hej! Pomyślałem że przyda nam się tu temat o stronie głównej od forum, liczę obecnie że szczególnie Oleg udzieli nam tu kilku informacji bo Kasia*Megan* oraz Robin*Patryk* trochę wycofali się z jej istnienia.
Po pierwsze to cudowne że taka super polska strona istnieje (jest dobrze zrobiona i często aktualizowana) wielkie dzięki za to! szkoda nawet że nie jest oficjalna -moglibyśmy być polskim fanklubem serialu :wink: -szczególnie my aktywni forumowicze jak myślicie? mam też inne pytania: może warto Oleg abys napisał do "Świata seriali" podając link - gdyby tak go wydrukowali może jeszcze inni fani przyłączyliby się (czasem drukują w gazetach adresy nieoficjalnych stron). Inne ważne dla mnie pytanie -dlaczego strony nie mozna wyszukać w wyszukiwarkach? tzn jak kiedyś szukałem znalazłem -ale wejście na starą wersję strony! obecnie widzę że szukając np. tego forum -można tylko wejść na nie w jakiejś początkowej wersji oto link: http://www.mns.fora.pl/ -to koszmar! czy da się coś zrobić aby stronę było łatwo odszukać w necie?? już nie chodzi mi o innych ale o właśna korzyść iż nie mająć przy sobie właściwego adresu można odszukać.
Co jeszcze bardziej frustrujące bez problemu mozna wyszukać jakieś obraźliwe rzeczy o serialu -tu np. jest jakaś dyskusja obcych nam fanów lub tylko zainteresowanych tematem: http://twoj.net/lofiversion/index.php?t1022.html
A jeszcze skoro to temat o stronce ciekawi mnie co Oleg szykuje na kolejne aktualizacje :wink:
Mam więc nadzieję że nie sprawiam ci oleg kłopotu tyloma pytankami i że chociaż ty dasz mi na nie odpowiedzi, pozdrawiam
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Ojej...faktycznie tego dużo, ale dobrze, że założyłeś taki temat :D Postaram się zawsze odpowiedać na pytania itd... Na razie odpowiem Tobie przynajmniej na część:

- jeśli chodzi o wyszukiwarki to faktycznie zapieprzyliśmy trochę :cry: . Z tego, co sobie przypomninam (ale mogę się mylić) to Robin się tym zajmował... jednak nikt sobie tym zbytnio nie zawracał głowy, tym bardziej, że do niedawna adres www.modanasukces.friko.pl jeszcze funkcjonował i wszystko było ok, a więc problem teoretycznie pojawił się od czerwca 2005, kiedy nowym adresem stał się www.mns.friko.pl , bo tego nigdzie nie zmieniono. Nie było jednak tak źle, bo najpopularniejsza wyszukiwarka www.google.pl wskazywała stronę pod adresem www.moda-na-sukces.prv.pl (który udaje się bronić od niemal początku istnienia strony i zawsze wskazuje tą aktualną) i to na pierwszej pozycji, więc było to ( i jestem zaskoczony, że już tak nie jest - właśnie teraz się o tym dowiedziałem)+ na szczęście odnośniki z toplist. Na razie nie jestem jednak w stanie odpowiedzieć na pytanie, kiedy się sytuacja poprawi. Przykro mi :cry:

- i jeszcze o tych najbliższych aktualizacjach. . . idzie to, co prawda jak krew z nosa, ale uważam, że lepszy rydz niż nic, więc przyjnajmniej na razie staram się dawać 4 ankiety t/n w m-cu i jedną sondę główną, no i w miarę aktualizować dział spoilery... a to i tak coś, bo parę m-cy temu i z tym było czasem kiepsko :? a co do innych aktuazlizacji to nie będę się na razie rozpisywał. Napiszę tylko, że mam gotowe teksty do działu spoiery, które się udało uratować ze starego forum, a część jest już nawet w htmlu, ale dam dopiero jak będzie całość. .. i to będzie dość duży update. Poza tym miałem w planach zamieścić tam też opisy z wakacyjnego cyklu "ŚS", ale się nie udało mi nikogo doprościć, żeby je przepisał :? to są lata 98-03, a mam już też na kompie dość dokładne streszczenie pierwszej połowy 2004 roku napisane przez Kaśkę i Adexa na starym forum + dalszy ciąg, który sam napisałem. Myślałem, że uda mi się to dać w wakacje, ale niestety...

