej do poślubienia Deacona ::ysz:: Ona już wybrała i jej mężem jest Rick.Deacon powinien się z tym pogodzić a nie ciągle ją nagabywać.Chociaż przyznaję,że te ich rozmowy śmieszne są :D :serce:
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...

Post autor: Jasmine »

Sally, bez komentarza... ::plask wczolo:
Brooke, :serce: coraz rzadziej ją pokazują... :cry:
Deacon, nie lubię go ale coś w sobie ma... :roll:
Rick, powinien się zorientować, że Amber czuje coś do Deacona i zastanowić się nad tym małżeństwem, a nie przyjąć z ulgą słowa Amber i nadal być nabijany w butelkę... :nie:
Amber, widać, że bardziej ją ciągnie do Daecona - nawet ten tekst, że mama i tata się kochają...przecież mały tyle czasu był wychowywany przez Ricka a przez Daecona tylko chwilę i nagle mówi do niego tato??? zawsze mówino do niego Little Erick, a teraz nagla jest Little D??? Śmiechu warte...Poza tym nie podoba mi się ta swoboda międzi Amber i Deaconem, rozmawiają o luksusowym życiu, o tym jak się dobrze wżenili itp...Deacon nir do końca żartował mówiąc, że może zostać tak jak jest i mogą miec romans...myslę, że taki układ bardzo by im pasował...w końcu oboje nie słyną z uczciwości i honorowego postępowania... :twisted:

Post autor: GL Forever »

Dzisiejsze odcinki były spoko. Ta Sofia da popalić Kristen. Jakiś Tomasz Magiel pisze teraz teksty do Mody ::jezyk::

Post autor: Abec »

Dziś antyfani Ridge'a mogą triumfować. Zadufany w sobie, apodyktyczny, podły dupek. Rządzi się dorosłą siostrą. A ona mu figę ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

I dobrze zrobiła. Sofia jest najlepsza i ten jej akcent :serce: . Pierwszy odcinek nie za ciekawy za to drugi wyśmienity.

Mnie nie podobało się zachowanie Ridga... Czy to rzeczywiście takie niebezpieczne dla Kristen żeby iść na tę imprezę? ::ysz::
Pff... kiedy Amber zobaczyła, że to Deacon ją masuje zastanawiałam się jak to możliwe??!! - przecież dopiero co był w domu - nie wpadłam na to, że to było tylko jej urojenie (tak a propos to o czymś to świadczy... :serce: )

To był tylko sen, a nie żadne urojenie. Chociaż sam się dziwię jak można zasnąć podczas masażu, ale cóż w MNS wszystko jest możliwe...

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szkoda że wszedl Ridge i Taylor, Sofia zaatakowała Kristen i mogła być bójka :zeby:
Od dziś wreszcie mamy nowy klub Las Olas! :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany