Każdy odcinek TzG to była 1,5 godz. mordęga z Hubertem i Kasią. Tragiczne żarty Huberta - kto to wymyślał
Taniec z gwiazdami
- katarzynka
W temacie dot. JOŚ została podjęta dyskusja o prowadzących co mi przypomniało o parze Urbański - Skrzynecka.
Każdy odcinek TzG to była 1,5 godz. mordęga z Hubertem i Kasią. Tragiczne żarty Huberta - kto to wymyślał
On sam
Koszmar
Przepytywanki w ekhm green roomie - żenada, pani Kasia nie miała nigdy nic konkretnego do powiedzenia, nie wiem po co była ta część programu
żeby wydłużyć emisję
Porażka
Podsumowując nie znajduje ani jednej pozytywnej rzeczy, którą można by powiedzieć o prowadzących TzG
I nie rozumiem jak mogą być wciąż w ten program zaangażowani...
Cichopek w ogóle sie nie nadaję,wszystko mówi sztucznie a Ibisza za dużo w tych programach(Bar,życiowa szansa,gra w ciemno itp...)
Kiedyś nie lubiłam Skrzyneckiej&Urbańskiego,ale wole ich niż Ibisz&Cichopek...
Kiedyś nie lubiłam Skrzyneckiej&Urbańskiego,ale wole ich niż Ibisz&Cichopek...
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Ale niestety nie będzie .Już się ucieszyłem jak przeczytałem , ale zobaczyłem , że info napisał Goku i to na pewno będzie link z pudelka .I dotarło do mnie , że przecież będzie TzG 6 na parkiecie, więc to jest niemożliwe aby był na lodzie również
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ha, pisałem o tym już kilka miesięcy temu i się sprawdziło!
Lepperówna w Tańcu z Gwiazdami
Taką informację podały dzisiaj prawie wszystkie brukowce i większość portali internetowych, więc pewnie się sprawdzi
Na jej miejscu wynegocjowałbym przede wszystkim to aby odpadła dopiero gdzieś po siódmym odcinku ( w końcu na 100% będzie tańczyła lepiej od Tuskówny, więc nie będzie to zbytnio podejrzane
).
Renata - młoda ( świeżo po maturze), inteligentna ( najlepsza w szkole, laureatka wielu konkursów historycznych itp.) i bardzo ładna - ładniejsza od wielorybiej Tuskówny i pyzowatej Wałęsówny razem wziętych, śmiało można ją porównywać z Oleńką
. Ma wszystkie atuty aby zostać gwiazdą - jeżeli liberalny TVN później nie znajdzie dla niej miejsca, to zawsze będzie miała szansę w Polsacie
I ponoć wojna toczy się o Agnieszkę Dygant, chcą ją i w TzG i w JOŚ
W sumie, to mogłaby występować tu i tu, przecież tańcząc można równocześnie uczyć się śpiewać

Lepperówna w Tańcu z Gwiazdami
Taką informację podały dzisiaj prawie wszystkie brukowce i większość portali internetowych, więc pewnie się sprawdzi
Na jej miejscu wynegocjowałbym przede wszystkim to aby odpadła dopiero gdzieś po siódmym odcinku ( w końcu na 100% będzie tańczyła lepiej od Tuskówny, więc nie będzie to zbytnio podejrzane
Renata - młoda ( świeżo po maturze), inteligentna ( najlepsza w szkole, laureatka wielu konkursów historycznych itp.) i bardzo ładna - ładniejsza od wielorybiej Tuskówny i pyzowatej Wałęsówny razem wziętych, śmiało można ją porównywać z Oleńką
I ponoć wojna toczy się o Agnieszkę Dygant, chcą ją i w TzG i w JOŚ
W sumie, to mogłaby występować tu i tu, przecież tańcząc można równocześnie uczyć się śpiewać
No to czytasz pudelka
Wogóle zaprzeczasz sam sobie , bo wyzywałeś na Goku , zeby nie pisał rzeczy zpudelka ani nie dawał z niego zdjęć.
A onet przynajmniej podaje , ze to od jakiegoś leszcza się dowiedziali to znaczy, że istnieje ogromne prawdopodobieństwo , że skłamał .Ponadto wrzucałeś Tuskównej , że nie jest gwiazdą , a że Lepperowa niby jest
Sorry , ale piszesz straszne nielogiczne posty
A onet przynajmniej podaje , ze to od jakiegoś leszcza się dowiedziali to znaczy, że istnieje ogromne prawdopodobieństwo , że skłamał .Ponadto wrzucałeś Tuskównej , że nie jest gwiazdą , a że Lepperowa niby jest
Sorry , ale piszesz straszne nielogiczne posty
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
SallyFan
Tkk_Bolly pisze:Oj Damians, po tobie ostatnim bym się spodziewał takiego czegoś![]()
To że niby Lepper ma być w tzg to powiedziała jakaś osoba powiazana z nia .Bardzo mało wiarygodnaI jeszcze to zdjęcie z pudelka
6 edycje bede oglądał, po przedtem PB ogladalem, ale teraz zobacze
Straszne! xD Po pierwsze skąd to zdziwienie?? Damians już dawno pisał, że czasem czyta Pudelka xP... Lepiej brać zdjęcia z Pudelka, niż z pierwszych stron google(na googlach sobie każdy głupi może znaleźć. Chociaż jej zdjęć akurat nie ma na googlach.)... Lepiej brać informacje z Pudelka niż z wikipedii(bardziej wiarygodne xD)...Tkk_Bolly pisze:No to czytasz pudelkaWogóle zaprzeczasz sam sobie , bo wyzywałeś na Goku , zeby nie pisał rzeczy zpudelka ani nie dawał z niego zdjęć.