Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

W temacie dot. JOŚ została podjęta dyskusja o prowadzących co mi przypomniało o parze Urbański - Skrzynecka.

Każdy odcinek TzG to była 1,5 godz. mordęga z Hubertem i Kasią. Tragiczne żarty Huberta - kto to wymyślał :?: On sam :?: Koszmar :!: Przepytywanki w ekhm green roomie - żenada, pani Kasia nie miała nigdy nic konkretnego do powiedzenia, nie wiem po co była ta część programu ::kwasny:: żeby wydłużyć emisję :?: Porażka ::ysz:: Podsumowując nie znajduje ani jednej pozytywnej rzeczy, którą można by powiedzieć o prowadzących TzG ::kwasny:: I nie rozumiem jak mogą być wciąż w ten program zaangażowani...
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dla mnie Skrzynecka &Urbański są lepsi od Cichopek&Ibisz ;).
Debora

Post autor: Debora »

Cichopek w ogóle sie nie nadaję,wszystko mówi sztucznie a Ibisza za dużo w tych programach(Bar,życiowa szansa,gra w ciemno itp...)

Kiedyś nie lubiłam Skrzyneckiej&Urbańskiego,ale wole ich niż Ibisz&Cichopek...
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Goku

Post autor: Goku »

Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Goku a możesz podać źródła . :roll:

Bo rozumiem , że znalazłeś także jakieś inne niż te z pudelka skoro to o tym piszasz ::ysz::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

No tak tylko, Pudelek nie zawsze jest wiarygodny ::kwasny:: . Ale to by było ciekawe :D
Tkk_Bolly

Ale niestety nie będzie .Już się ucieszyłem jak przeczytałem , ale zobaczyłem , że info napisał Goku i to na pewno będzie link z pudelka .I dotarło do mnie , że przecież będzie TzG 6 na parkiecie, więc to jest niemożliwe aby był na lodzie również
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ha, pisałem o tym już kilka miesięcy temu i się sprawdziło!

Lepperówna w Tańcu z Gwiazdami :!:

Taką informację podały dzisiaj prawie wszystkie brukowce i większość portali internetowych, więc pewnie się sprawdzi ::rad:: ::jezyk::
Na jej miejscu wynegocjowałbym przede wszystkim to aby odpadła dopiero gdzieś po siódmym odcinku ( w końcu na 100% będzie tańczyła lepiej od Tuskówny, więc nie będzie to zbytnio podejrzane :P ).
Renata - młoda ( świeżo po maturze), inteligentna ( najlepsza w szkole, laureatka wielu konkursów historycznych itp.) i bardzo ładna - ładniejsza od wielorybiej Tuskówny i pyzowatej Wałęsówny razem wziętych, śmiało można ją porównywać z Oleńką :serce: ::jezyk:: . Ma wszystkie atuty aby zostać gwiazdą - jeżeli liberalny TVN później nie znajdzie dla niej miejsca, to zawsze będzie miała szansę w Polsacie :D

I ponoć wojna toczy się o Agnieszkę Dygant, chcą ją i w TzG i w JOŚ ::rad::
W sumie, to mogłaby występować tu i tu, przecież tańcząc można równocześnie uczyć się śpiewać ::jezyk:: ::rad::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

śmiało można ją porównywać z Oleńką :serce:
No nie wiem, nie wiem czy można kogoś z Oleńką porównywać :zeby: Ola urodę i klasę miała po kim odziedziczyć ;)

Może macie jakieś zdjęcie Lepperówny? ::chytry::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Zdjęcie z Pudelka ::jezyk::
Widać, ze dziewczyna ma charakterek ::chytry::
Obrazek
Tkk_Bolly

Oj Damians, po tobie ostatnim bym się spodziewał takiego czegoś :roll:
To że niby Lepper ma być w tzg to powiedziała jakaś osoba powiazana z nia .Bardzo mało wiarygodna ::kwasny:: I jeszcze to zdjęcie z pudelka ::ysz::
Awatar użytkownika
Damians

Wywnioskowałem, że skoro aż pięć różnych źródeł podaje jakąś wiadomość, to można chyba zaryzykować i ją tutaj zapodać :wink: \
A zdjęcie podałem z Pudelka, ponieważ na tym zdjęciu najlepiej wyszła ::jezyk::
Tkk_Bolly

No to czytasz pudelka :shock: Wogóle zaprzeczasz sam sobie , bo wyzywałeś na Goku , zeby nie pisał rzeczy zpudelka ani nie dawał z niego zdjęć.

A onet przynajmniej podaje , ze to od jakiegoś leszcza się dowiedziali to znaczy, że istnieje ogromne prawdopodobieństwo , że skłamał .Ponadto wrzucałeś Tuskównej , że nie jest gwiazdą , a że Lepperowa niby jest

Sorry , ale piszesz straszne nielogiczne posty :roll:
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Tkk_Bolly pisze:Oj Damians, po tobie ostatnim bym się spodziewał takiego czegoś :roll:
To że niby Lepper ma być w tzg to powiedziała jakaś osoba powiazana z nia .Bardzo mało wiarygodna ::kwasny:: I jeszcze to zdjęcie z pudelka ::ysz::
::ysz:: Lol. Raczej wątpie żeby Damians wklejał tu zdjęcie z pudelka i informacje z niego nie mając potwierdzenia z innych źródeł. Ja to dziś znalazłem w 2 gazetach i przynajmniej na 3 portalach artykuły o tym ::ysz:: Weź człowieku pomyśl zanim zaczniesz na kogoś wjeżdżać. ::plask wczolo:

6 edycje bede oglądał, po przedtem PB ogladalem, ale teraz zobacze :mrgreen: ::jezyk::
Goku

Post autor: Goku »

Tkk_Bolly pisze:No to czytasz pudelka :shock: Wogóle zaprzeczasz sam sobie , bo wyzywałeś na Goku , zeby nie pisał rzeczy zpudelka ani nie dawał z niego zdjęć.
Straszne! xD Po pierwsze skąd to zdziwienie?? Damians już dawno pisał, że czasem czyta Pudelka xP... Lepiej brać zdjęcia z Pudelka, niż z pierwszych stron google(na googlach sobie każdy głupi może znaleźć. Chociaż jej zdjęć akurat nie ma na googlach.)... Lepiej brać informacje z Pudelka niż z wikipedii(bardziej wiarygodne xD)...
ODPOWIEDZ