Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

A Ridge?

Ach Ci mężczyźni Modowi. ::rad:: Nie wiedziałem, że są tacy wysocy. :shock:
Kogo obecnie najbardziej lubicie z mężczyzn? Ja Ridge'a. ::jezyk:: 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja Thorne'a, Clarke'a a i Tony jest miły :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Abec »

B@r, już mógłbyś sam sprawdzić - Ronn Moss ma 1.88 cm.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Szukałem na stronie Rona na imdb i nie znalazłem. ::chytry::

http://www.imdb.com/name/nm0609078/ :wink:

Adex, masz rację. Tony też sympatyczny się wydaje.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Abec »

A teraz dopiusz do linku bio , albo raczej klinknij na zakładkę Biography ;) (pierwsza od góry :P).

Post autor: Marisa »

B@r, ja też najbardziej lubie Ridge'a 8) Przynajmniej można się pośmiać :zeby:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum

Post autor: Amber Moore »

Masz racje z Ridge'a można się pośmiać :mrgreen: mnie śmieszy jego chód ::loll::
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===

Post autor: Boldfanka »

Zdecydowanie najprzystojniejszy i o prawdziwie męskiej urodzie był zawsze i jest jeszcze Clarke.
Chociaż ostatnio trochę się posunął - chyba utył na twarzy.
Niestety często robi głupie miny, tak jakby mu coś pod nosem śmierdziało.

Ridge ma wygląd typowego geja, chodzi komicznie (Amber Moore ma rację), miny idiotyczne, ufarbowane bardzo sztucznie włosy, w ogóle nie mężczyzna. Taka poprzeginana męska lala. :wink:

Thorne ma twarz przystojną, ale o wyrazie i minach (otwarta gęba) typowego debila.
Jest nieźle napakowany (ale bez przesady) jednak chyba kurdupel. Wie ktoś ile ma wzrostu?

Kobiety są zdecydowanie bardziej udane pod względem urody, charakteru (nawet jak jest zły) i gry aktorskiej.
Może dobrzy aktorzy nie chcą się kompromitować w takim "dziele" jak nasz serial? :zmiesz::

Post autor: Tiril »

Boldfanka pisze:Zdecydowanie najprzystojniejszy i o prawdziwie męskiej urodzie był zawsze i jest jeszcze Clarke.
Chociaż ostatnio trochę się posunął - chyba utył na twarzy.
Niestety często robi głupie miny, tak jakby mu coś pod nosem śmierdziało.

Ridge ma wygląd typowego geja, chodzi komicznie (Amber Moore ma rację), miny idiotyczne, ufarbowane bardzo sztucznie włosy, w ogóle nie mężczyzna. Taka poprzeginana męska lala. :wink:

Thorne ma twarz przystojną, ale o wyrazie i minach (otwarta gęba) typowego debila.
Jest nieźle napakowany (ale bez przesady) jednak chyba kurdupel. Wie ktoś ile ma wzrostu?

Kobiety są zdecydowanie bardziej udane pod względem urody, charakteru (nawet jak jest zły) i gry aktorskiej.
Może dobrzy aktorzy nie chcą się kompromitować w takim "dziele" jak nasz serial? :zmiesz::
Zgadzam się, Clarke jest niezły, a Thorne ma jeden wyraz twarzy i go nie zmienia.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Amber Moore »

Boldfanko rozwaliłaś mnie stwierdzeniem że Ridge ma wygląd typowego geja ::loll::

::loll:: Ale masz racje :lol: To taka męska lalka po przejściach ::loll::
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===

Post autor: Adex-fan Brooke »

E tam czepiacie się, tam z założenia wszyscy są beautiful ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: PetroPython »

Wręcz nie mogę patrzeć, jak Ridge się buja ::plask wczolo: :lol: Mam ochotę zwymiotować na ekaran. Ostatni manekin ::kwasny::
SallyFan
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Boldfanka pisze:Jest nieźle napakowany (ale bez przesady) jednak chyba kurdupel. Wie ktoś ile ma wzrostu?
O, no właśnie. Przypomniało mi się.
Jak zacząłem oglądać "Mode" to pierwsze skojarzenie gdy zobaczyłem Thorne'a to było to, że jest strasznie niski :mrgreen: ::jezyk::

Z obecnych facetów to wg mnie fajni są Clarke, Deacon i.. Darryl ::cojest:: ::loll:: ::plask wczolo:

Ale brakuje tu jednak normalnych facetów - jak Grant. Teraz zostały nam tylko odpadki, czyli takie Ridże ::plask wczolo: ::loll::

Post autor: Tiril »

Macie rację, teraz Ridge makabrycznie zszedł na psy, ale kiedyś był naprawdę świetny, dawniej był chyba najlepszym facetem tam:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Lizzy »

W Modzie nie ma fajnych facetów... Tylko Jacob.Y. :serce: :serce: :serce: był rewelacyjny i superprzystojny!!!Dzieki niemu zaczęłam lubic Ricka...
ODPOWIEDZ