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzięki za odp. Oleg! Dobrze jakby udało się to jakoś naprawić w necie (to wyszukiwanie strony), jak jeszcze jakieś newsy odnośnie strony to możesz nam tu pisać :wink:
chyba nie tylko ja jestem zainteresowany stronką??
ps: lubię wszystkie ankiety :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Martin Rode »

Proponuję, aby odświezono trochę stronę tytułową tzn. jest jeszcze zdjęcie Maggie. Można by je zastąpić zdjęciem Pirce'a.
Pozdrawiam

Post autor: Brooke »

Cieszę się bardzo, że ktoś w końcu założył temat o polskiej stronie MNS!! Uważam, że najwyższy czas, aby ta stronka stała się oficjalną polską stroną serialu!! Tylko najpierw musimy założyć, fanclub. Dziwię się, że takowy jeszcze nie istnieje!!
Adex-fan Brooke pisze:-moglibyśmy być polskim fanklubem serialu :wink:
Dlatego cieszę się, że Adex-fan Brooke wyszedł z taką propozycją!!
Martwi mnie jednak fakt, że ostatnio na stronie jedynymi uaktualnieniami są sondy lub streszczenia!! Wydaje mi się, że Oleg ma za dużo obowiazków!! Po wycofaniu się Kasi *Megan* i Patryka *Robina* cała odpowiedzialność spadła na niego!! Zrozumiałą rzeczą jest, że całego wolnego czasu nie będzie spędzał przy kompie, dlatego uważam, że do tworzenia stronki przydałaby się dodatkowa para rąk!! Wtedy było by łatwiej a stronka znów zaczęłaby tętnić życiem!!!!
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/

A co należałoby zrobić, aby strona została uznana za oficjalną?

Drogi Barktu, aby strona stała się oficjalną stroną serialu musi dostać autoryzacje od TVP 1 lub od CBS.

I co nikt nie zamierzazastąpić zdjecia Maggie np. Piercem???
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Zdjęcia zostaną zastąpione jak i w "MNS" pojawi się nowsza czołówka.

Post autor: Kingsajz »

Czyli co jak Maggie zniknie z czołówki BB to dopiero wtedy?!Wrrr...przędzej Price zniknie!!A nie mozecie wg pojawiania sie bohaterów?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Maggie już zniknęła z czołówki B&B. Pierce niedługo dojdzie.

[ Dodano: 2005-12-28, 21:16 ]
Chciałbym jeszcze dodac, iż po wpisaniu w wyszukiwarce Wirtualnej Polski Moda Na Sukces w wynikach na pierwszym miejscu pokazuje się link do starej strony o MNS. A do nowej wogóle nie widnieje. Uważam, że fani szukający strony o MNS nie będą szukać dalej, bo pomyślą, że takowa nie istnieje. Da się coś z tym zrobić??
M@rek
M@rek

Post autor: M@rek »

Strona MNS jest fajna.Kiedy będzie aktualizacja i opisy ślubów. :?
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Niestety nie prędko :cry:

Post autor: Kingsajz »

Szkoda. Stronce niestety przydala by sie jakas aktualizacja. Pamietam tę stronę jak istniała rok, to bylo chyba w 2002 roku. Bylem wowczas pod wrazeniem, ze takowa strona w ogole jest! Aha i jeszcze znalazem tam chyba linki do jakis innych - malo ciekawych witryn.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

To nie dobrze. Oleg naprawdę nie potrzebujesz pomocy? Skoro nie dajesz rady.
ODPOWIEDZ